Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 13.06.2013, 16:40
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
derdim adres degil sadece gercekleri burada göstermek.

mesele 2012'de parasiz pulsuz basiretsiz biri zengin oldum ve basarili is adamiyim deyip yalan söylemesi.

ama verdigi adreste her türlü sirket var ama bizim oc lastosch yoktu.

iki gün öncede itiraf etti. verdigim adres yanlis orasi bulusma yerimiz olacakti dedi.

eee ben 4 kere adres yanlismi diye sordum ve her seferinde "adres yanlissa orospucocuguyum" dedi.

demek kendisinin ne mal oldugunu biliyormuski devamli "orospucocuguyum" demis.
Olum sen benim parami ne yapacaksin. Para ile imanin kimde oldugu belli olmaz, ama ikisinde bende senden fazla bulundugundan eminim..

Sen kendini cok uyanik saniyorsun biliyon lan orospu cocgu? Burda annelere küfür etme dedim sen uzaktan böyle kendi güvende hissediyorsun Kenan.. Ama dikkatli ol Kenan, seninle ilgilenecek vaktim yok, ama elime düsersen pörtlek kurbaga gözlerini patlatasiya kadar maviye cevirim Kenan...
Allah'hima cok sükür halim vaktim de yerimde, herseyim yerinde.. Senin gibi teyze kizina tecavüz edenlerden ve adini da "nihak" koyanlardan degilim Kenan?

Önceden seni umursamiyordum ama artik inada bindi, seni en kötü sartlarda deli gömlegi ile sirenler icinde timarhaneye yollatacagim Kenan, ya da elime gecersen senin burda ettigin küfürleri sana yalatip yutturacagim.. Karsima olsaydin, kel kafani kaldirmaya cesaret edemezdin Kenan? Allah dua et ki, internette fareligini yasiyorsun Kenan!!... Ama nereye kadar Kenan?
Alt 13.06.2013, 17:16
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Olum sen benim parami ne yapacaksin. Para ile imanin kimde oldugu belli olmaz, ama ikisinde bende senden fazla bulundugundan eminim..

Sen kendini cok uyanik saniyorsun biliyon lan orospu cocgu? Burda annelere küfür etme dedim sen uzaktan böyle kendi güvende hissediyorsun Kenan.. Ama dikkatli ol Kenan, seninle ilgilenecek vaktim yok, ama elime düsersen pörtlek kurbaga gözlerini patlatasiya kadar maviye cevirim Kenan...
Allah'hima cok sükür halim vaktim de yerimde, herseyim yerinde.. Senin gibi teyze kizina tecavüz edenlerden ve adini da "nihak" koyanlardan degilim Kenan?

Önceden seni umursamiyordum ama artik inada bindi, seni en kötü sartlarda deli gömlegi ile sirenler icinde timarhaneye yollatacagim Kenan, ya da elime gecersen senin burda ettigin küfürleri sana yalatip yutturacagim.. Karsima olsaydin, kel kafani kaldirmaya cesaret edemezdin Kenan? Allah dua et ki, internette fareligini yasiyorsun Kenan!!... Ama nereye kadar Kenan?
oc lastosch sana daha öncede klavye kahramanligi yapma dedim.
bak havani nasil söndürdüm senin paran yokki beni ilgilendirsin. ben sadece param cok dedigin icin burada seni desifre ettim ve kim oldugunu anlattim.

2011 de daha abinin evinde kaliyordun ve yengen senin hakkinda basiretsiz tembel diye komsulara anlatiyordu. ama sen hic utanmadan yengenin evinde kalmaya devam ettin. sonra abin tasininca sana güzel bi tekme atti (aslinda yengen seni attirdi). sende anne evine dönüp artik her aksam ananla dizi seyrediyorsun. bilmedigin ve izlemedigin dizi yok oc lastosch

bir daha yalan söyleyerek burada kizlari kandirmaya calisma!!!!
bak oc lastosch sözüm olmasa sana devamli "orospucocugu" (oc) demem ama sen "adres yanlissa orospucocuguyum" dediginde ben yanlissa sana oc derim dedim.
bizde erkegin sözü bir kere agizdan cikar. onun icin sana bundan sonra kendini tarif ettigin sekilde hitap edecegim.

hic kizma ve utanma bu orospucocugu sifatini sen kendin söyledin ve senden baska kimse seni bu kadar net tarif edemezdi.

