| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Sikhlarinizin ve seyhlerinizin gayet insani nefs-i kararlarini fetva olarak algilarsiniz? Bu ne curet bu ne haz :-))
Yani baska bir tabir ile önce konusulan seyh ve sikh sözu sonra da Kuran mi geliyor? Ulan topunuzun imani 5 ytl etmez. |
|
|||
![]() Imanim hükümdar benligim esir
Ehli Beyt"i sevdim dediysem kusur Kimi korkak dedi kimi de cesur Canim basim ben bu yolla koyali Imanimin sakakasini dagitsam 50 Millyon safii"nin imanini 150.000"e katlar ;-)) |
|
||||
![]() Kurana inaniyormusunuz inaniyorsaniz?
Neden Namaz Kilmazsiniz? Neden Orus Tutmazsiniz? Neden zekat vermezsiniz? Sizin imaniniz bence bir kurus bile etmez? Safi Kürtler Kurana uyuyor ve onun yolunda gidiyorlar sizlerse Cenabet geziyorsunuz... Hüü dosttt hüüü hüüü eren.... |
|
|||
![]() Alevileri burada savunacak degilim ama Aleviler safi kürtlerden bin kere daha iman sahipidir. kirtolarin, virtolarin, zirtolarin said-i kurdi denen akli dengesi bozuk zibidinin ne imani varmis bakalim. Tren seytan icaati diyen Aleviler mi idi, yoksa okuma yazma özürlüsü saidi kurdi mi? radyodan cikan sesler cinlere ait diyen "deha" alevi mi idi yoksa bu zindik mi idi?
Bir cift öküz yeter mi? Aha Mehmet emmi? Böyle baca tüter mi? De haaa Mehmet emmi? Coluk cocuk uyumaz Aha Mehmet emmi Ac insanlar yatar mi De haa Mehmet emmi ;-)) |
|
|||
![]() Türkmen alevi,lerden daha iyi yoldayiz bizim icimize yahudi ler girmemistir.
Sabetaycılar, Aleviliğin SARI KEÇELİ TÜRKMENLERİ, KAYALAR BEKTAŞİLERİ, ALİ KOÇLULAR ve BABAİLER (Otman Baba) kollarına mı girdiler? Özellikle SARI KEÇELİ TÜRKMENLERİ ve KAYALAR BEKTAŞİLERİ hakkında bilgi sahibi olanlar var mı? Çünkü bu kol, Yunanistan"ın Selanik iline bağlı Vardar nehri yakınında bulunan Gevgeli ilçesi, Nutya, Kara Sinanlı, Alçaklar, Vodina, Kilkis , Mayadağ, Poroy köylerinden mübadele ile göç ettirilmiş. Bu toplum Tekirdağ iline bağlı Şarköy ilçesinin, Uçmak dere, Gazi köy, Hasköy, Kirazlı, Çinarlı, Yukarı ve Aşağı Kalamış, Mürefte, İğdelibağlar köylerine yerleşmiş. Bir kısmı ise İstanbul, Bursa, İzmir, Balıkesir, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli"ne yerleşmişler. KAYALAR BEKTAŞİLERİ ise, Babagân koluna bağlı olan guruplar içinde yer alır ve günümüzde; Kırklareli, Keşan, Tekirdağ ve Manisa?da toplu halde mahalleler kurmuşlar. Bu toplum mensuplarının tümü Bektaşi kökenlii Yunanistan"ın Kayalar kasabası ve çevre köylerdendir. Özellikle bu iki kol tamamiyle Sabetaycılarla AYNI özellikler teşkil etmektedirler! Acaba yukarıda sözü geçen guruplar arasından, Cumhuriyetin ilk yıllarında Alevi insanlarımızın yoğun olarak yasadığı, mesela Sivas?a Alevi görünümüyle gelen ve Alevi topluluğun içine sızan insanlar mevcut mu? Mevcuttur. Bu yıllarda Sivas?a hükümet göreviyle gelen MAN soyisimliler Sabetaycıydı. Bülbülderesi Mezarlığı sadece Sabetaycı Mezarlığı mıdır? Mezarlığın aşağı kesimlerinde Aleviler de yatıyor mu? Bu zatlar Aleviliğe girmiş Sabetaycılar olabilirler mi? Hangi gurupların mensuplarıdırlar? Bedri NOYAN kimdir? Bu zat, Sabetaycı mıdır değil midir? Ben daha çocukken çok yakın bir arkadaşım bana gelip kendisinin Alevi olduğunu söylediğinde, ben ?ne