Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 30.07.2004, 16:24
unknown

Standard UEFA Kupanin Ilk Tur cekilisi arkadaslar

Gençlerbirligi SK v HNK Rijeka
PFC Levski Sofia v FK Modrica
Hapoel Bnei Sakhnin FC v FK Partizani
FK Železnik v FC Steaua Bucuresti
FK Buducnost Banatski Dvor v NK Maribor
NK Željeznicar v PFC Litex Lovech
NK Dinamo Zagreb v NK Primorje
AC Omonia v PFC CSKA Sofia
FK Partizan v FC Otelul Galati
AEK Larnaca FC v Maccabi Petach-Tikva FC
FC Terek Grozny v Lech Poznan
SK Slavia Praha v FC Dinamo Tbilisi
FC Rubin Kazan v SK Rapid Wien
FC Illychivets Mariupil v FK Austria Wien
FK Dukla Banská Bystrica v FC Wil 1900
FC Nistru Otaci v SK Sigma Olomouc
FC Artmedia Bratislava v FC Dnipro Dnipropetrovsk
SV Pasching v FC Zenit St. Peterburg
Servette FC v Újpesti TE
FC Metalurh Donetsk v FC Tiraspol
Legia Warszawa v FC Tbilisi
KS Amica Wronki v Budapest Honvéd FC
Glentoran FC v IF Elfsborg
KSK Beveren v FC Vaduz
Odd Grenland v FK Ekranas
FK Ventspils v Brøndby IF
ÍA Akranes v Hammarby
Stabæk IF v FC Haka
FK Bodø/Glimt v FC Levadia Tallinn
FH Hafnarfjördur v Dunfermline AFC
FK Žalgiris Vilnius v Aalborg BK
Östers IF v FHK Liepajas Metalurgs

not.
bence gencler icin en sanssiz cekilis...
grupda en agir takima düsdüler..
olsun turu atlayacaklarina inaniyorum..
Alt 30.07.2004, 17:30
airdem

Standard Das nicht aber er bringt auch Texte mit

viel ortographischer Kunst
und dann auch meilenlang.

Das meine ich mit viel Arbeit...
Alt 30.07.2004, 17:32
airdem

Standard Machbare Aufgabe für Trabzon. BASARILAR!

ohne Text
Alt 30.07.2004, 17:34
airdem

Standard AHMET DURSUN@AHMET DURSUN :)

Beşiktaş Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, sorunları nedeniyle bir süre önce siyah-beyazlı takımdan ayrılan Ahmet Dursun"u 2 hafta süreyle deneyerek, hakkında karar vereceklerini açıkladı.

Beşiktaş yazarlarıyla BJK Nevzat Demir Tesisleri"nde yemekte buluşan Del Bosque, yönetim kurulunun dönmesi konusunda anlaştığını açıkladığı Ahmet Dursun"un, 2 Ağustos Pazartesi günü akşam antrenmanından itibaren çalışmalara başlayacağını bildirdi.

İspanyol teknik adam, Ahmet Dursun"un yetenekleriyle yaptığı çalışmaların birlikte yürümediğini belirterek, ""Ona kesin bir "hayır" diyemezdik. Kesin bir "evet" yanıtını da veremezdik. Vereceğimiz kararı onu tanıyarak vermek istedik. 2 haftayı bizimle geçirecek, takım için yararlı olacağına inanırsak, kalacak"" diye konuştu.

Kaynak: ajansspor.com
Alt 30.07.2004, 20:36
unknown

Standard 2004-2005 Sezonu ölümüne tam DESTEK

Daha önce yazmistim... Muhtelif kereler...
Gaza gelmeyelim, enseyi karartmayalim diye...

Bu kacinci bizim üzerimize oynanan oyundur diye... Bazen de cidden bize encok bizden zarar geliyor...
Hani Fener"in Fener den baska dostu yok diye bagiriyoruz ya...

Fener"in Fener"den baska da dusmani yok gibi...

Hep Destek Tam Destek...

Daum hemen kovulmali...

Hep Destek Tam Destek...

Baskan istifa etmeli...

Hep Destek Tam Destek...

vs.vs.vs.vs.....

Bu kacinci Fenerbahce uzerine ve Baskan uzerine oynanan komplo dur...
10 gün sonra ligler baslayacak, Ama hala forumda Daum"u kovun diyenlerden, Sucu Baskan"a atanlar"dan gecilmiyor...

Aninda gaza geliyoruz...
Dusunuyorumda biz gese"nin durumunda olsaydik (Allah korusun) Kulubü yakardik herhalde...

