| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Anlasilan burda yazdigim yazilar bayagi begeni topluyor. Tessadüfen gördüm, bir üyenin nicki Surmeli, ki kesinlikle benim nickim degil. Ama Sürmelibey ile Telli Senem'in asklarini, hikayelerini ve isimlerini yeni nesillere tanitabildiysem ne mutlu bana.
Yeri gelmisken söyleyim, benim burda bir nickim var. Sanal diye de burda adini deliye götünü de caliya yaslayanlardan hic hoslanmam. Geändert von ask_sehidi (15.08.2015 um 22:26 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() hayattaki en önemli şey üslup. yani temelde, neticede önemli olan, kişinin varoluş üslubu -kişinin eylemlerinde görülen karakteristik tarz. insan kendini eylemleriyle tanımlamaktaysa eğer, o zaman üslup iki kat daha belirleyicidir; çünkü eylemi betimleyen üsluptur.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Saldı beni demden deme Asın kesin yüzün amma Dilinen öldürmen beni.. “İnsanlara yumuşak davranman da Allah’ın merhametinin eseridir. Eğer katı yürekli, kaba biri olsaydın, insanlar senin etrafından dağılıverirlerdi. Öyleyse onların kusurlarını affet, onlar için mağfiret dile ve işleri onlarla müşavere et! Bir kere de azmettin mi, yalnız Allah’a tevekkül et! Allah muhakkak ki Kendisine dayanıp güvenenleri sever.”(Al-i İmran, 3/159). |
|
|||
|
|||
![]() Neyse hepinize Allah'tan rahatlik güzel uykular ve huzurlu zaman diliyorum. Bis morgen, übermorgen oder irgendwann mal
|
|
||||
|
||||
![]() Canımın ötesi,nefesim,kalp çarpıntım,mutluluğum,baş ağrım,birlikte büyüdüğüm,gururum...İyiki dogmussun kalbim..
|
|
||||
|
||||
![]() Te$ekkür ederim KAAN.. |
|
||||
|
||||
![]() Öğrenilmiş davranışlar samimiyete dahil midir..
|
|
||||
|
||||
![]() hab heute wieder einen erfolgreichen vertragsabschluss hinter mir.
welch ungerechte welt... da verdient man an einem geschäft mehr als ein durchschnittsMA in 5 jahren verdient. |
|
||||
|
||||
![]() yine vaybee de servetine servet katmi$ corabimin i$ adami
|
|
||||
|
||||
![]() insanlar güçsüz oldukları için ağlamazlar, çok uzun zamandır güçlü oldukları için ağlarlar.
|