farkeder ki?? demiştim. Çok saşırmıştı. Belli ki, kendisine öğretilenler benim için göya farkedeceği yönündeydi. Bu memlekette, çok ilginçtir, Türk Sunnilere Alevileri sorduğunuzda bir düşmanlık ya da bir art niyetli söz duymazsınız. Laf edenler de zaten kendini din koruyucusu zanneden birkaç kendini bilmezdir. Ayni soruyu Alevilere sorarsanız, Sunnilerin kendilerine düşman olduklarını sanırlar ve daima uzak durmaya çalışırlar. Sunnilerce kesinlikle böyle bir şey yokken peki Alevilerce neden böyle bir his vardır? Bunun sebebi, Sabetaycı Yahudilerdir. Alevilerin içine 19.-20. yüzyıldan itibaren sızmış ve maddi zenginliklerinden dolayı yükselmeyi başararak, esas ve gerçek Alevi ailelere sözlerini geçirmiş, ve bu andan itibaren Alevilerin güvenini kazanarak onların temel düşünce öğretilerini değiştirmis, kutsal Dedelik ünvanını dahi alarak ve bazıları da kendi geliştirdikleri gelenekler ve Alevilik tarihi kitapları yazarak Alevi insanların doğuştan itibaren, Sabetaycı mahsülü bu doktrinlerle beyinlerini yıkamışlardır. Aynı zamanda Güner Ümit gibi Sunni görünümlü provakatör bir Sabetaycıyı da kullanaraktan, göya Güner Ümit?in kasten kullandığı sözcük, sanki Sunnilerin genel ve gerçek tavrıymış gibi Alevilerin beyinlerine tekrar bu gerçekte olmayan imajı kolayca yerleştirmeyi başarmışlardır. Zaten Güner Ümit?in para içinde yüzmesi biraz garip değil miydi? Kimin adamıydı? Türkiyede bunca kolay para kazanmanın yollarını bize de söylesinler de biraz biz de ihya olalım! Sunniler içinde de yerleşik Sabetaycı bir gurup vardır. Bu gurup Türkiye?nin kaymak ve üst düzey tabakası içinde yer alır. Aynı oyunlar Sunniler içinde de dönmektedir. Aynı türlü kitapları Sunniler içinde de yazmaktadırlar. Sizi temin ederim, bunu size memleketimizde dönen kirli hesapların farkında olan ve yine Sabetaycıların bu ülkenin insanlarının arasını açmak maksadıyla yarattığı ne ?İslamcı? ne de ?Milliyetçi? terimine uymayan görmüş geçirmis bir vatandaş olarak yazıyorum. Sayın Alevi kardeşlerim, eğer hala aranızda Yahudiliklerine sıkı sıkıya bağlı Sabetaycıları görmüyorsanız, inanınız bu çok büyük bir gaflettir. Çünkü, onlar Türkiye?de Sunni ve Aleviler arası tansiyonu ellerinde bulundurmakta ve gerektiğinde de bu kozlarını çok iyi kullanmaktadırlar. Bunu direk inkar etmek yerine lütfen oturup bir düşününüz. Gözlerinizden ve gözlerimizden perdeler insin artık. İnsanlar arasına düşmanlık sokan ve Yahudi kimliklerini gizleyen Türk isimli şahısların farkına varalım. Çok geç olmadan gerçekleri görelim artık. Hem siz hem de biz, içimizde bizim kılığımıza bürünmüs kişileri farkedelim, içimizden defedelim. Unutmayalim ki, beyin yalan ve dolanlarla yikanır, gerçeklerle beyin yıkanmaz! Abgeschickt von Tarihsel belge |
|
|||
![]() yazikkk cokk yazik diyorum senin kapanmana gerek yok zaten seni kapatmislar bursa ibneler yurdundan emekli bir generalsin sen :=)))
|
|
|||
![]() Sen daha ciragim niteligindeki, stilini tamemen benim stilime endekslemimis olan OscarDeLaHoya ile bile basedemiyorsun. Ben Senin icin bir kac numara agir gelirim kirto ;-))
Ciragi ile basedemeyen birisi ya ustasinin karsisinda ne yapar? ;-)) |
|
|||
![]() oldu? pueheheheh ;-)))
|