Birakalim boyle umutsuzluklari...
Kendimize iyi bakalim, su akar yatagini bulur...efsane FENERBAHCE kullerinden yeniden dogar...

basarili bir sezon ve ilerisi icin daha guclu ve oturmus bir takim devler arasina girmek icin ciktigimiz bu yolda daha hizli bir ilerleme icin, yapilan aciklamalari ve fevri davranislari bir kenara birakip bu takima ve bu hocaya ayni zamanda da bu yonetime tam destek olmamiz lazim, sonuna kadar destek....

artik yeni sezonun baslamasina 1 hafta gibi az bir süre kaldi....

yeni sezonda yine parolamizdan biri Hep Destek Tam Destek olacaktir...

onun icin

-beraberlik veya yenilgide
-kötü oynayip kazandigimiz
-iyi oynayip kaybettigimiz
-cok sey bekledigimiz futbolcularin kötü günlerinde

destege varmisiniz?

DAYANISMA VE DESTEK Yeni Sezonda Bizi Cok Önemli 2.Sampiyonlugumuza sürükleyecektir....

Bu Sezon Gecen Sezondan COOOOK daha önemli....sampiyonlugumuzu korumak icin,CL de basari icin....

elestiri yine olacak gayet dogalda ama salidiri ASLA...

Biz kendi icimizde saglam olursak basin bir yem atar, sonuc alamayinca gecer gider.

Yeter ki biz baskanimiza, yonetimimize, teknik yonetime ve futbolcularimiza sahip cikalim.
Senede 2 baskanin degistigi senede 3 teknik direktorun degistigi karanlik gunlerde bu slogan bir Fener gibi dogru.

Son zamanlarda bu sloganin adinin az anailmasi beni uzuntuye itiyor.

Bu SLOGAN in getirdigi mantik sayesinde AZIZ YILDIRIM Fenerbahce spor klubunde acemilikten baslayarak tum stajini tamamlayabilmis UZMAN baskan statusune ulasmistir.

AZIZ YILDIRIM paf takimindan yetistirdigimiz ilk baskandir.

Baskanliga geldigi ilk gunlerdeki urkek, cekingen, sinirli adam son zamanlarda ne yaptigini bilen bir baskan olmustur.

Bunlar hep zamaninda atilan HEP DESTEK TAM DESTEK sloganinin urunudur.

Sizleden ricam bu slogani daha cok tekrarlamamiz ve bu dusunce tarzinin bizleri nerelere getirdigini iyi hatirlamamiz.

benden birkez daha

Hep Destek Tam Destek

bugünkü olanlar gecicidir, isimler benim icin havadir

baki olan kulübüm FENERBAHCEMdir

Hep Destek Tam Destek

Volkan"a, Daum"a, Baskan"a, yonetime, ve birbirimize TAM DESTEK!

GÜLERSEM SEVINCIM

AGLARSAM GÖZYASIM

ÖLÜRSEM TOPRAGIM ol

FENERBAHCE m
Alt 30.07.2004, 20:56
unknown

Standard Fenerbahçe"de Artık Muhalefet Olama

Başkanımız Aziz Yıldırım, kurumsal bir kimlik kazanan kulübümüzü daha ileriye taşımak için çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ""Ben buraya bir dev yaratmaya geldim"" dedi. Fenerbahçe Kulübü"ndeki gelişmeleri izlemekle görevli olan ve futbol takımını izleyen muhabirlere Faruk Ilgaz Tesisleri"nde sabah kahvaltısı veren Aziz Yıldırım, daha sonra gazetecilerle sohbet etti. Yıldırım, Fenerbahçe"ye yönetici olacak kişilerin bunu yalnızca bir hizmet olarak görmesi gerektiğinin altını çizerek, ""Şöhret olmak isteyen buraya gelmeyecek. Hizmet için buraya gelecekler. Ben buraya bir dev yaratmaya geldim. Kafamda bu var. Dev bir Fenerbahçe"" diye konuştu. Son yapılan yüksek divan kurulu seçimiyle birlikte Fenerbahçe"nin kabuk değiştirdiğini vurgulayan Yıldırım, ""Fenerbahçe"de artık muhalefet olamaz. Geçmişteki şeyler bir daha yaşanmayacak. Bu kulübü daha ileriye taşıyacak isimlere hep beraber destek vereceğiz. Lokomotif hareket etti, onu daha hızlı itmek lazım"" diye konuştu.

