| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() yillarca ayni rol ayni perde
yillarca ayni hep ayni yerde sevdimde katlandim bunca derde ama cok yanlisti, adi yanlis askti ama suc hep bende... |
|
|||
|
|||
![]() Hani sen sevgi bilirdin
Gözlerimi hep isterdin Denizlerin içinde kaybolup giderdin Şarkılarımı dinlerken gözlerini silerdin... |
|
|||
|
|||
![]() Kalbim yaralari, gönlüm yarali
En güzel yarinlarla sen actin arami... |
|
|||
|
|||
![]() Dalda muhabbette kumrular
Bana ayrılığı sordular Dedim afet,yangın dedim kar Dedim adet aşkı vururlar |
|
|||
|
|||
![]() oysaki durmaksizin süren kavgalar meger askin cilveleriymis.
|
|
|||
|
|||
![]() Senden sonra, sonrasi yok....
|
|
|||
|
|||
![]() ezanlar bizim icin okunuyooor sevgilim
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Yeni cami avlusunda
Ezan sesi var Ezan sesi değil be annem Sevdiğimin yası var.... Güzel bir Selanik türküsüdür bu türkü ancak ezan deyince baska bir Selanikli aklima geliyor. Son Selanik Valisinin torunu olan Nazim Hikmet Ran... Zamanin birinde Ruhi Su diye bir opera sanatcisi vardi. Nazim Hikmet ile de arkadasti... Nazim Hikmet'in ölüme bir agit bestelemesti ve o agitta su sözler de en can alicilari idi... Karalı Bir Haber Düşmüş Geliyor Bakır Antenlere Kardeş Gümüş Tellere Ne Bir Ezan Sesi, Ne Çan Çalıyor Sabahın Seheri Nazım Kardaş, Düştüm Yollara Öfff bee ne güzel su bahar havasinin tadini cikariyordum. Simdi icime inceden inceye bir hüzün düsürdün, tamda icimin sol tarafina alla alla ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Orda bir kötünün koynuna girmiş
Şu benim sevmeye kıyamadığım.... Her insanda tamami gelmemis icinde tasidigi yarim kalan bir ask olmasi lazim demisiti zamaninda birisi. Cünkü onu hatirladiginda icinde "ciz" eden o ince sizi sana senin insan oldugunu her zaman hatiralatir ve hatirlatacaktir demisti.. Normalinda insan olmak mertebisine ulasmaya gayret eden birisiyim ama o an icimden dedim ki aman kalsin, istemez... Sanki uyumamak icin insanin kendine elektroschok vermesine benzer bir yani var. Zülfü Livaneli'nin dedigi gibi.. Ne böyle zülüm olsun, ne böyle ayriliklar ve ne böyle sarkilar ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Anneni daha çok anımsıyorsan ve hatta anlıyorsan...içindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır.
|