| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ezilen,sömürülen ve katledilen insanlarin yaninda yer alip cesaretini kanitla.herkes güclüden yana olur,mazlumun yaninda saf tutan "cesaretlilerdir". o zaman ben sana "vay zerrecikler bayaa cesaretliymis" diyeyim.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
burda söz konusu PKK TERÖR ÖRGÜTÜ - TÜRK INSANINA/DEVLETINE VERDIGI ZARARLAR AP ACIK ORTADA kürt halkina karsi yapilan haksizliklardanda yeterince haberdarim. bunun sorumlulari masum yavrular ve analar degildi. daha fazla bu konunun icerigine girmicem. politika sakiz gibidir, cignedikce tadi kacar. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
** Ben fikrime uymayan bir yazarin yazisini okurum, sacmaysa sacma derim, KISIYI DEGIL dusuncesini elestiririm, senin gibi teroriste de terorist derim, sen videonun hangi adama ait oldugunu arastirmissin. Icindeki mesaja bak, senin APO gibi bebek katledelim vb. demiyor. APO sozlerini alinti yapiyor. Video tamamen APO’nun kendi sozlerini ve Marksist-Leninist ideolojiyi anlatiyor. Yoksa adnan oktar’in ne kadar ikiyuzlu oldugunu ben de biliyorum. ** ''''''lan degisik,yazdigin yazinin verdigin argumanlarin bi tanesi bir "Allah bir nevi ortacagin feodal manifestosudur" ile kiyaslanmaz.Böyle türlersiniz iste; SON DERECE CAHIL.''''' demissin. Sen cidden sigir olmalisin ![]() “Yukarıda Tanrı olsaydı, beni yine yanlış yola sevk edecekti. Allah da Kürtler için değildir, Kürtleri şaşırtıyor. Kürtlerin Allah'ı da onları yanlış yola sevk ediyor.” Bir de Allah'tan bahsediyorsun. Liderinin kitabini oku tabi, oku iyice kendi beynini kendin yika. Sigir ![]() ** Ordunun icinde ahmet carkin gibi orduyu karalayanlar, heronlar PKK’lilari tespit etmesine ragmen gormezden gelenler, PKK’nin baskin yapacagi saatlerde nobet kulubelerini ve gozleme yerlerini bosaltan vatan hainleri yok muydu? Hepsi devleti zor durumda birakmak icindi. Kimse askere alinirken fikri sorulmuyor, vatansever mi vatan haini mi belirlenmiyor. Soyledikleri sadece sozlerden ibaret. Kanit yok. Askeri karalama propagandasi. Senin gibi kafalarin da onun sozlerini dikkate alip askere fasist diyecegini cok biliyordu, yaptigi da buydu. Ama sadece kendinizi kandirabilirsiniz. Ben de askerlikten sonra cikar ‘’10 tane Kurt koyluyu askerler bilerek oldurdu, ben de 50 tane Kurt ciftci oldurdum’’ der bku askere devlete atarim. Bunlar senin gibi vatan hainlerinin, asker ve devlet dusmanlarinin yapacagi pislik iftiralar. Klasik terorist propagandasi. Kanit= 0. ** Diger konu. ‘’ Hitlerin etkili 100 adam listesine girdigini ispatlamadin?kapak olmasi farkli bir konu. (bunu arastirip ispatla)’’ demissin. Sana kapak olsun. 1938 yilina bak, ‘Man of the Year’: http://en.wikipedia.org/wiki/Time_Person_of_the_Year Hemen bir sonraki yil senin diger peygamberin Stalin Time’a kapak oldu, yani 1939. Fotograflarina bakmak istiyorsan google gorseller’de arama yap bir ton cikacak karsina. Nerede pis adam var Time'a kapak oldu. APO Time’da 100 kisi arasinda gosterilmis onunla ovunuyor, Jay Z, Christina Aguilera da o listedeydi. Sigir ![]() zerrecikler de yorumlarindan anlasildigi kadariyla seni pek takmiyor, sadece ne kadar terorist bir kafa yapin oldugunu gorunce o da dehsete dustu. Zitat:
Sen degilsin. Bir APO hayrani oldugunu kendin kabul ettin. Korkarak, kacarak, fare gibi saklanip koy basip ogretmenleri olduren bir adamin hayrani oldugunu kendin kabul etmedin mi? Sana hayran oldugun APO'nun 2 dk'da bir burnunu sildigi videosunu tekrar atiyorum. Ozellikle 02.40'i izle HAHAHAHA https://www.youtube.com/watch?v=inBf6jMOaBQ Ne egitimsiz, medeniyetsizsiniz yahu. Tabi egitim olmayinca insanlarin terorizmin kucagina atilmasi kacinilmaz. Almanya'da iyi imkanlar var, degerlendir, insan ol filan. ----------- Bu arada Gezi Parki olaylariyla alakali diger bir manipulasyon da desifre edildi. Cok fena. Rezalet. CHP'li muftu esi oldugunu iddia etti, basortusu takti, gunde 5 vakit namaz kildi, insanlari galeyana getirdi en sonunda foyasi yatsi gelmeden ortaya cikti. Turkiye'de su an bu pisligin provokasyonu konusuluyor: CHP'li Gül Taşlı Cenal A Haber Tarafından Deşifre Edildi ! http://www.youtube.com/watch?v=bt0u3BjdLvs Geändert von BosphorusTaurus (20.06.2013 um 23:20 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Apo'yu geciyorum.Din ve inanc degerlendirmeleri bence okunmali.Müslüman ülkelerin nicin bu denli vahsi,kültürsüz ve barbar olduklarini anlama olanagi tanir.