MURAT KUŞ KONUSU
Yıldırım, teknik direktörleriyle yaptıkları görüşmede Christoph Daum"un yardımcısı Murat Kuş"u tercüman olarak kullanmamalarından sonra yapılan spekülasyonlar konusuna da açıklık getirdi. Kurumsal yapılanmalarda herkesin bir görevi olduğunu ve bu görevinin dışına çıkmadığını ifade eden Yıldırım, Murat Kuş"un asistan
ve tercüman olarak futbolcularla Daum arasındaki iletişimi sağlamakla görevli olduğunu, yönetimle aradaki diyalogların Kuş"un görevi olmadığını kaydetti. Yıldırım, Murat Kuş"un bu çerçeve içerisinde görevini sürdüreceğini de bildirdi. Sohbet sırasında, kulüple gazeteciler arasındaki haber amaçlı iletişimin daha sağlıklı olabilmesi açısından neler yapılması gerektiği konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu. Yıldırım ayrıca, Birinci Süper Lig"de yeni sezonun ilk maçı için Çaykur Rizespor deplasmanına gideceğini, deplasmandaki diğer maçlara ise gitmeyeceğini söyledi.
Alt 30.07.2004, 21:03
unknown

Standard Yonetim gurbetci oyuncu izleme timi olus

turmali

Yonetim tum avrupada ki Turk oyunculari parlamaya baslamadan once incelemeye almali diye dusunuyorum. ornegin yakin kardesler,ornegin muzzy,ornegin yildiray, mehmet scholl ve nice isimler Tuncay ornegi gibi Fenerbahcede asil parlamayi ve patlamayi gerceklestirebilir diye dusunuyorum. isin bir diger kismida gencler- antep gibi oyuncularini fahis rakamlara satan takimlara karsi sokaga atilacak paramiz olmadigini ispatlariz.

avrupada inanilmaz iyi Turk oyuncular var. en son denedigimiz grasshoppers ve baselde ki oyunculari izledikten sonra, kimbilir daha sirada kimler vardir diye dusundum. yavas yavas Turk futnol piyasasinin gozu oraya dogru kayiyor. yonetim bu konuda gec kalmadi gerci, ama cok daha aktif ve dinamik bir ekiple bu isin yurutulmesi taraftariyim.

Calisma yöntemleri nasil bilmiyorum, hem Fenerbahce"nin hem de TFF"nin, ama yavas olduklar belli. Alman milli takimi kardesime baski yapiyor, Alman pasaportu al diye, kamplara götürüp egitiyorlar, turnuvalara götürüyorlar, Fenerbahce neyse, TFF Almanya bürosu is yapmiyor, Almanlarin begendigini onlar ya begenmiyor, ya da izlemiyor.

Oynadigi takim mahalle takimi degil: Serhat"in geldigi takimda, gence takimda oynuyor, Serhat"in kardesindan bir yas kücük, mevkii forvet!

Ben kendim eski yöneticiler Raif Dinckök ve Sema Kücüksöz ile bire bir görüstüm, ama sonuc yok!

Neyse, bosver....
Alt 30.07.2004, 21:04
unknown

Standard Baskanim Benim!..

Bir yandan Birlesik Grupcular ote yandan Uzanlar"in cikarlari icin sarsmaya calistiklari baskanimiza destek zamanidir bugun... Bizler taraftar olarak onu bu mucadelesinde yanliz birakmayalim, destegimizi esirgemeyelim kendisinden. Cunku o adam gibi bir adam... Bu amacla gectigimiz sezon Trabzon deplasmanindan sonra bu foruma post ettigim yaziyi gunudur dusuncesiyle tekrar post etmek istiyorum... Sahip cikalim...

BAŞKANIM BENİM

Fenerbahce Spor Klubu"ne baskan secildiginiz gunden buyana sizi takip ediyorum.

Bu camia icin yaptiginiz hersey birer birer gozumun onunden geciyor.

Tesisler, transferler, dernekler, kupalar (az da olsa), belgeseller...

Hepsi birer birer gozumun onunden geciyor.

Her insan gibi sizin de yanlislariniz tabii ki oldu ve olacaktir da.

Ancak madden ve manen verdiklerinizi teraziye koyuyorum defalarca.

Hatalariniz terazinin sol kefesinde diger kefeye nazaran cok kucuk kaliyor...

Hele iyiniyetiniz karsisinda hatalarinizi birer birer ortmek istiyorum kendimce.

Vucut dilinizi okumaya calisiyorum maclarda. Yenilgi kabul etmeyen karakterinizi goruyorum orada. Cakmak cakmak gozleriniz isildiyor Fener galip gelince, Fener gibi oynayinca.

Yuzunuz de renkleniyor o gunlerde. Milyonlarca Fenerlinin sevinci sanki yuzunuze yansiyor...

Verdiginiz mucadeleyi takip ediyorum imrenerek. Kohnemis Turk futbol yapilanmasini paramparca etmek icin bu mucadele.

Fenerbahce"nin sampiyon olmasinin oneminin bilinciyle, kose baslarini tutan saibecilere karsi...

