| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sen kendini cok uyanik saniyorsun biliyon lan orospu cocgu? Burda annelere küfür etme dedim sen uzaktan böyle kendi güvende hissediyorsun Kenan.. Ama dikkatli ol Kenan, seninle ilgilenecek vaktim yok, ama elime düsersen pörtlek kurbaga gözlerini patlatasiya kadar maviye cevirim Kenan... Allah'hima cok sükür halim vaktim de yerimde, herseyim yerinde.. Senin gibi teyze kizina tecavüz edenlerden ve adini da "nihak" koyanlardan degilim Kenan? Önceden seni umursamiyordum ama artik inada bindi, seni en kötü sartlarda deli gömlegi ile sirenler icinde timarhaneye yollatacagim Kenan, ya da elime gecersen senin burda ettigin küfürleri sana yalatip yutturacagim.. Karsima olsaydin, kel kafani kaldirmaya cesaret edemezdin Kenan? Allah dua et ki, internette fareligini yasiyorsun Kenan!!... Ama nereye kadar Kenan? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bak havani nasil söndürdüm ![]() 2011 de daha abinin evinde kaliyordun ve yengen senin hakkinda basiretsiz tembel diye komsulara anlatiyordu. ama sen hic utanmadan yengenin evinde kalmaya devam ettin. sonra abin tasininca sana güzel bi tekme atti (aslinda yengen seni attirdi). sende anne evine dönüp artik her aksam ananla dizi seyrediyorsun. bilmedigin ve izlemedigin dizi yok oc lastosch ![]() bir daha yalan söyleyerek burada kizlari kandirmaya calisma!!!! bak oc lastosch sözüm olmasa sana devamli "orospucocugu" (oc) demem ama sen "adres yanlissa orospucocuguyum" dediginde ben yanlissa sana oc derim dedim. bizde erkegin sözü bir kere agizdan cikar. onun icin sana bundan sonra kendini tarif ettigin sekilde hitap edecegim. hic kizma ve utanma bu orospucocugu sifatini sen kendin söyledin ve senden baska kimse seni bu kadar net tarif edemezdi. @arkadaslar biliyorum kabak tadi veriyor ama daha önce bu hiyarin yalanlarini okuyanlar buna sorsun niye yazdiklarini silip kacmaya calistigini. eski üyeler bunun serefini nasil aldigimi ve serefsiz ilan ettigimi hatirlar. bunu görmek icin ankarada kactiginida hatirlarlar. o zamanlar görmedim okuyamadim dedi ve yine yazdiklarini silerek kivirdi. bu sefer screenshot yaptigim icin kiviramayip itiraf etti. yanlis adres verdim dedi ve kelime oyununa bas vurmaya calisiyor. arkadaslar daha önce serefini aldigim kisi simdi kendisini orospucocugu ilan etti. bunu daha fazla ezme diyorsaniz bana mail atin. biraz daha ez bu basiretsiz hala anlamadi diyorsanizda mail atin. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Simdi cikmam lazim ama sana gereken cevabi daha yazarim Kenan.. Yalanci,iftiraci pic kurusu... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Mustafa helal olsun sana 8.5 Milyon TL'lik isi kaptin ve seneye sonbahara dogru basliyoruz.. Kepceleri, tirlari ve malzemeleri simdiden ayarlayalim ki, ise zamani geldiginde rahat baslayalim.. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Zitat:
seni daha fazla tarif etmeme gerek yok. sende yüz olsa dönüp buraya bir daha gelmezdin. ben sana küfür etmiyorum. daha öncede küfür etmedim. bu orospucocugu olarak seni isimlendirmemde senden kaynaklaniyor. yanlis adres verip bu adres yanlissa orospucocuguyum diyen sendin. daha gecen gün itiraf ettin adresin yanlis oldugunu ve bugün yok gelmedin diyorsun. her gün baska bir taktikle kurtulmaya calisiyorsun oc. bunu yemezler artik. senin o cakma is adamiyim kilifinada kimse inanmiyor artik. bir tek dogru laf cikmiyacakmi agzindan? |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
aslinda ikisine güzel bir dayak atmak lazim ama ikiside 40yas üzeri. bunlarda dayakta fayda etmez ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Benim yazmadigim seyleri yazmis gibi gösteripte, bunlari Autosuggestion misali yüz bin kere de tekrarlasan yine de gercekler degistirmez Mülltoni.. Mülltoni o adresde zaten ben takiliyorum. Ben sana bak son defa diyorum. Benim ofisim oranin yakininda yazdim. baska bir sey de degil. Burda bin kere sacma sapan seyler yazacagina bir kere bana mesaj atamazmiydin. Benim cep telefonumun android smartphone.. Aninda ulasirdi mesaj bana bende gelirdim. Niye gelmiyon? Niye buna gelmiyon? Lan ölm.. Sen bitmissin ![]() Benim simdi cikmam lazim, sana bugünlük bu kadar ilgi yeter Mülltoni.. |