| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() yeahhhhhhhhh
|
|
||||
![]() ... gülüyorum cünkü yeni bir yildizim ortaya cikdi...
Ibrahim Akin mükemmel bir oyuncu... Besiktasin kötü gidisatinda, O Besiktasda parladi... süper oynuyor ya cocuk bayiliyorum top oynayisina... onu getiren adama helal olsun... agliyorum : mustafa dogan, murat sahin, berkanti veyseli getirenlere yuh .... birde nasil murat sahin kaleye geciyor ... anlamiyorum... Cordboba yedekde dururken düsüncelerini süzebiliyorum... icinden diyorki del bosque beni oynatmassan böyle olursun... öte yandan mustafa dogani ilk obirde görünce aglamam geliyor... yazik yazik bu ne ya adam nereye gidiyorsa takimi küme düsürüyor... Okan Buruk palyaco gibi ortalikda geziyor... System yok oyun yok... Carew nerde olsa agliyacak adama top gelmiyor helal olsun genede atti 2 gol... Ibrahim Üzülmez bitmis.... bence maraton kosucusu olsun... AhmetDursunu güyaaa cok offansiv oyuncusu oldugu icin takimda istememis mr. bosque... efendi efendi kendine gel... Veysel ve Berkantmi senin offansiv kuvvetlerin Veyseli al , genc sinani ver... Veysel kim ya Genclerin yedegi... Kaan Dobra takavuza girecek, o kaliyor Okan Koc gidiyor... ilk basda transferler yapildiginda dogru oldugunu sandim megerki yanilmisim... su besiktas taraftarina yazik ya... Sonuna kadar Besiktasliyim... Besiktasima canim feda ama Besiktasama zarar getireni affetmem bende affetmem baska bir Besiktaslida affetmez !!! A.D. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|