| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() birak bu isleri hadi dostum
o hikayelere ben cok tokum benim yolum belli amacim var umutlarim var sende senin tasidigin art niyetlerin var.. |
|
|||
|
|||
![]() Rüzgar oldum savruldum paramparca bedenim
Örselenmis sevdalardan yenik düstü yüregim Dört duvarlar ne bilsin icmdeki özlemi Gök kubbeler ne bilsin yar icimdeki hasreti Gözlerin bir ciglik bir yaralı kus Ellerin bir cicek bir güle dokunus Hasretinden aglar bir minicik kiz Yazı bilmez bu gönül gene kis.... |
|
|||
|
|||
![]() sorma arkadasim, neden dertliyim
her gecen bir yara açıpta gitti yanik sigarayi bastı kalbime ardina bakmadan kacıpta gitti benden çok iyidir mecnunun hali yalansa boynuma askin vebali yuvayı terkeden bir kuş misali bir sabah ansizin ucupta gitti gönül çelme yedi,her ask oyununda talihim uyudu zulümün koynunda dertler muska gibi benim boynumda vefasız sevgilm kacipta gitti artık ben degilim, bende olan kim boşa yasıyorum onsuz inan ki birgün şu kapıdan gelecek sanki ardina bakmadan cekipde gitti.... |
|
|||
|
|||
![]() Polis kaydindan sildirip adimi;
Pencerenin bugusuna yazarsin. |
|
|||
|
|||
![]() I should have known
I should have known by now but now Everything is coming up roses Everything is...- Black |
|
|||
|
|||
![]() How do you love on a night without feelings?
She says love, I hear sound, I see fury She says love's not a hostile condition Love me, wherever you are |
|
|||
|
|||
![]() istemem ayrilik boynumu büksün, istemem askima leke sürülsün, ben rüyamda bile yalniz seni sevdim..
|
|
|||
|
|||
![]() hic sevmedim senden sonra..yok sevmedim.
Varsa günahim sorsun allahim! Hic sevmedim senden sonra. |
|
|||
|
|||
![]() Ayri iklimsin ne care,ben sana vurgun bi care sarardim soldum hasretinle..
ayri iklimsin apayri; sert, soguk, magrur sevdali.. |
|
|||
|
|||
![]() Endamın yeter,gözlerin yeter
Ugramasın sana ne hüzün ne de keder Kalbim senden senden vazgecmeyecek Korkma icimde askın hic sönmeyecek Eger istersen bu ömür boyu sürecek İnan bu adam hep seni sevecek... |