Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 27.01.2005, 19:46
Benutzerbild von gulleytin
gulleytin gulleytin ist offline
Neuer Benutzer

Standard Gercek terorist

Demokrasi Terorist olamaz degildirde, ama Insanlik Dusmani her Dinin icinde oldugu gibi her Devletin icindede vardir, bunun System ile bir alakasi yoktur.
Alt 27.01.2005, 19:49
Benutzerbild von gulleytin
gulleytin gulleytin ist offline
Neuer Benutzer

Standard Atomun bulusu

Atom un ilk Islamda ortaya ciktigi bir kesin sonuctur, tabiki kotuluk icin kullanilmasi akla bile gelmezdi, lakin batililar biz muslumanlardan bu bilgileri caldilar ve kendilerin icadi diye dunyaya yayip mal etiler halbuku onlardan 700 Yil once bunlar Muslumanlarin arastirmlari ve gozlemleri idi.
Alt 27.01.2005, 20:12
eniskaya

Standard Was du nicht sagst

demek Tankida tabancayida bunlar hep Kuranda yaziyor öylemi ?????

Atiyorsun bir seyler kafadan ama neler ??
Alt 27.01.2005, 20:14
eniskaya

Standard Ben öyle görmüyorum

Kurandaki Islamdan Islam Alemi bey haber... ve ayni zamandada Islam Alemi medeniyetten bey haber...

Hiristiyanlarda Incildeki dinden bey haberler ama en azindan medeniyeti yakalamislar....

Bizden kat kat daha ilerideler....

Ve bana göre dünyayi deforme edenler sind diese möchte gern Mollas, Seyhs oder Rabbies.... alle sind bekloptt
Alt 27.01.2005, 20:18
eniskaya

Standard Cok dogru bir tespit

dinde veya demokraside sakatlik yoktur, ancak bunu uygulamak yerine kendi kafasindaki dini yada demokrasi anlayisini dayatanlar bundan bey haberdirler....

Mesela, Bush yada bir Humeyni.. bunlarin ikiside Allah ve insanlik katinda katillerdir.... evet ikiside katildirler...

Ama BigPuma, Seyhi icin canini bile vermeye hazirdir, cünkü ölümden sonra o ona sefaat edecekmis... öyle bekliyor
Alt 27.01.2005, 20:24
eniskaya

Standard Hast du dich wirklich mit der Geschichte

befasst.... ???

Eher nicht.... denn dann wüsstest das diese Kirchen schon vor Jahrhunderten gebaut wurden... Istanbulun tarihi öyle 600 yil degildir... türkiyeninde öyle....

Binlerce insan toplulugu Anadoluda yasamis zamaninda... 5000 yildan fazla tarihe sahiptir Istanbul ve Anadaolu.....

Sen gelmis simdi bundan 1000 yil önce yapilan kiliselere laf atiyorsun... onlar sen gelmeden öncede vardi.....

Eger yikmak istiyorsan oradadir git yiktir... ertesi gün Almanlarda gelsin senin Almanyadaki camilerini yiksinlar...

Na wie wäre das ist es das was du willst......

Das war eine sehr sehr schwache Vorstellung hier.....
Alt 27.01.2005, 20:27
eniskaya

Standard Bu kadar kötüyseler Hiristiyanlar

ne ariyorsun Almanyada.......

Heeeeeeee...... para dilenmyeipte ne yapiyorsun... git Türkiyeyi devralsana, zaten sizleri Tayip bekliyor... hemen anahtarlari size verecek
Alt 27.01.2005, 20:34
eniskaya

Standard Kurandaki schon... ama disardaki Islam

tamm bir Terör dinidir.... Allahla yakindan uzaktan alakali degildir.... ne dinle nede ahlakla bagdasir bir hal almistir....

Humeyni cennetin anahtarini satar
Taliba din adina insan keser...
Almanyadaki terikatcilar, insan öldürme pesinde
Lafta Islam devletlerinin hic biri yardimsever degil...
usw. usw.. usw....

Eger Islam devleti olsalardi, su an dünyaya baris dagitmalari lagzimken, Lanet ve Trör degitiyorlar...

Islam devletleri terör devletleri haline gelmis
Alt 27.01.2005, 20:55
eniskaya

Standard Neden Islam devletleri geri kalmis

Forumda herkes bir hava atiyor... yok Islam söyleymis yok böyleymis... yok Demokrasi böyleymis falaln filan.....

Was Ihr nicht sagt.....

Ben diyorumki.... Kurandaki din baska piyasadaki din baska...... ben Piyasadaki Islam dini adinda kan döken dini SEYTANI DIN DIYE ADLANDIRIYORUM....

