| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Lara, bu kendilerini Osmanli torunlari zannedenler aslinde hepsi Alevi kökenli, Osmanli tarafindan horgörülmüs, dislanmis Osmanli'nin en cok asagalidagi kesim kendini Osmanli torunu sanmasi ayni, kerhane de hacananin (Puffmutter) kendini bakire sanmasina benziyor. Akil disi bir olay.
Salak koyun kasabina asik olurmus... Hepsi sonradan sünnilesmis alevi dönmeleri, ne Osmanlisi be? Ben ne kadar Osmanli torunuyusam onlar da o kadar Osmanli torunu.. Tarih cok acimasizdir, 36 cariyelieri Abdülhamid'i bekleyenler bir bakmassin karsisinda ikinci bir Atatürk bulurlar.. Geändert von seyrangah_06 (31.05.2017 um 18:44 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Allah islah etsin
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Allah cezani versin diyecem ama vermi$ zaten.Senin inandigin Kuran sana bunumu emir ediyor? Senin Kurana saygin bumu?Seni o kuran carpsin diyicem ,carpmi$ta zaten.Din ve Kuran sizin dilinizde hic birzaman kirtlaginizdan a$ari gecmedi.Sizler Din adina $eytanla i$ birligi yapmi$siniz rahmanla deyil.Dinci 4eytanin cocuklari ,utanmaz,ahlaksiz,sahtekar,kuranada iftira atmaktan cekinmezler,imansiz alcak,cekinmeden karsisindakini din disi ilan eder.Kuran ve Allah dü$mani sefil.Pislik senin Allahin bu kutsal kitabin Allahi olamaz.$eytanin oglu milleti dinden imandan ettiniz.hepinizde hakkim var sizleri mahser günü sürüm sürüm süründürecigim sizleri Allah adildir.. Allah dediniz ,forumda iftira atmadiginiz bir Allahin kullu kalmadi ,Allah dediniz yalan konu$maktan korkmadiniz, yine Allah dediniz insanlarini resimlerini caldiniz burada dagittiniz,imansizlar vijdansizlar ,yine Allah dediniz sizinle hem fikir olmayanlari din disi ilan ettiniz,atheist dediniz,Allah dediniz Allaka $irk ko$tunuz kurana iftira attiniz.Yüce rabime hergün bu duayi ediyorum Allahim birlik olup bu iftiralari atanlara bu yer yüzünde mekan tuturma.... Kuranin ma'un süresi ne diyor oku.. Allah ibadetini yapmayana ,temel ibadetlerinden biri olan Namaz kilmayini,oruc tutmayani,ibadetini eksik yapani , ne lanetliyor ne tehdit ediyor...kulumla benim aramda diyor cezasini vericem diyor,ne kadar ceza verir ona o karar verir.. ama ria'ya girenlere ayet indirmis,kildigi namazida,ibadetinide lanetliyor,senin gibi pislikleri lanetliyor...senin gibi pislikle ayni ortamda ibadet edenleride uyariyor....sakin bunlarin namazina aldanmayin o namazlar lanetten baska bir ise yaramaz diyor.. Kuranin dini olmayan bir dine inanip yasamaktansa dinsiz kalmak Allah katindada,Kuran katindada ,insanlik katindada daha makbüldür.. dini yasadigini temsil ettigini söyliyen bu asalik mahluklarin kötülükleri yüzünden,akli ve vijdani yerinde adamlar ,ben bu dini yasamam ,ben seninle ayni mekanda olmam diyerek imanlarini korumaya calisiyorlar.Eyer bu dini hayat ,benim allaha olan imanimi tevikten $irke kaydiracaksa o dini hayata lanet olsun diyorlar.Ama ben Allaha olan imanima toz kondurmam diyorlar atheistler namuslu insanlardir genelde .Birakin...Allaha imani $irke kosmaktansa atheist olsunlar,atheistler zeki insanlar gün gelir gercek dinin bu dinbezirganlarinin bizlere yuturmak istedigi dinin bu olmadigini anlarlar