| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Bakalim, hangi takimda oynayacak...
|
|
|||
![]() bosu bosuna almaz 6s bizim eski oyunculari
|
|
|||
![]() Arkadaslar bence Daum kalmali , bu benim görüsüm
eger daumun Takimdan uzaklasmasina Cimbom lular ve BJK lilar seviniyorsa demek ki bu adam isini iyi yapiyor. tamam Medyada yaptigi aciklamalarda konusmamasi gereken konulari konusda ama eger bir gün gercek Avrupa takimi olmak istiyorsak bu tür olaylari büyütmememiz gerekiyor, ve söyle bir örnek göstereyim mesela Avrupanin ilerde gelen takimlarinda cok görülmüsdür baskan ile Tek. Dir. aralari acik oldugu (örnek Rehagel ve Beckenbauer) Rehagel Takimi o sezon Sampionlar ligi finaline tasidi ve ikinci oldular (Manchester 2:1 Münih ) oda Münihin aptalikindan kaynaklasdi cünkü mac 89. Dakikaya kadar 1:0 Münih öndeydi ve 89. ve 92. Dakikalarda yenilen gollerle kayip ettiler Tamam sunu kabul ediyorum iliskiler iyi olmaza olmaz fakat basarinin oldugu yerde yüzler daima güler ver diger Istanbul takimlarida AVUCU YALAR BIRDADHA ASLA LÖW, ZEMAN, LORANTLAR gelmesin |
|
|||
![]() Son bir kaç gundur aklımda 1-2 soru var sızınde goruslerınızı merak ettim.
1-istikrar nedir? 2-İstikrar sadece td u her ne sebeble olursa olsun elde tutmakmıdır?(gunun onemı acısından td dedım,genısletılebıl ır) 3-Profosyenellık nedir?Profosyonel yonetim nedir? 4-Dere gecerken at degıstırılmeyıp de at derenın ortasında kacarsa ne olur? FENERLIYSEN OVUN DEGILSEN ITAAT ET! |