Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 24.05.2009, 22:59
hh1975e

Standard

cokta umrumdaydi.
Alt 24.05.2009, 23:01
gelincik02

Standard

Haklisin neden umrunda olsunki. Adam gibi adam olmak ve öyle davranmak her kula nasip olmaz.
Alt 24.05.2009, 23:04
atroi

Standard

hey, ihr macht das extra, ne?? Meine Güte.....mein eröffneter thread wird für mich nicht mehr nachvollziehbar....schon traurig....
Alt 24.05.2009, 23:05
hh1975e

Standard

bu nasip meselesi degildir, tarz meselesidir, benim terbiyesiz oldugumu düsünen sensin (ki bence haklisin) ama bu sana benim nasil davranmam gerektigi hakkinda karar verme yetkisini vermez. blok diye bi olay var, tiklarsin, rahatlarsin. bebisim.
Alt 24.05.2009, 23:15
gelincik02

Standard

Zitat:
Zitat von hh1975e Beitrag anzeigen
bu nasip meselesi degildir, tarz meselesidir, benim terbiyesiz oldugumu düsünen sensin (ki bence haklisin) ama bu sana benim nasil davranmam gerektigi hakkinda karar verme yetkisini vermez. blok diye bi olay var, tiklarsin, rahatlarsin. bebisim.

Yoo bence bunun tarz ile bir alakasi yok. Dangir dungur laf konusmak mi senin tarzin? Görgü kurallariyla, adamlikla,yetistirilme tarziyla,edep ve haya ile alakasi var. Ben terbiyesizim herseyi söylerim diyerek köyün delisi edasiyla ortalikta dolasip insanlara hak etmedikleri seyleri yazamaz kisilik sahibi bir erkek. Bunu terbiyesizdende öte haddini bilmeyen, ahlak kurallari olmayan, insanliktan nasibini almamis canlilar yapabilir. Aksam aksam öyle sacma ve gercekten ayyaslara layik yorumunu yada düsünceni kendine saklasaydin su an böyle utanc verici bir tartisma olmazdi. Ben anlamiyorum bir türk erkegi nasil elalemin kiziyla bu tarz lavbalice konusabilir, nasil bu sekilde cirkince haddini asabilir. Git biraz ahlak ve terbiye ögren, ögrenemiyorsanda kimle nerede nasil konusacagini ögren, inan benim umrumda olmasa bile bundan sonraki hayatinda cok faydasini görürsün. Özür dilemek bir erdemdir, ama sen özür dileyemeyecek kadar gurur duyuyorsun bu halinle malesef. Oysa ben seni komik ve iyi birisi saniyordum.

Konusmasini biliyorsan konus örnek alsinlar.
Konusmasini bilmiyorsan sus´ta adam sansinlar.

Hoscakal.

Geändert von gelincik02 (24.05.2009 um 23:26 Uhr).
Alt 24.05.2009, 23:26
hh1975e

Standard

cok duygulandim, gözlerim de yasardi üstelik. madem görgü ve ahlak kurallarindan demledin cayimi, sogumadan sekerini atayim da belki sen icersin.

Ben terbiyesiz birsey söyledigimi düsünmüyorum. Sonucta burada yüzünü bile görmedigim bir karaktersin benim icin. Hani bi laf var ya "ben söylediklerim icin sorumluyum, senin anladiklarin icin degil" diye? o`na benzedi bu olay biraz.

Herneyse uzatmak istemiyorum. Sen terbiyesizlige ayni seviye de cevap verince benden terbiyeli mi olmus oluyorsun? Yani, salak-aptal vb. hakaretler terbiyesizlikten sayilmiyor mu sende?

Dinime söven müslüman olsa bari.

PS: Lavbali degil, laubali.
Alt 26.05.2009, 16:13
gelincik02

Standard

Elalemin tanimadigin, yüzünü görmedigin kizina gereksiz bir cümle sarfetmek terbiyesizlik degil öylemi? Madem tanimiyorsun neden ortaya sacmasapan bir laf atiyorsun. Yaptigina giybet ve iftira denilir, dinimizde bayagi günah hatirlatayim.Hem günah, hemde bir türk erkegine, adam gibi adam olana yakismayacak bir tarz.
Ayrica "Aptal" kelimesi senin söyledigin cümleden daha agir yada saygisiz bir kelime degil malesef. Hatta onun yaninda cok cocuksu bir öfke gösterisi olarak kaldi diyebilirim.
Alt 26.05.2009, 19:56
Benutzerbild von TaffT
TaffT TaffT ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Entweder direkt und eiskalt oder hoeffliche und indirekt...
Ich bevorzuge Variante eins
Alt 26.05.2009, 20:03
unixxx

Standard

wenn man als frau, das falsche ufer als ausrede nimmt, wie zb.- tut mir leid, ich steh nicht auf typen- Dann werden die typen noch heisser auf dich. Die wollen dich dann umdrehen und der erste sein. Dann hört man so sprüche wie; Du hast nur bist jetzt keinen richtigen Mann gehabt.
Alt 26.05.2009, 20:25
hh1975e

Standard

Zitat:
Zitat von gelincik02 Beitrag anzeigen
Elalemin tanimadigin, yüzünü görmedigin kizina gereksiz bir cümle sarfetmek terbiyesizlik degil öylemi? Madem tanimiyorsun neden ortaya sacmasapan bir laf atiyorsun. Yaptigina giybet ve iftira denilir, dinimizde bayagi günah hatirlatayim.Hem günah, hemde bir türk erkegine, adam gibi adam olana yakismayacak bir tarz.
Ayrica "Aptal" kelimesi senin söyledigin cümleden daha agir yada saygisiz bir kelime degil malesef. Hatta onun yaninda cok cocuksu bir öfke gösterisi olarak kaldi diyebilirim.
amma kasiniyon sende yavrucum ya.. ne dedim ben sana?
"bakalim hâlâ kiz misin" dedim. ne var bunda?

iyi söyle sorayim; Bakire misin?
Beni ilgilendirmez mi? iyi tamam ilgilendirmesin.
Sorun nerde?
Ben öyle dedim diye ne sen fahise olursun ne de ben terbiyesiz.
Bas git simdi isine, yazma bana. Manyak mi ne.
Antwort