| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() dilannnn du bist ein sonnenschein.sabah kalktimmi seni düsündümmü dann gehts mir direkt wieder gut.mittlerweile denke ich jetzt immer an dich und es geht mir blendend.
|
|
|||
![]() achja was ich sagen wollte.ICH HAB DICH VOLL LIEB wieviel hmmm lass mal überlegen...so gross wie die welt.nein nein mehr....sooo viel wie das universum......nein nein.........mehrrrr....SOOOO VIELLLLLLLL WIE DAS GALAXY SYSTEMMMMMMMMMMM.....nein nein olmadi....SENI AHIRETE KADAR SEVCEM.
|
|
||||
![]() CARSIDA GEZDIRIYORMUSUN :=)))
Hangi cagda yasiyoruz Kurana karsi geliyorsun Ayetlere karsi geliyorsun Kuran kadinlarin Avret yerlerini kapatmalarini emreder sense actiriyorsun Tühhhhhhhhh Sifatinaaaaaaaaaa :=))))))))))) |
|
|||
![]() Bazi möcte gern Moslems.. meinen das anziehen von Jeans verboten sei...... yani Islam dininde yasakmis......
SO EIN SCHEISS HABE ICH MEIN LEBENLANG NICHT GEHÖRT....... NERYE YAZIYOR...... EY CAHIL HERIFLER...... NERDEEEEEEEEE.... Göterin bana verin Ayetlerinizin yerlerini...... Senin dini degil... Kurandaki dinde yeri nerede...... Artik ben isim buldum bu arkadaslara LEVIS DINCILERI.......... Cükü kizlarin poposunu denetlemek pesindeler..... Belki yarin bir gün Sera yaparlar... ve Seyhlerine kizlari peskes cekerler.... ne demek... sen Seyhe yatmam diyorsun... al sana dayagi..... Cennet gibi din..... heryeri süper Benzinli yamuk yumuk...... Akillarinca ALLAHI tahtindan indirip Allah olacaklar |
|
|||
![]() OT gibi Ayetsiz dinsiz ortada kaldin......
Nerde su senin LEVIS AYETLERIN....... Sen nasil Müslümansinda yeri bilmiyorsun ????? TILT GAME OVER.... |
|
|||
![]() kim gezdiriyorki.... ???
Yani aklin sira öyle bir mekanizma cizip... varsayimlarla yola cikip..... LEVIS AYETLERINI es geceksin.... Sen su Ayetleri bir göster bakalim...... Bu Forumda var oldugun sürece sana LÖevis Ayetlerini araliksiz soracagim..... bakalim nerede yaziyormuski... sen KALKIP ALLAHI OYNAYIP BURADA LEVIS DINCILIGI YAPIYORSUN...... KAYNAGIN NE SENIN BE HERIF KAYNAGIN NEEEEEEEE..... KAYNAK GÖSTER......... ?????? |