Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Entertainment - Musik - Kino

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 10.03.2015, 11:34
seyrangah

Standard

Zitat:
Zitat von T9 Beitrag anzeigen
dombili bu yazdiklarin yalan. mehmet akif'i kullanarak diktatör kamal reklami yapma.
Terbiyeli ve seviyeli konusmanizi diliyorum T9 bey. Burda resit olmayan cocuklar ve bayanlar da var. Küfür ve saldirgan tavirlar bir insanin bir mesele karsisinda ancak acizligini gösterir.
Aciz oldugun biliyorum da ama bu kadarina pes dogru dedirtme adama..

Evet bu sözler Mehmet Akif Ersoy'un! Lami, cimi yok! Bu böyle!
Alt 10.03.2015, 13:15
seyrangah

Standard

Alt 10.03.2015, 22:39
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von seyrangah Beitrag anzeigen
Cok güzel bir resim arkadaslar ben bu resimi Notebook'um wallpaper'si olarak kullanacagim. Tessekürler...
Normalinda halay cekmesini cok severim ve halay basi olmak benim isimdir ama. Keske sirf bir kere halay cekseydim ve bu halayda halay basiligini seve seve ona birakirdim..

her haliyle asil bir liderdi
yanlış hatırlamıyorsam bursa merinos fabrikasında çekilmiştir. 1937 sonları ya da 1938 başları olmali.
dünyanın en karizmatik liderinin doğal halini ictenligini ,kiyafetini ,duru$unu yansıtan bir fotoğraf ..
Alt 11.03.2015, 18:21
seyrangah

Standard

Zitat:
Zitat von Lara_ Beitrag anzeigen
her haliyle asil bir liderdi
yanlış hatırlamıyorsam bursa merinos fabrikasında çekilmiştir. 1937 sonları ya da 1938 başları olmali.
dünyanın en karizmatik liderinin doğal halini ictenligini ,kiyafetini ,duru$unu yansıtan bir fotoğraf ..
Evet Allah mekanini cennetin Firdevs kati ve ruhunu sad eylesin. O'nu ilk basta bende sevmiyordum, beni de ona karsi "yozlastirmislardi" ama onu okudukca anladim ve anladikca sevdim, sevdikce de özlüyorum ve sonra O'nun bir sözü aklima geliyor:" Hala kurtarıcı bekliyorsanız, ben size birşey öğretememişim" O zaman O'nun yokluguna üzülmeyi birakiyorum ve cok sükür vardi deyip seviniyorum. Atatürk'ü anlamak kültür meselesi. Atatürk 3957 küsür kitap okumus bir asker, ve siyasi. Bizim milletin %96,25 TV seyrediyor ve geri kalan deve de kulak kismi malesef kitap okuyor. Ehh o zaman da ne oluyor? Bu milletin filosoflari o zaman iste Nihat Dogan, Tugce Kazaz, Hülya Avsar vs. oluyor... Bilmiyorum anlatabildim mi?

Kimse O'nu sevmek zorunda degil. Herkes tercihinde özgürdür, ama kimse de O'nun hakkini yemesin!

[IMG
Alt 11.03.2015, 22:39
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Daumen runter

Zitat:
Zitat von T9 Beitrag anzeigen
kamal atatürkün en güzel karikatürü:

hayvanlarla ileti$im kurmak onlarla özde$ olmanizi gerektirmez biraz da insan icine gir pislik
Alt 11.03.2015, 23:02
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von seyrangah Beitrag anzeigen
Evet Allah mekanini cennetin Firdevs kati ve ruhunu sad eylesin. O'nu ilk basta bende sevmiyordum, beni de ona karsi "yozlastirmislardi" ama onu okudukca anladim ve anladikca sevdim, sevdikce de özlüyorum ve sonra O'nun bir sözü aklima geliyor:" Hala kurtarıcı bekliyorsanız, ben size birşey öğretememişim" O zaman O'nun yokluguna üzülmeyi birakiyorum ve cok sükür vardi deyip seviniyorum. Atatürk'ü anlamak kültür meselesi. Atatürk 3957 küsür kitap okumus bir asker, ve siyasi. Bizim milletin %96,25 TV seyrediyor ve geri kalan deve de kulak kismi malesef kitap okuyor. Ehh o zaman da ne oluyor? Bu milletin filosoflari o zaman iste Nihat Dogan, Tugce Kazaz, Hülya Avsar vs. oluyor... Bilmiyorum anlatabildim mi?

Kimse O'nu sevmek zorunda degil. Herkes tercihinde özgürdür, ama kimse de O'nun hakkini yemesin!

[IMG

herkes Atatürkü sevecek diye bir zorunluluk yok zaten yeterki iftira atmasinlar camur bula$tirmasinlar ATAtürkü bütün dünya tanimi$ onlar tanimasi ne yazar.Birileri cikip Atatürk dinliydi dinsizdi diye oyalanacaklarina ,biraktigi emaneti gerektigi olmasi gereken yere getirmi$lermi önemli olan bu.Atatürkün türkiyesinde aradan 70 yil gecmi$ hala okuma yazma bilmeyen 4,5 milyon ki4i var..
ben türk milletine yaptigi hizmete bakarim dinine imanina deyil ,atatürkün adini o pis agizlarina almandan önce,önce bir zem zem suyula yikasinlar.
Alt 12.03.2015, 02:07
nachtfalke34

Standard

Bu haber kaynak bir kere hep fos cikiyor.
Etdiniz bilgiler CHP nin kampanyasi...
Alt 12.03.2015, 02:09
nachtfalke34

Standard

Acaba niye halen 4,5 milyon var bir aratir sana ?
Alt 12.03.2015, 14:05
Benutzerbild von _tornado
_tornado _tornado ist offline
Neuer Benutzer

Daumen hoch Respekt

Zitat:
Zitat von Lara_ Beitrag anzeigen
hayvanlarla ileti$im kurmak onlarla özde$ olmanizi gerektirmez biraz da insan icine gir pislik
Schade, dass hier einige Türken so schlecht über Atatürk schreiben, er war nicht gegen den Islam, er hat nur den Staat von Religion getrennt. Er hat viel gutes für die Türkei geleistet zum Beispiel hat er die Frauen unterstützt und gefördert, Schulen gebaut usw.

Respekt an die junge Türkin, die hier ihr Republick verteidigt
Alt 12.03.2015, 17:26
seyrangah

Reden

Antwort