| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
BU IKI PISKOPAT GERIZEKALININ'DA ALTI RUH HASTASI CIRKEF PIS BIR MIKROP GIBI ETRAFLARINA CIRKEFLIKLERINI BULA§TIRIYORLAR...TANI$TIRAYIM..$EYTANIN SÜT ANNESI BU KEPAZE KADIN |
|
|||
|
|||
![]() Feyzade ve sonunda ne oldu biliyon mu? Adi ben o bayanin pesinde kosuyormusum oldu.
Adi ona hakaretler ediyormusum oldu. Adi o'nur rahatsiz ediyormusum oldu.. Sana bir yerlerden tanidik geliyor mu bu söylemler? Hic aklima gelmeyen seyler basima geldi. Iftiralara mahruz kaldim! Ama yapanlarin agzina yüzüne dolandi.. Sende biliyorsun... Böyle söylemler aklini peynir ekmekle yemis kirolar bile kanmaz. Birak normal düsünen bir insani... Geändert von seyrangah (18.04.2015 um 23:31 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Dogru ya dogru Banu, burda benim resmimi photoshopla taninmayacak sekilde degistirmislerdi.
Orda hakkini yemeyim Feyzade'nin, o resimin yalan dolan iftira oldugunu söylemisti.. Bu arada benim ilgi duydugum bir bayan var. Maymun gönüllü degilim. Kim olursa olsun tuzaga düsecek kadar da ahmak degilim. Geändert von seyrangah (18.04.2015 um 23:36 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
BU RUH HASTASI PISKOPAT IMANDAN CIKMI$ PISLIK DUYMASADA BIR YERINDEN UYDURUR SORUNMU ????$EYTANIN SÜT ANNESI . KENDI HEM CINSLERINE ATTIGI IFTIRALARI GECELIM .HIC MI AKLINA GELMIYOR INKAR ETTIGIM BU COCUGU YA ALLAH ELIMDEN ALIRSA DIYE.KENDI DOGURUDU COCUGUNA BILE ACIMAYAN CIRKEF BIR KADINA BEN NEDEN MERHAMET GÖSTEREYIM????? NEDEN INSANLIK HEP BENDE KALIYOR BU INSANLIGIN BENDEN BASKA GIDECEK BASKA YERI YOK MU? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
YAW BU KARI KADAR KAREKTERSIZ YARATIK DUYMADIM GÖRMEDIM!!!!! YEMIN EDERIM BU KARI TIMARHANEDEN YAZIYOR!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() ULAN SEREFSIZ KARI!!!!!! SENI BURDA KIMSE ISTEMIYORrrrrrrrrrr!!!!!!!
GURURSUZ YAVSAKKKKKK!!!!! ACAYIP SINIRLENDIM ![]() |
|
||||
|
||||
![]() KEYFIMIZE BAKALIM
![]() BANU CALSIN SAZLAR OYNASIN DUL KARILARrrrrrr HAHAHAHA |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
HANI NERDE CEVABIN LAN???????????????? |
|
||||
|
||||
![]() seni pislik cirkef $u yazdiklarina bak iftira hazir .Allahin delisi ruh hastasi piskopat ;sen hala piskin piskin devam et ,sakin utanmayi alkina getirme tam bir kepazesin cirkef
|
|
||||
|
||||
![]() deniz bu ruh hastasi piskopat kadin $eytanin süt annesi senin banu oldugunu yaziyor..
özelden kimligini bildirisen ,sevinirim) Geändert von Lara_ (19.04.2015 um 00:06 Uhr). |