| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ...verilmesi cevabi gectigimiz bir makalede vermis. Ama bana yazdiklarina bakilirsa, bir konu hakkinda akil hocalarindan kopya cekip yazilari yazamadigin takdirde SEVIYEN bayagi düsüyor arkadas !
Lütfen bu sacma yazismaya bir nokta koyalim ve sen bildigin saxofonu (veya kavali) öttürmeye devam et ! |
|
||||
|
||||
![]() das ist Altersunabhängig ;0)
streiten wir uns nicht wie kleine Kinder, ich hab wohl Deine Drohung nicht ganz ertragen können! |
|
||||
|
||||
![]() Mir ist gar nichts klar, je mehr ich mich mit Dir unterhalte, desto weniger verstehe ich dich
Das anstelle einer Diskussion, leider eine unzivilisierte Unterhaltung mit sinnlosen Inhalt entstanden ist, ist mir durchaus bewusst, ich wollte eigentlich nur einen geistreichen Beitrag von Dir, nach dem Du Dich hier so verhärrlicht hast und was war die Antwort .... siehe oben im Verlauf..... Und dies ist keine willkürliche Interpretation, sondern eine klare Feststellung! Bana agzini torba haline getir ve SIKI tut hatta topla diyorsun. Terbiye nagmina bisey ögretmemisler sana diyorsun! Asli bunlar senin icin gecerli! |
|
|||
|
|||
![]() zevzek
yavsak anlaminda da kullanilan bir sifat.. kiciyla dusunup konusan insan modeli.. sağdan soldan duyduğunu başka sağ ve sollara satmaya çalışan; bilmediğinin fazlasını anlatan;laf cingenesi. pek bilinmesede..bir ce$it kedi ismi.. salak salak konuşma ,zevzek herifdiyebilmek için gerekli olan kelime.ne dediği belirsiz,belirli olsa da anlamsız,anlamlı olsa da gereksiz olan kimse. çılgın bediş´teki dedenin sık sık kullandığı laf. bir nevi mundarcı. kendini bilir gibi yapıp bilmeyen kişilik. ne dediginin farkında olmayan kimselere verilen isim ZEVZEK kelimesinin bazi arkadaslarca aciklanmasi ! Yorumunu sana birakiyorum ![]() BAK ARKADASIM ZEVZEK KELIMESININ ACIKLAMASINA ! BENIM YAZIMIN BIR DEFA MUHATABI SEN DEGILDIN VE ILK BANA HAKARET EDEREK SEN BASLADIN OLAYA ! BENIM 3 YILLIK BIT VAYBEE MAZIM VAR BENI SEVEN SAYAN TANIYAN ARKADASLARIM VAR ! BEN O BURAYADA EL ATALIM CÜMLESINI ONLARA EPSRI MAHIYETINDE YAZDIM ! AMA ZEVZEK HAKARETINE MARUZ KALMAZ BENI BAYAGI BIR KIRDI ! Gerisi malum..... |
|
||||
|
||||
![]() getroffen und es net gemerkt! Das stärkere Geschlecht schwächelt! Demek hersey göründügü gibi degilmis ;o)
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Halen bir düşünce, fikir ve ıdee bekliyorum, inan bana ben düşüncelere aşık bir insanım.
Yakında diye başlık attın, sanıyorum o yakında geldi, lütfen araya parça koymadan, chatt leştirmeden aktar düşüncelerini, kısaca iki noktayı değinmek isterim,şahsıma bu forumda yazdığın yazının aynısını lütfen konuk defterime aktarma,hint sex alimlerinin bilgilerini ben çok genç yaşlarda okudum, ama anlıma yazarak dolaşmayı, inan bana kendime yakıştıramıyorum, çünkü öyle bir sorunum olsaydı yüreklice yazardım, fakat ne kadar sexi olduğumu birilerine göstermek için değil, hani sexistliği yaşam felsefesi yapanlarıda hiç sevmem. Tekrar yazıyorum dinsellik, ruhbanilik, ruhsallık ile değişik konuların varsa, hangi dinsellik olursa olsun zevkle okurum. |
|
||||
|
||||
![]() Ist doch nicht meine Behauptung dass Männer, das stärkere und Frauen das schwächere geschlecht sind, meist hört man das von den Männern, das siedas stärkere Geschlecht es sind!