Evet Kurandaki din degildir, Seytanin dinidir.... Seytanda elbette kan Terör insanlari bozguna ugratmak icin dini kullancak.... Kuran bunu acikca belirtiyor... hatta Seytan Allahi bizden cok daha iyi taniyor...

Seytan Allahi inkar etmiyorki.... direk Allahla sohbet icinde bulunan bir yaratik Allahi inkarmi eder... Hayir... sadece emrine uymadi ve aninda cezasi kesildi....

Piyasada dönen dinle Kurandaki ayni degildir... ayni olsa Ilsma Alemi CAHILLIK = CANILIK serüveninde olmazlar...

A dan Z ye tüm Islam devletleri dünyada Terör estirmekte... en azindan bir cogu.....

Dünyada Sel felaketi olur Islam Alemi seysini kipirdatmaz ve Hiristiyanlar yardima kosar....

Yani ne bicim bir dindirki bu din, insanlara yardim etmez, insa hayatinbi hic sayar, insanlari Allahlastirir, Allahi birakip meztarlardan medet umulur.....

Eeeeeee... tabiki medeniyet devletleri senin dinini red edecek ve tüm Islam Alemini Terörist olarak görecek....

MARX PEPLACE MUHAMMED..... bunu Hiristiyan Alemi söylüyor....

Bu ne demektir.... bilirmisiniz ????

Bu demektirki... sizlerle ugrasacagiz.....

Ve bakin ugrasiyorlar....... ama SUC BIZDE....

TÜM SUCLAR BIZDE..... TÜM SAPIKLIKLAR VE SAKATLIKLAR BIZDE......

ISLAM ALEMININ BASINA GELEN FELAKETLERIN TÜMÜ HAKTIR.... cünkü hak ediyorlar arkadas... hak ediyoruz.....

Bizler kötü insanlariz...... kimseye hak vermeyiz.... ve kimseyde acimayiz....

Elimizde olsa yalip yikariz dünyayi... anasini belleriz..... ama bir kisiyi unutmusuz bu arada....

Sünnetullahin Sultanini...... yani evrenin sahibini... o sinirsiz teki.. yani ALLAHI....

Yok..... unutmusuz.... Allahi tanimiyoruz... Kurani tanimiyouz, egitim seviyemiz düsük kültür seviyemiz düsük.... herseymizle pasifiz.... bir bulusumuz bile yok.......
Dünya standardi sanatcimiz bile yok..... bir Atletcimiz bile dogru dürüst yok......

---------------------------------------------

Hani Islam Alemi dogru yoldaydi... hani Islam dinlerde Allahin tek olan dinine en iyi sekilde yaklasaniydi.......

Ne oldu... was machen wir Falsch......

Ben artik Foruma katilmayacagim eskisi gibi....

Benim bildigim tek bir sey var... buda benim yüregimden asla kesip atilmaz artik....

ALLAH HAK EDENE VERIR VE VERIYORDA......

DMEKKI HIRISTIYANLAR HAK EDIYOR ARKADASLAR.... HAK EDIYORLAR.......

KURANDAKI ISLAMIN TÜM EMIRLERINI NEREDEYSE.... sadece mevcudi Demokrasi ve insan haklari sistemiyle yerine getiriyorlar......

SU an Hiristiyan Alemi Kurandaki dine Islam Aleminin tümnden daha yakindir......

Istediginizi söyleyin istediniz kadar bagirin....

GOTT LIEBST ALLL SEINE KINDER..... UND DIE IM LEbEN GUTES TUN UND HELFEN BELOHNT ER.......

Tsunamide Hiristiyanlar yine Salih Amel islediler... ve kesinlikle gelecek 100 yilda yine mükafatlarini alacaklar Allah katinda....

Islam Alemide acsin ellerini yardim edecek yerine yatip kalksinlkar... bakalim yardimmi daha büyük sevaptir, yoksa Sünnetir arkadaslar yatin kalkin yatin kalkinmi ???
Alt 27.01.2005, 21:17
unknown

Standard Dein wort in Gottes Ohren

Kim yardim etmis kim etmemis, kisisele özel.

Islam devletlerinde bugüne kadar daha motor sanayi yok!!! nedenini hic arastirdin mi ?

50 senelerinin sonunda ve 60 larin basinda Devrim motoru diye ankarada üretmeye kalktilar, hemde kendi projemizle ...... malesef müzelik oldu....... nedenini bir arastir ......

Cogu isler ciklet fabrikalari ile ilerlemiyor ....

Ama her motora ve makina sanayisine petrol lazim veya bir damla yag!

Hiristiyan alemi islam dinini yok etmek amacinda mi yoksa?????

Saygilarimla
Antwort