| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() gibi giyinip kusaniyordu....
Bu Resül olmadan öncede böyleydi, Resül olduktan sonrada ayni kaldi....... Ao liegt eigentlich dein probelem.... simdi HZ. Muhaamed etek bigi celaba giyiyorduysa sendemi giyeceksin ?????? Sen Oezsuyu anlayacak kaliteye daha varmadin... Sen dediklerini zere kadar anlamadinki, burda tanga mangaya takmissin..... Acik ve net söyliyeyimki... Alman erkeleri tanga taksalar bende takardim.... yani zamana göre giyinmek hem Resulün uygulamasi (Sünneti) hemde Kuranin ruhuna uygundur...... Ama bunu sen nerden bileceksinki.... baskalarinda hata pesinde kosmaktan, tümden hata olmussun |
|
||||
![]() Gecenlerde bir japon kizi 12 tane organi deyisecekmis japon,yada Organ nakli yasak ondan dolayi bunu amerikada yapiyorlarmis.
Bize batinin teknoloji harikalarini ilerlemisliklerini örnek gösterenler acaba demokrasinin icinde olan diktatörlüklerinide göstermislermidir. Japonya insan tipinden robot yapiyor dünyanin en büyük teknoloji ülkesinden birtanasi Yazisi deyisik kültürü deyisik. Ama teknolojiyi yakalamislar El alemin sapkasini pantololonu örnek almaklan teknoloji yakalanmiyor. Kültürsüz demokrasinin kültürlü sarhoslari icki icip kadinlari ahirda gibi genel evlerinde satmaklanda teknoloji yakalanmiyor. Örnek TC teknolojiden mahrum ve geride bir heykel sistemiylen yönetilen bir ülke. Bir diyer örnekte Israil Orta Dogu o ülkeden örnek alacakmis Demokrasi bir ülkeymis. Siz Israilde bazi sehirlerde Kadinlarin ve Erkeklerin ayri Otobüslerde gidib geldiklerini biliyormusunuz. Bunun neresi demokrasi bunun neresi laik lik neresini örnek almamiz lazim. TC nin ahmak bekcileri ancak böyle palavlalara inanmalarina inaniyorum ama bize inandiramazlar. Batida insan haklarindan bahsediliyor sizz siyah kafalilar bir Alman dayresine gittiginizde nasil bir suratlan karsilandiginizi bilmeniz lazim. Irkciligin alasi orda basliyor önce kendi insanina irkcilik yapmamalari icin ders versinler. Kalles demokrasinin kahpe bekcilerine son sözümüs. Medeniyet Dedigin Tek Kalmis Bir Canavardir. |
|
|||
![]() sen git Demokrasi anlayisini Politika Forumunda eda et... burada degil......
Kim dediki Demokrasi dindir yahu..... sana rada sirada Ideolojin geregi inmekte..... Birde su var..... hem dinin hemde Demokrasinin orijinali senin Ideolojin ve din anlayisindan daha iyi ve hayirlidir..... Kalkmis burada Demokrasi adina yapilan zulümleri siralayip.... bakin bur Demokrasidir diyorsun...... Bunlarin Demokrasi disi Zulüm olduklarini artik dünya Alem bilmekte...... Sen yasan din gibi Ilsami biliyorsun ve yasanan Demokjrasi gibi Demokrasiyi biliyorsun...... bu kadar Cahillik ist schon kriminele...... Sen senin su Seriat anlayisini bir yazarmisin... bir ögrenelim bakalim...... |
|
|||
![]() Demokrasinin veya diger Zulöümleri bana siralayip durmakla ne demokresi nede Kurandaki Orijinal dine bir sey edebilirisn....
Ben benim kapasitem ve kalitem olrak yazdim ve acikladim... Sen daha iyi biliyorsan senin anladigin sekilde yaz....... ansonsten keep Quit.... Yahu arkadas senin ellerinmi yok.... yaz bakalim bilimsel bir sekilde... senin Seriat anlayisini.... und vermeide runde Wörter und komm einmal im Leben auf dem Punkt....... |
|
||||
![]() sevgili mümin kardesler
basörtüsü farzdir bu forumda basörtüsüne karsiydim ama bigpuma pancaro gibi seriatci gercek müslüman arkadaslarin yazilari beni cok etkiledi o yüzden kapanmaya karar verdim simdi cok rahatim adeta camide yatip kalkiyorum persembe günü bir dana kestirmeyi yani kurban kani akitmayi düsünüyorumki allah daha önceki yillarda erkeklerle diskolara gittigimi onlarla kücük yasta sevismemi afetsin..beni taniyan erkekler artik beni aramayin telefonda flört bile yapmiyorum.. kendinize basi acik kislar bulun !!!! cenabi hak biz mümin kadinlari kot pantolon giyen basi acik gezen dini yarim kadinlardan etmesin |
|
|||
![]() Du hast einen komplex... kann sein das es mit deiner Herkunft zu tun hat....
Belkide asaletini begenmiyor yada kendini baskalarindan üstünde görüyor olabilirisin..... Türk devletinde Lozan antlasmalarina göre azinlik vardir... aynisida Yunanistan icin gecerli... bzw. Trakyadaki Türkler..... wenn du weisst wovon ich rede...... Su an Almanyada yasiyoruz, eger Alman pasaportu olsa (bende yok) ayni Alman gibi tüm haklara sahibiz ve tüm nimetlerinden yararlaniyoruz....... aynisi Türkiye icin gecerli..... Bölücülük veya siddet yayana cevabimiz antreman maci olur.... herkim olursa olsun..... Bölücüleri asmak lagzim... hangi sekilde olursa olsun....... veya begenmiyorsalar... gitsinler bedendikleri Ülkenin vatandasi olsunlar... ve orada diledikleri gibi yasasinlar... Ve kimse bana gelipte aglamasinki, benim haklarim yok....... VAR ARADAS YALNA ATIYORSUN........ is bu kadar basit...... Tek seorun kendi asaletinden memnun kalmamaktir... veya cehil bir kitleye mensup olmaktir |