Videolarin hepsini izledim,maalesef videolarda icerik adina hicbir sey yok."Marksist Ideoloji" deyip duruyor.videoyu yapan kisinin amaci,öcalanin inanc degerlendirmesini alip cahil-yobaz müslüman kisilere ulastirip düsünceyi linc etme girisimidir. Kisaca bu videoyu bir düsünce olarak algilayamayiz, aksine düsünceyi karalayip halki galyana getirmek icin yapilan bir calisma.Ben yemedim,yiyen yutan coktur onuda biliyorum. “Yukarıda Tanrı olsaydı, beni yine yanlış yola sevk edecekti. Allah da Kürtler için değildir, Kürtleri şaşırtıyor. Kürtlerin Allah'ı da onları yanlış yola sevk ediyor.” bu cümlelerin hangi kitapta oldugunu merak ettim.aslina bakarsan SADECE bu cümle üzerinede yogunlasabilir insan.Ermeni katliamlarinda etkin rol oynayan kürtler,günümüzün bir cok dini fraksiyonu icerisinde aktiv olan kürtler. bunlari düsündükce insan ksözlerin devamini daha dogrusu kitabi merak ediyor. Ayhan Carkin konusunu busekil bi ucuruma atacagini tahmin etmistim.bunu uzatmayacagim,legal siyaset yapanlarin cesetlerinin nerelerde ciktigini hepimiz biliyoruz.Akin Birdal gibi insan haklari savunucularini sizin bu tetikcileriniz nasil öldürmek istedi,hepimiz biliyoruz.Yani yalan söylüyor diyorsun bunlara.sayisi binlerle ifade edilen insanlarin cenazeleri halen yok,aileleri kemiklerine razi. Öldürdügünüz hrantin gazetesi; http://www.agos.com.tr/haber.php?seo...si&haberid=520 bunuda gec,bir milyon kürt daha ölse yine piskin piskin inkar edeceksin. Asker halktir,sistem fasisttir.askerlerde sistemler tarafindan yönetilir. Insan psikolojisinde en etken olan sorunlardan bitanesi "sürü" psikolojisi.Kimseyi bu konuda yadirgamam cünkü profesyonel marksist degilimdir.Bu temelde aykiri düsüncelerim vardir sürüye katilanlarin yani sira. Sabahtan beri tartistigimiz adamin onlarca belkide yüzlerce yazmis oldugu kitap var ve hemen hemen hepsi derin ve aykiri düsüncelerde. Suna inaniyorum ki müslümanligin anlattigi Allah, cografyamizda yasanan toplu katliamlarin,toplu göclerinin,yok edilmelerin bilincli inkarini yaptigin icin bunlarin vebalini sana kesecektir. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Zitat:
dilek g. bir daha yalan ve iftira atma. yoksa sende oc lastosch gibi orospucocugu lakabini tasirsin. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
immeriyi veya sevtap nickleri benimse ben orospucocuguyum degilse sen orospucocugusun. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
dilek ve oc lastosch birakin tahsili bir meslek bile ögrenememis varliklar. ama ikiside baskalarinin zekasina gelince ilk cevap veren ve iftira atanlar. size hakaret etmek bile hayat ve afsar kadinlarina hakaret olur. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bak deniz sanada kisa bir yanit: burada vaybeede yazi yazmak icin finanse edilen varsa ben orospucocugu olayim yoksa sen orospucocugusun. ps. bak aurum (dilek) ve oc lastosch (erdal) orospucocugu oldular. simdi sende bu yalaninla ve iftiran ile onlarin arasina hosgeldin. |