| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() kel alaka türkiyenin baska sorunlari yokmus? baska ülkelerde türbanlilar mutsuzmus?
vatandas gelir is yerinde ugradigi haksizliktan yakinir devlet sözcüsü delahiyar devletimizin baska sorunlari vardir bununla ilgilenemeyiz. baska vatandas baska seyden yakinir yine bu hiyar gelip devletimizin baska sorunlari vardir. akilli bir vatandas sorar nedir bu baska sorunlar delahiyarda der iste bir sorundan haric baska bir sorun. böylelikle hicbir sorun cözülmez, yillardirda böyle oldu sadece birilerinin ceplerindeki eksik dolar sorunu cözülmeye calisildi. |
|
||||
![]() okumadin sen herhalde. bir de lafa bak, sen bir adam bul atatürk kellesini ucurmus? sen bir atatürkü getir anlatsin nasil ucurmus kelleleri. bunu diyenler yunan dölü degil, türkiye islamist cumhuriyeti vatandasi.
gercegi inkar yalakalarin en büyük özelliklerindendir. bugün hala adolfa hayran olanlar haksiz bir katliamin olmadigini savunurlar. ayni enis gibi. enis iyi bir ss eskeri olurdu. |
|
||||
![]() Mantik, sagduyu diye bir sey var. Iki de bir "Allah"in cezasi" ya da "Sen nerden biliyorsun" uydurup saf insanlari kandirmaya calisiyorlar.
Zira böyle olmadigini nasil ispat edeceksin ki? Bir iftira atmak kolaydir, bir iftirayi yalanlamak zordur. Bizim bazi "din adamlari" bu yöntemle milleti kandiriyor. |
|
||||
![]() Sanki komsu ülkelerde durum cok iyi de sadece laik Atatürk Türkiye"sinde hersey cok kötü.
Gavur Almanya"da yasayip Türkiye"nin hakkinda böyle konusmak kolay, ya da komsu ülkeleri gezmeden, oralari bilmeden Türkiye"nin hakkinda böyle konusmak kolay. Aslinda kolay degil, küstahliktir. |
|
||||
![]() sen olmadigini nasil isbat edeceksin? ben öyledir demedim, ama sen öyle olmadigini söyledin ve ben bunu söyleyebilecegin herhangi bir dayanagin olmadigini onun icin söyleyeni herhangi birseyler suclayamayacagini belki duyarsizliklarini yadirgayabilecegini ima ettim. kapiech?
|
|
||||
![]() tr disinda olanlar konusamaz, laik olmayanlar konusamaz cartlar konusamaz curtlar konusamaz. sen oku basbakan ol ondan sonra konus. cumhurbaskani ol sonra konus. general ol ondan sonra konus.
kafalari kumun icinde sIkistirdiktan sonra hicbir problem yoktur. ecevit te böyle yapiyordu. |
|
||||
![]() Tv lerde debremde sürünen insanlari gördükce icim agliyor.
Cocuk irzina gecmek icin Tailanta giden alman turistler gercekten alcak birer serefsizlermis. Daha bir hafta olmadi yüzbinlerce insan öldü TV de gördüklerim beni ürkekti. Alman turistler o kan gölüne cevirilen Denize girib güneyleniyorlar hicmi insanda insaf yok. Insanin bir saygisi olur o ölülere biraneler gine tiklim tiklim sisman almanlar kafayi cekip Cocuk,larin irzina geciyorlar. Hatta bazi söyleminlere göre Tailanta 53 türkte ölmüs acaba onlardami cocuk tecavüz etmeye gittiler. |