@arkadaslar biliyorum kabak tadi veriyor ama daha önce bu hiyarin yalanlarini okuyanlar buna sorsun niye yazdiklarini silip kacmaya calistigini. eski üyeler bunun serefini nasil aldigimi ve serefsiz ilan ettigimi hatirlar. bunu görmek icin ankarada kactiginida hatirlarlar. o zamanlar görmedim okuyamadim dedi ve yine yazdiklarini silerek kivirdi. bu sefer screenshot yaptigim icin kiviramayip itiraf etti. yanlis adres verdim dedi ve kelime oyununa bas vurmaya calisiyor. arkadaslar daha önce serefini aldigim kisi simdi kendisini orospucocugu ilan etti. bunu daha fazla ezme diyorsaniz bana mail atin. biraz daha ez bu basiretsiz hala anlamadi diyorsanizda mail atin.
Alt 13.06.2013, 17:21
the_last_time

Standard

Zitat:
oc lastosch sana daha öncede klavye kahramanligi yapma dedim.
bak havani nasil söndürdüm senin paran yokki beni ilgilendirsin. ben sadece param cok dedigin icin burada seni desifre ettim ve kim oldugunu anlattim.

2011 de daha abinin evinde kaliyordun ve yengen senin hakkinda basiretsiz tembel diye komsulara anlatiyordu. ama sen hic utanmadan yengenin evinde kalmaya devam ettin. sonra abin tasininca sana güzel bi tekme atti (aslinda yengen seni attirdi). sende anne evine dönüp artik her aksam ananla dizi seyrediyorsun. bilmedigin ve izlemedigin dizi yok oc lastosch

bir daha yalan söyleyerek burada kizlari kandirmaya calisma!!!!
bak oc lastosch sözüm olmasa sana devamli "orospucocugu" (oc) demem ama sen "adres yanlissa orospucocuguyum" dediginde ben yanlissa sana oc derim dedim.
bizde erkegin sözü bir kere agizdan cikar. onun icin sana bundan sonra kendini tarif ettigin sekilde hitap edecegim.

hic kizma ve utanma bu orospucocugu sifatini sen kendin söyledin ve senden baska kimse seni bu kadar net tarif edemezdi.

@arkadaslar biliyorum kabak tadi veriyor ama daha önce bu hiyarin yalanlarini okuyanlar buna sorsun niye yazdiklarini silip kacmaya calistigini. eski üyeler bunun serefini nasil aldigimi ve serefsiz ilan ettigimi hatirlar. bunu görmek icin ankarada kactiginida hatirlarlar. o zamanlar görmedim okuyamadim dedi ve yine yazdiklarini silerek kivirdi. bu sefer screenshot yaptigim icin kiviramayip itiraf etti. yanlis adres verdim dedi ve kelime oyununa bas vurmaya calisiyor. arkadaslar daha önce serefini aldigim kisi simdi kendisini orospucocugu ilan etti. bunu daha fazla ezme diyorsaniz bana mail atin. biraz daha ez bu basiretsiz hala anlamadi diyorsanizda mail atin.
Ha siktir ordan yalanci, iftiraci soysuz pic kurusu..
Simdi cikmam lazim ama sana gereken cevabi daha yazarim Kenan.. Yalanci,iftiraci pic kurusu...
Alt 14.06.2013, 15:18
the_last_time

Standard

Zitat:
bunlarin taktigi camur atmak. illaki lekesi kalacaktir diye devamli iftira ve yalan söylüyorlar.

aslinda ikisine güzel bir dayak atmak lazim ama ikiside 40yas üzeri. bunlarda dayakta fayda etmez
Kirk yasimda degilim, ama ama bir gün olacagim insallah, ancak senin gibi bos bir ömür gecirmiyom. Hayati dolu dolu yasadim ve hala de yasamaktan zevk aliyorum Kenan...

Mustafa helal olsun sana 8.5 Milyon TL'lik isi kaptin ve seneye sonbahara dogru basliyoruz.. Kepceleri, tirlari ve malzemeleri simdiden ayarlayalim ki, ise zamani geldiginde rahat baslayalim..
Alt 14.06.2013, 15:36
zerrecikler

Reden

http://www.youtube.com/watch?v=vjEZ0Si-bB4
Alt 14.06.2013, 15:38
zerrecikler

Reden

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=DaHW2pjbDP4
Alt 14.06.2013, 15:41
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Kirk yasimda degilim, ama ama bir gün olacagim insallah, ancak senin gibi bos bir ömür gecirmiyom. Hayati dolu dolu yasadim ve hala de yasamaktan zevk aliyorum Kenan...

