| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ebu-cahilin yalancisi
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ALLAHIM
İnsanlara iyi yönde kullanabilecekleri kadar zeka, zeka ve yeteneklerini taşıyabilecek kadar azim,azimlerinin kaldırabileceği kadar arzu, zeka ve yeteneklerinin sınırlarını karıştırmayacak kadar şuur, hırslarına kapılmışlarsa dışardan nasıl komik göründüklerini farketmelerini sağlayacak kadar farkındalık bahşet ki sessiz biçimde bunların oynadığı komediyi seyredip gıkını çıkarmayan edep, sabır sükunet sahibi insanlarda bunlarin acizligini izlemek zorunda kalmasin |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
...))))))))))))))))))))))))))))) ja sen nasil bir$eysin böyle..))))))))))))))))))))))) iyiki varsin kalbimin dim dimi ..) bu ya$am artiklarini harikulade oyaliyorsun...)))) |
|
||||
|
||||
![]() Das Leben steckt voller Überraschungen
![]()
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Lieber Gott gib mir die Kraft, die Dinge zu verändern, die ich verändern kann. Gib mir die Geduld die Dinge zu ertragen, die ich nicht verändern kann und gib mir die Weisheit das eine vom anderen zu unterscheiden. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Geändert von seyrangah (16.03.2015 um 12:23 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Was der Sonnenschein für die Blumen ist, dass sind lachende Gesichter für die Menschen... HADI GÜLÜMSE :-) |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Richtig. ![]() Ein Tag an dem Du nicht gelacht hast, ist ein verlorener Tag. [Charlie Chaplin] ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ama kisaca sunu belirtiyim, ben yatirimlarin sirf Istanbul odakli olmasini istemiyorum. Ben yatirimlarin Türkiye geneline dagilmasini istiyorum. Bu benim partiler üstü görüsüm. AKP uygularsa AKP'yi, CHP uygularsa CHP'yi hatta MHP ya da HDP uygularsa HDP'yi desteklerim. Türkiye sirf Istanbul'dan ibaret degil ve Anadolu yakasinda bitmiyor! |