Artik suclulugu Turk futbol kamuoyunda herkesce sabit gorulmus, o makama cetebasi sayesinde gelen, varlikli ve duzgun bir aileden gelmeseydi Pazar gecesi Fenerbahce kafilesini kalaslarla linc girisiminde bulunan Trabzonlularin arasinda bulunacagindan adim gibi emin oldugum Fenerbahce dusmani birinin orgutledigi Turk futbol sistemine karsi bu mucadele...

Corlu"da Fenerbahce dernegi penceresinden Fenerbahcelilere seslenirken yasadiginiz mutluluk ile Moskova"da dernek acilisindaki gururlu bakislariniz da bu klup icin yaptiginiz hizmetlerin sevinci televizyon ekranlarina yansirken yine ben sizin bu klube yaptiklarinizi dusunuyordum.

Samandira"da, Dereagzi"nda, Umraniye"de yaptiklarinizi...

Basarisizliklardan sonra yine gozlerinize bakiyorum. Mimiklerinizi takip etmeye calisiyorum. Yine milyonlarca Fenerbahceli"nin uzuntusunu goruyorum yuzunuzde.

Sikintili tebessumunuz ve vakur bakislarinizi...

Gozlugunuzun camlari, yasadiginiz uzuntu nedeniyle bugulaniyor yine.

Benim de gozlerim...

Ama hicbir zaman yilmamaniz, dogru yoldan ayrilmamaniz, basariyi digerleri gibi her ne pahasina olursa olsun yanlis adreslerde aramadan mucadeleye devam etmeniz sadece Fenerbahcelilerde degil diger takimlarin taraftarlarinin gozunde de yucelmenizi getirirken, biz Fenerbahcelileri de boyle bir baskanlari oldugu icin surekli mutlu ediyor.

Ziya ve Ayetullah beylerle baslayan, Omer Faruk Efendilerle, Ali Naci Karacan"larla devam eden, Muvaffak Menemencioglu, Sukru Saracoglu, Osman Kavrakoglu, Zeki Riza Sporel, Medeni Berk, Faruk Ilgaz, Fikret Arican ve Ali Sen ile doruguna ulasan, buyuk Fenerbahce baskanlari klasigine siz de adinizi altin harflerle yazdirdiniz.

Her zaman baskanini seven ve onunla gurur duyan bu camiaya yakistiniz.

Adiniz hicbir zaman tesvik primine karismadi.

Dost bildiginiz klup baskanlari zaman zaman sizi arkadan bicaklasalar da yonteminiz degismedi.

Fenerbahce taraftarina gecen sene Trabzon"da yine vahsice saldirilirken sahanin icine daldiginizda diger klup baskanlarina, ozellikle ev sahibi Trabzon baskanina ders veriyordunuz aslinda.

Dun yine TVde gordum sizi. Trabzon"da yasamak zorunda birakildiginiz onca olaya karsin yine zeytin dalini uzatan sizdiniz.

Iste bir ders daha...

Bu klup ve taraftari sizi cok sevdi ve benimsedi. Bu kadar sanssiz ve dolayisiyla sportif anlamda basarisiz bir baskanin Fenerbahce"de boyle sevilmesi, sportif basarilardan da onemli seylerin oldugunu gosterdi diger takimlara.

Diger takimlarin baskanlarina bakiyorum ve dusunuyorum acaba aralarindan hangisi taraftarlarinca "Baskanim benim!" denilebilir diye.

4 yildir sampiyonluk getiren Suren"den, Bilgli"ye, Sumer"den digerlerine hicbir taraftar toplulugu baskanina "Baskanim benim!" diyemiyor...

Cunkusunu sizler daha iyi biliyorsunuz.

Iste bu yuzden bu sene gelecegine inandigim sampiyonlugun yuzunuzde acacagi alcakgonullu tebessumleri sabirsizlikla bekliyorum.

Cunku bu tebessumler milyonlarca Fenerbahceli"nin sevincinin, mutlulugunun yansimasi oldugu kadar, 4 yillik suregelen cilenin sonu ve Turk sporundaki kara donemin bitisi de olacaktir.

Baskanim Benim!..
Alt 30.07.2004, 21:14
unknown

Standard die gruppe athena wird diese saison

für fnrbahce eigns ein melodie komponirn. wie man längst schon weiss sind alle 4 bandmitglieder fanatische anhänger des türkischen rekordmeisters fenrbahce. leider haben ander clubs das für fnerbahce komponierte lied holigan für sich in anspruch genommen (gedacht war es eigentlich für fener). aber diesmal wird ein eindeutiges lied nur für fenerbahce komponiert. ich bin sicher das wird ein kracher. ohnehin ist athena sehr beliebt bei den fenerbahce fans. los athena for fenerbahce !!!
Alt 30.07.2004, 23:03
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard ja genau die 2-1 schlappe :) o.T.

ohne Text
Antwort