Mustafa helal olsun sana 8.5 Milyon TL'lik isi kaptin ve seneye sonbahara dogru basliyoruz.. Kepceleri, tirlari ve malzemeleri simdiden ayarlayalim ki, ise zamani geldiginde rahat baslayalim..
Zitat:
Aslinda haklisin lafebesi, ancak bu insanlar baska dilden anlamiyorlar. Ve küfüre ilk baslayan da olmustu.. Ben aliskin mesela sokakta boynunu bükük gezmeye ya da lafimi ezirgemeye.. Efendiligimi ve terbiyemi hak edene takinirim. Kusuruma bakma!
cok yalaka ve yalanci bir orospucocugusun lastosch.

seni daha fazla tarif etmeme gerek yok. sende yüz olsa dönüp buraya bir daha gelmezdin.

ben sana küfür etmiyorum.

daha öncede küfür etmedim.

bu orospucocugu olarak seni isimlendirmemde senden kaynaklaniyor.

yanlis adres verip bu adres yanlissa orospucocuguyum diyen sendin.

daha gecen gün itiraf ettin adresin yanlis oldugunu ve bugün yok gelmedin diyorsun.

her gün baska bir taktikle kurtulmaya calisiyorsun oc.

bunu yemezler artik.

senin o cakma is adamiyim kilifinada kimse inanmiyor artik.

bir tek dogru laf cikmiyacakmi agzindan?
Alt 14.06.2013, 15:44
zerrecikler

Reden

http://www.youtube.com/watch?v=PJ3YTf4l0TA
Alt 14.06.2013, 15:48
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von anonim Beitrag anzeigen
senin ben burda öyle bir gözünü oyarim ki. nerden nereye gidecegini sasirirsin. terbiyesiz kadin. kime ben ne lafi tasimisim? yalanlarainiz almis gidiyor. ben birilerine özelden bir sey eger iletmissem, ayni zamanda burdanda iletmisimdir. salak kadin. yeter artik, su beynini biraz calistir.

sen oyun oynadikca bende senin o oyunlarini gözüne sokucagimmmm. anladin mi madame etmümüzzzz ;p
bunlarin taktigi camur atmak. illaki lekesi kalacaktir diye devamli iftira ve yalan söylüyorlar.

aslinda ikisine güzel bir dayak atmak lazim ama ikiside 40yas üzeri. bunlarda dayakta fayda etmez ps. alinti o kisinin istegi üzerine anonimlestirilmistir
Alt 14.06.2013, 15:48
the_last_time

Standard

Zitat:
cok yalaka ve yalanci bir orospucocugusun lastosch.

seni daha fazla tarif etmeme gerek yok. sende yüz olsa dönüp buraya bir daha gelmezdin.

ben sana küfür etmiyorum.

daha öncede küfür etmedim.

bu orospucocugu olarak seni isimlendirmemde senden kaynaklaniyor.

yanlis adres verip bu adres yanlissa orospucocuguyum diyen sendin.

daha gecen gün itiraf ettin adresin yanlis oldugunu ve bugün yok gelmedin diyorsun.

her gün baska bir taktikle kurtulmaya calisiyorsun oc.

bunu yemezler artik.

senin o cakma is adamiyim kilifinada kimse inanmiyor artik.

bir tek dogru laf cikmiyacakmi agzindan?
La olm ne olacak senin bu halin. Sinirden geberiyorsun ama baska da bir sey yapamiyorsun.
Benim yazmadigim seyleri yazmis gibi gösteripte, bunlari Autosuggestion misali yüz bin kere de tekrarlasan yine de gercekler degistirmez Mülltoni..
Mülltoni o adresde zaten ben takiliyorum. Ben sana bak son defa diyorum. Benim ofisim oranin yakininda yazdim. baska bir sey de degil. Burda bin kere sacma sapan seyler yazacagina bir kere bana mesaj atamazmiydin. Benim cep telefonumun android smartphone.. Aninda ulasirdi mesaj bana bende gelirdim. Niye gelmiyon? Niye buna gelmiyon? Lan ölm.. Sen bitmissin

Benim simdi cikmam lazim, sana bugünlük bu kadar ilgi yeter Mülltoni..
Antwort