| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
feyzade malbey'e asik, uno feyzadeye, lara firsattan istifade edip malbeyle bulusuyo, malbey bu bos durur mu ilac atip birlikte oluyo larayla. lara uyaninca kicinin yanip umutlarinin yikildigini anliyo. pleasure & . hemcinsler arasinda duygusal bi bag gelisiyo ve timeraiser "hop ulan! siz hemcinssiniz ve duygusal bi iliski gelisemez" diyo. Mrsjones, "ssssstttt göötlesmeyin ben de burdayim" izlemeni yaratmak icin is olsun diyo konuyu postluyo. iyi de, bu saydiklarim bi sekilde temas ediyo da... bu banuya noluyo, tipki +18 ergen fikralarindaki barda rehin kalmis arkadaslarini kurtarmak icin "onlari skme beni sik" cikisi yapan anlamsiz kovboy gibi.. kizim sana bosuna lotus cicegi gibsin demiyorum, hep cirkinliklerin ta ortagöbeginde bitiyosun ![]() Geändert von uno (24.02.2015 um 17:47 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
??? ![]() ![]() ![]() ![]() lass mich da raus !!! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
kim bu herif???? |
|
||||
|
||||
![]() kambur uno'nun arkadasiymis, lol
|
|
||||
|
||||
![]() kel ve cüce manbee ile kambur uno
![]() baska arkadas bulamadinmi??? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Gel biz bunu kanalD'ye satalim, varmisin ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Birden Kanal yeni üyelerle dolmus.
|
|
|||
|
|||
![]() ] Sömüneye odun attim sadece :-) biraz síkící bulmustum yazilari ... ama Unom :-) düzgün yoldasin takil Manbee arkasina, sanada düser bir gevrek ... Seviyorum seni <3
kavga etmeyin :-* Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() zitat yaparken yazdiklarimi degistirme lütfen. ben beyazguelü cok seviyo ve ona karsi cok saygiliyim. lütfen yaptigin zitat'i düzenle, yoksa icimdeki o cirkin uno'yu cikarip üstüne salarim.
|
|
|||
|
|||
![]() Ankara kar altinda....
|