ve Kutsal kitaba kurana sahip cikarlar,temenim bu. Atheist deyince siz niye Kuduryorsunuz $eytanin veleti. Geändert von Lara__ (31.05.2017 um 23:27 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Seni kale aldigimi saniyorsun herhalde..o..provakator alcak M.kemalin kulu kölesi olan capulcu, orospu olmaktan onur duyan alcaksiniz..Kemalistlerin ortak yanidir,küfür hakaretle gerceklerin üzerini örteceklerini zan ederler.. dünyayi kendi magaralarindan ibaret sanarlar.Bogulun magaraniza..Reziller..Millete mal edilmis neidugu belirsiz siyonist bozuntusu islam düsmani ingiliz casusu alcagin tekinin rezilligini , delillerle anlatmak hakaretsa, iftiraysa bunlari yapmaya devam edecegim...kudurun ulan tapanak sövalyeleri kudurun!ULAN SIZIN TAPANAGINIZA BILE SAYGINIZ YOK ALCAK CUKURLAR..ADAM ISLAM DÜSMANLIGI YAPMIS KURANA MUHAMMEDIN YAVELERI DEMIS, SIZ ONU ZORLAN MÜSLÜMAN YAPMAYA UGRASIYORSUNUZ..GECTI O DEVIRLER MILLET ARTIK O ALCAGIN NE PISLIK OLDUGUNU ÖGRENDI..NERENIZI YIRTARSANIZ YIRTIN, O ALLAH INDINCEDE MÜSLÜMANLAR INDINCEDE IHANETCI LANETLIKTIR.PEK TABIIKI ONU SEVENLERDE AYNIDIR..BU SÖYLEDIKLERIMI BU DÜNYADA ZOR ANLARSINIZ FAKAT AHIRETTE MUTLAKA ANLAYACAKSINIZ..O ZAMAN AH SU YIGIT ADAMI KESKE DINLESEYDIM DIYE CEHENNEM CUKURUNDA TAPANAGINLA YANARKEN anlarsin
Zitat:
Geändert von YigitAdam (01.06.2017 um 01:24 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Senin ib..atan imzasini bile azinliklardan ögrenirken,(http://www.fonttr.com/fontDeta?font=ataturk) kadir.misiroglu Avukatlik okuyordu...Neyapsin adam kemalist zangolar ikide bir hapse tikiyorlardi oda rapor alayim dedi belkim serlerinden kurtulurum...Kemalistler hicbir zaman fikri teatiye tahamul edemezler...En bariz örnegi burdaki zibidiler...Kim kemalin cirkefliklerini ortaya döktüysa ona mutlaka bir rezillik yamamaya calisir bu alcaklar... hicbir tarihiciye inanmamiza gerek yok, Kemalin orginal el yazilarini okuyan onun Islami inkar ettigini görecektir...Medenice tartisabilecekseniz buyrun asagidaki belgeleri okuyun,Allah`a islama zerre imaniniz varsa kemala tapmiyorsaniz onun islam düsmani oldugunu, münafik oldugunu aciklamak zorunda his edersiniz kendinizi..... yine iskembeden zirvalar atip pis kokular salgilayacaksan defol ...
https://millicumhuriyet.com/2012/03/...re-hakaretler/ http://belgelerlegercektarih.com/201...afsatasi-hasa/]http://belgelerlegercektarih.com/tag...-dine-hakaret/[/url] Geändert von YigitAdam (02.06.2017 um 02:11 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Osmanliya öyle bir soykirim yapti ki,
3 kitaya adaletle hükm eden bir imparatorlugu yikmakla kalmamis, Osmanli Padisahini Dünya müslümanlarinin halifesini (basini) Paketleyip batiya Papaya göndermis..Efendilerine siz beceremediniz fakat ben becerdim dercesine sürgün etti...Bircogu zaruret icinde yasadi.Cogu dogru dürüst türkce bile konusamaz hale getirildi..Sadece osmanli sulalesimi, osmanlidan kiz alanlari bile sürgün eden satilmis casus, M.kemalin zihniyetide mutlaka birgün sürgün edilecektir. |
|
|||
|
|||
![]() Hayir, o gelmis gecmis en büyük devrimcidir. Ona iftira atanlarin kaynaklari, Yunan ve Ingiliz Istihbaratlari. Yarasi olan gocunur cinsinden yani anlayacaginiz.
