| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Benim yaptigim neymis terbiyesizlik !?!
Önce onu söyle! *** >Dogru yu söylüyor adam, hakaret ediyorsun. Bence yanlis. Ama sizin "Cumhuriyette"öyle geciyor heralde.( Zaten sizden baska taniyan kisi yok ki memlekette, Bosna Sirp Cumhuriyeti gibi, kendi basina bir Cumhuriyet ilan etmisiniz ve sayiklayip duruyorsunuz)Dogru yu söyleyeni Dokuz Köyden kovarlarmis zaten. *** Art niyetli oldugun ve anlamadigin simdi iki yönden belli! 1. Bosnali Sirplari örnek veriyorsun! Ama onun yerine biz türkler ile ilgili baska bir devlet var! KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURIYETI !!!! "Nasil bir mal oldugun" buradan belli oluyor! 2. "Cumhuriyet" sözü baska yönde kullaniliyor! Ama senin gibililere istedigim kadar anlatmaya calissak bile ne anlarsiniz, nede anlamak istersiniz! *** >Senin de sirf galatasarayi kücük düsürmek icin acdigin Topic´leri okumadik sanma... ama takan yok, *** "Takan yok" ... belli kime takilmis takilmamis hhahhahahah Cevabini verseydin ya ! hhehehhe Cevap verme imkanin yoktu da onun icin simdi cikip bana bos bos yaziyorsun! *** senin gibi Imdat yetisin bizim takima laf atan var diye Topic acan da yok ama senin yardima ihtiyacin var herhalde. *** Hayir yok :-)) Olsaydi öyle türlü de atardim! Benim bana "Sen Fenerbahceli degilsin" diye söyleyen sözde Fenerbahce"lilere idi! Ama tabiiki sen YINE anlamamissin! :-)))) *** >Hoscakal *** Sende ! al" |