| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Yok ya, canim siyaset yapmak istemiyor su siralar. Vaktim de kisitli malesef.
Ama secime yine Ankara'ya gidecegim. Orda cesur yürekli avukat Ali Haydar Hakverdi'nin Türkiye Büyük Millet Meclisine secilmesini görmek istiyorum. Onun derdi para degil, onun derdi milletinin parasinin kimilerinin kirli elleriyle ceplerine indirmesiidir.. Hesap soracagindan süphem yok. Bu ülke cok zengindir soymakla bitmez, hirsizlari saymakla bitmez ama yigitleri de bitmez. Birisi de CHP milletvekili aday adayi Ali Haydar Hakverdi... Geändert von seyrangah (24.02.2015 um 20:15 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Manche Leute haben echt einen komischen Humor. Da kann man alles andere, außer darüber LACHEN. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bu vaybee iyice sIkIcI olmaya basladi. Düsündüm niye diye, sebebi cok basit. bin senelik konulara hala yazi yaziliyor. Insanlar da eski konulari okumak istemiyor. Yeni konu acmak kimsenin aklina gelmiyor. Nerde bizim Fos abimiz, Marko Pasha'miz, Albirt'imiz, Rhizome ablamiz. Bunlar kaliteli insanlardi. Polemige girmeden yine de iceriginde kendi fikirlerini belirterek güzel konular acarlardi..
Insanin okuyasi gelmiyor yaff ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sevelim, sevilelim bu dünya kimseye kalmaz (Yunus Emre)
|
|
|||
|
|||
![]() MALbey deine Manipulation des Privatfensters ist nicht schlecht,
aber für ein akademiker unzureichend ![]() sag mal du, hast du noch nie eine Diplomarbeit geschrieben und weisst nicht, dass der Anfang mit dem mittleren Teil sinngemäß zusammen passen muss. Naja, wenn du schon so viel Volt in der Birne hättest, dann würdest du hier nicht um Aufmerksamkeit von Lara betteln ![]() PS: Die Übung macht den Meister ![]() Geändert von NurBanu (26.06.2015 um 14:50 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Banu burada buna tek bir cevap daha yazarsan seninle sohbeti bitiririm.. |
|
||||
|
||||
![]() Atarim öfkemide sevincimide icime, belkide bu yanlis
|
|
||||
|
||||
![]() Nach einer Kollision von zwei F-4 Ausbildungsflugzeugen der türkischen Luftwaffe in Malatya sind insgesamt 4 Piloten tödlich verunglückt.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() nurbanu & lara,
bu malbey efendiyle alip veremediginiz ne? yillardir bunun kavgasini yapiyorsunuz ama son haftalarda cok abarttiniz. ben hikayeyi bilmiyorum ama anladigim kadariyla pleasure hanfendi cola ve otel hikayesi var dedi. ama pleasure hanfendi kimsenin ismini vermedi, sadece iki üye otelde üreme aktivitesine girmisler dedi. bunun üzerine deli dana gibi nurbanu cikti ve bu kadin lara deyip arkadasini desifre etti. benim anlamadigim siz arkadasmisiniz yoksa düsmanmisiniz??? bu tür adiliklerden dolayi simdi forumda herkesin agzina sakiz oldunuz, ama ögrendimki zaten yillardir bu konuyu chatte isliyormussunuz. chattede bu konu unutulmasin diye nurbanu sürekli kavgalari bu olaya ceviriyormus. gelelim malbey efendiye, onuda siddetle kiniyorum. eskiden kadinlar namuslarini korurlarmis ama bu devirde erkek olarak namusunu korumak zorundasin. malbey efendi böyle insanlarla görüsüp, kendini kullandirip forumlarda millete eglence olmani kiniyorum. simdide nurbanu ile laraya bir tavsiyede bulunacagim. bu konuyu burada tekrar ettikce, özellikle nurbanuya diyorum. sürekli arkadasinin bir erkegi kullanmasini burada paylasirsaniz sizi kimse ciddiye almaz. eine frau geniesst und schweigt. eskiden erkekler cikar ben su kadinla beraber oldum ve bu kadinla sunu yasadim derlerdi.... ama simdi hersey degismis, artik kadinlar cikip ben malbeyle sunu yasadim, malbeyle sunu yaptim diyor... verkehrte welt !!!! |