Dogru da yapti, Osmanli modeli Kur'an'a aykiri bir modeldir. Kur'an'da nerde varmis, padisahindan kanindan olan sultan olur gerisi kapi kulu. Benim de mensubu oldugum Türk milletine at bokundan daha az deger veriyordu bu Osmanli zatlari. Ben ve benim gibi hür yasayan hür düsünen insanlar böyle kölelik sistemine gelmeyiz. Geändert von seyrangah_06 (02.06.2017 um 21:40 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Koca osmali impartorlugu Mustafa kemal yikti öylemi????600 yil boyunca emperyalizmin kusattigi,300 yil boyunca emperyalizme kafa tutan koca osmanliyi atatürk yikti öylemi? Mustafa Kemal oda bir Osmali Pa$asi... beyin diye tasidigin o teneke parcasini vucutuna bosuna yük etme ,git intihar et.. $imdi ben sana söyliyim Osmaliyi kim yikti.. Osmanli ne zaman yükseldi? Osmanlinin yükselis dönemi bagnazliga deyilde,bilgiye ve akila önem verdigi dönemler,dini arac olarak deyil gercekten islamin ruhna yakisir bicimde yasadigi dönemlerde yükseldi.. fatih dönemine bak yvuz dönemine bak Kanuni dönemine bak...bu döneme baktigin zaman Medreselerin bilgi ürettigini görürsün.. yobaz medreseyide anlamaz simdi....Medrese:Orta ve yüksek seviyede egitim ,bilgi üretilldigini görürsün.. Osmanliyi yikan faktörler bilgisizlik,cahilik,bagnazlik ikinci beyazit döneminden sonra medreseler ilime,bilime kapatiliyor,hurafiye,bagnazliga ,dönüsüyor,islam cikarlarina göre kullanilmaya basliyor dördüncü Muratin yaptirdigi rasa tarihi yikarsaniniz,don ve caksir giymek derslerde tartisirsanir,lagamcilar temel kazarken ,topragi saga mi dökelim sola mi dökelim bunun hankisi dince caiz diye kafa yormaya kalkarsaniz,harita gösterilir mi diye derslerden kaldirisaniz,dünya hakkinda bilge edinmek Allaha mahsuzdur derseniz tabiki geri kalirsiniz.. Bir Imparatorluk kolay kurulmaz,kanla,gücle kurulur ,ekonomik acidanda bir güc olustururlar, ama zaman icerisinde o güclerini kaybettiginde tersi bir sürec baslar. Mustafa Kemal o Imparatorlugu kurtarmak icin cok ugrasmistir. $erif takma adiyla kimligini gizleypi trabuz karbaya gidip ,orada arap asiretini isyana tesvik eden italyan emperyalizmini bogmaya calisan mustafa kemal deyilmi? askerini km yürüterek canakkalede ingiliz emperyalizmin karsisina cikan inisiyetif kullanarak , düsmani durduran mustafa mekal deyilmi suriye flistinde ingiliz ordusu halep önlerine dayandiginda ,ingiliz ordusunu durudran,anadoluya girmesine engel olan mustafa kemal deyilmi??? Bursa,bitlisi kim geriye aldi?Mustafa kemal Atatürk Siz Mustafa Kemal Sictigi yeri bile öpmeye hak etmiyorsunuz serefsiz...sen git abü bilmem neyinin öp. Geändert von Lara__ (03.06.2017 um 00:58 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() „Spreiz die Beine“
|