Herneyse billiyorsun Aff yazasi cahiller icinde gecerli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() biz dünden bugüne: (ey vatan... dur, gittigin yol ucurumdur!) diye haykirdigimizda boynumuza (bu bir fasistdir!) yaftasini asanlar, bir anda bizden fazla (türk), hemde öyle türk ki, (oguzhan)in soyundan(mis), kesildiler... tabiki onlar böyle olunca, hemen boynumuzdaki yafta da degistiriliyor ve bizler yine tersi ilan ediliyoruz: (bu bir yabancidir!)... istismar dehasi (komünizma)nin carklari güya takir takir islemeye basliyor. güya diyorum, cünkü hep ayni hastaligin ayni semptomlari; hastalarin üzerinde bir göz gezdirmekle keskin ve kesin teshis koymak mümkün... eski topraklar bu tiplemelere haysiyetsiz, riyakarlar vs. derlerdi, artik (komünist), (sosyalist) veya türkcesiyle (devrim)ci (yenilik)ci bazende (insanci) diyoruz.
bir arkadasin, megersem o hakiki (islam davasi) cengaveriymis, makalesi tersinden cok hosuma gitti; benzerlik oldugu icin kisa deginecegim... iste öyle okurken birden aklima (erman hoca) geldi. o da onun gibi anlatirdi: (defansda saglam duracaksin, santrada calisacaksin, forvetle bastiracaksin, gördügün pozisyonu cekinmeden calacaksin, sakkk! diye sari-kirimizi karti cekeceksin, oyundan atacaksin - yok atmayacaksin falan filan)... futbolla hasir mesir olanlar (erman hoca)nin hakemlik döneminde ne (mal) oldugunu iyi bilirler... hani sözüm o, kendi dar ve hasis yalan-yanlis hakikatini bile hatir ve gönül cercevesi disinda tutan, akil-fikir-strateji nasihatlerini hic kendine yönlendirmeyen cüceye... üstadim (kisakürek)den bütün hastalara ilac mahiyetinde gercek nasihat: su hadiste toplanmis tüm hikmet ve tüm gercek: (hesaba cekilmeden kendini hesaba cek!) türk-islam alemine sonsuz sevgi, saygi ve en derin muhabbetlerimle, vesselam... |
|
|||
|
|||
![]() Kendimi bildim bileli Atatürk Milliyetci"liginin yilmaz savunucusu olarak algilardim. 6 oku her türlü bagnazligin gögüsüe saplardirm.
Meger memlekete ne milliyetciler var mis, Abdullah Catli denen mafya babasi var mis o bir hayat kadinina carpiyor kamyon da onlara. Kazalari mübarek olsun. O"nun arkadaslari varmis, bir tane surati kadar kendiside cirkin olan Haluk Kirci, adamcagiz tecavüzlere mi yeltenmedi, adam mi öldürmedi, ama mahkemede askere bile gitmemis olan bu sahis, ne yaptimsa "vatanim ve milletim icin yaptim" degimleri kullanir VaTaN-MiLlEt-SaKaRya naralari atar dururdu. O Simdi bile asker degil. Cumhuriyet Ordusu"nun peygamber ocagi olarak görmezler 4 bacak hayrani birbirine zit olan fikirlerin sözde ülkücüleri. Ankara Kocatepe camiinde, 1978 Alevi"ler katli vaciptir diye ahkamlar keserlerdi, ve her Sunni CHP"lilerde tabii ki. ;->) Kendileri ülke icin neler yapmislar neler, Corum"lari, Sivas"lari, Maras"lari hepsinde ülkenin cikarlari icin mücadelede bulunmuslar. Universteleri bilim yuvasi degil kan gölüne cevirmediler mi? Ama provokasyonu baskalari ederlerdi, onlar sirf vatanlarini korumak ile mesgul idiler. Bir varmis bir yokmus... Ve onlar ermediler muradina... Egitilmis dört bacaklilarin davranislarindan görüyorum ki, ülkede sagda ve solda tek tip insan modeli yaratilmistir. Orta da Atatürkcüler. Yukari tükürsek biyik asagi tükürsek sakal misali kimseye yaranamadik. Burda Baris Manco"nun bir anekdotunu anlatmadan gecemeyecegim. "Solcular biyiklarima bakarlar beni sagci zanederlerdi ve tehditlerde bulunurlardi ve sagcilar benim saclarima bakarlar ve solcu zanederlerdi ve onlardan da nasipimi alirdim. ;->) Bani solculuk ile suclayana bak, kendisi milliyetci olsa birsey dememde..neyse.. Bir daha söylüyorum ben solcu degilim. Atatürk milliyetciligine kanin son damlasina kadar bagli birisiyim. Menemem Sehidi Ast. Tegmem Kubilay gibi, yani Sen"in o deha diye adlandirdigin sahis var ya, $eriaat isterükkk diye Türk Bayragi indirip yerine Suudi Arabistan Hava Yollarinin bayragini dikmek istemislerdi. O da Türk Bayragi"nin indirilmesine karsi koymust ve ve Naksibendiler tarafindan hunharca katl edilmisti, kafasini testere ile kesmislerdi...Iste öyle bir milliyetciyim ben. Oguz boylarina gelince, Av$ar"lilar göcebe Oguzlarinin Türkmen boylarina mensupturlar. Sen kendini milliyetci zanediyorsun diye aslimi mi inkar edecegim? Alemde $er tükenmez, Oguz"da er tükenmezimiz ;->)) Bu Sana son yazimdi, ciddiyeten uzak polemiklere tuzak makalelere cevap vermeye düsünmüyorum. Ben ki$ilerle degil kurumlarla ugrasirim. Üstadin Muhsin Yazicoglu"nun cikarabilirsen cikar karsima ayak takimi ile ugrasmam |