| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() 鹰单飞,羊群集 鹰单飞,羊群集
|
|
|||
|
|||
![]() Terkedilip umutlara sarılanların söyleyecekleri hiç bitmez.Hep söylemek istediği birşeyler vardır,bunlar;kimi zaman öfkeli gelir insana,kimi zaman uysal,kimi zaman bir veda,kimi zaman merhabadır.Söylemek istedikleri hiç bitmez,aşktan başka varlığı olmayanların....
|
|
|||
|
|||
![]() Sen dostumdun benim gülünce güneşler açan
Bulutlara rüzgara asarım suretini her akşam Her akşam bir mektup yazarım dağlar kadar Meşeler göğermiş diyorsun, varsın göğersin Anlamını yitiren bir şeyler mi var şimdilerde Yazdığım şiirlere yabancıyım, sokaklara yabancıyım Taşı delemiyor bir çığlık ve apansız Su oluyorum ipince, kendime sızıyorum Dünya yetmiyor bazan, bırakıp gidebilir miyim? Kuşları ürkütülmüş bir dal gibiydin, öylesine mahzun! Efkar da yakışırdı sana, ilk kadeh kekik kokardı Unutalım mı şimdi kente indiğimiz o ilk günü Sabahlara kadar okuduğumuz o kitapları Sabahlara kadar düşüncelerimizde yaşattığımız hayallerimizi Kar aydınlığında yürüdüğümüz o yolları Sen dostumdun benim gülünce güneşler açan Bulutlara rüzgara asarım suretini her akşam Her akşam mektup yazarım dağlar kadar Kayıp bir adresten geliyor sesin şimdi, üşüyorsun Unutma dostumsun sen, neredeysen orda ölmek isterim! |
|
|||
|
|||
![]() Artık öyle oldu ki,sanki yaptığım hiçbirşeyin anlamı yok,ederi yok gibi.Hani derler ya aval aval bakıyor,o haldeyim şimdi,aval aval geçmişte sana yazdıklarıma bakıyorum,birde sana.Ne çok abartmışım meğer,alt tarafı ayran gönüllü bir kadınmışsın o kadar,ötesi yokmuş.İnan gerçeği öğrenince,küçümseyerek baktım kendime,bunun içinmiydi o kadar velvele dedim...
|
|
|||
|
|||
![]() Ahlaksızlığınız, içinizde bir yerlerde can çekişen utanma duygunuzu da bitirdi sonunda. Sizin için bile dilemem, dua edin de (kime ederseniz artık) çıkardığınız yasaya uygun ilk "düğün" içinizden birisinin evinde gerçekleşmesin. İmza atan, parmak kaldıran arkadaşlarınız herhalde davul zurna dua eşliğinde gelini ve damadı kutlamaya gelirler. Şüphesiz ki canlıların en aşağılığı sizsiniz...
|
|
|||
|
|||
![]() İnanın hasta ve insanlık düşmanı biri,sırf sapık müslüman fanatiklerin gerçeği görünmesin diye,elinden gelen herşeyi yapıyor.Fakat nafile;geldikleri o lağım çukuruna geri gidecekler....
|
|
|||
|
|||
![]() Bir kez daha onurla söylüyorum: Ya sosyalizm, ya ölüm!
Fidel Castro |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() bu forumda asalak bir kiro var,
Fidel babasina üzüldügü kadar 15 temmuzda hayatini yitirirenlere üzülmedi insan kiligina bürünmüs bir asalak |
|
|||
|
|||
![]() Banu yu burada tanımayan kimse yok,nerdeyse vaybee de tanımadığı erkek de yok diyebilirsiniz.Hatta tanımakta o kadar ustaki allahın dangalağı,kadınları bile tanır.İşi gücü zırt pırt nick yapmak ve islamın sapık fanatiklerini tanıtmak.Buradan yola çıkarak bu kişinin sapık olduğunu anlamak zor değil.O kadar sapık bir hasta ki,benden uzak dur dediğim halde,hastalıklı biri gibi zırt pırt nick yaparak karşıma çıkıyor.Şimdiye kadar bütün nicklerini blokladım ama arsız olduğu için anlamını pek kestirmek istemiyor.Bu yazıdan sonra yeniden blok listeme alıcam ama yine bir nick yapacak sapık.Burada bir tecavüzcü coşkun vardı,tıpkı ona benziyor,onun kadın versiyonu sanki.....
|