| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Etta James : how deep is the ocean
http://www.youtube.com/watch?v=xOXf3...eature=related How much do I love you? I'll tell you no lie How deep is the ocean? How high is the sky? How many times in a day Do I think of you? How many roses are Sprinkled with dew? How far would I travel Just to be where you are? How far is the journey From here to a star? And if I ever lost you How much would I cry? How deep is the ocean? How high is the sky? Geändert von atroi (24.05.2009 um 20:30 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() und dieses wundervolle Etta James Lied ...ich hatte es in Wall-e wieder gehört, als Wall-e zum ersten Mal Eve erblickt...(total süüüüß)...hier allerdings mit einem anderen Film als background....egal...das Lied ist dasjenige welches :
http://www.youtube.com/watch?v=1fSY_S45rZ4 At last my love has come along my lonely days over and life is like a song Ooh, yeah, yeah At last the skies above are blue My heart was wrapped up in clover the night I looked at you I found a dream that I could speak to A dream that I can call my own I found a thrill to press my cheek to A thrill that I have never known Ohh, yeah, yeah You smile you smile Ooh and then the spell was cast And here we are in heaven for you are mine at last Geändert von atroi (24.05.2009 um 20:27 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Kirac'in güzel sarkilarindan birtanesi daha. Bu günlerde projesinin ikinci bölümünü rock agirlikli albümü icin stüdyoya girmis. Ah keskem Kirac'ta burda üye olmus olsaydi da ona diyeceklerimi okusaydi. Onun seven bir cekirdek kitle var, fazla denemeler yapmasin. Yaparsa eger sevenlerini hayal kirikligina ugratarak müziginden sogutabilir ve ayni zamanda da yaptigi yeni seylerle de yeni kitlelerin begenisini kazanamayabilir. Bir albümün nerdeyse bütün parcalari Aysem'le doldurmus.
Anladik tamam, Ayse Sule Bilgic'i seviyorsun. Elbette ki bir sanatci, bir müzisyen olarakta böyle seylerin eserlerine yansimasi dogaldir, ama fazla da tuzunu kacirmasin. Türküler albümünü begendim, ama gercektende biraz köy kültürü olmus, THM bundan ibaret degildir. Zaman, Bozkirdaki Agac, Kara yazi, Derdimi söylesem derin dereye böyle seyler bekliyordum. Baskalari icin Garbiyeli erisilmez bir müzik abidesi ancak Kirac daha iyisinide becerebilirdi. Sarki ya da türkülerinde Aysem adi gecmeyen eserleri bekliyoruz Kirac ![]() Neler gördüm neler gönül elinden Ne yaptımsa sana dinletemedim Bu yolların sonu hasrete çıkar Çok uğraştım seni döndüremedim Yemin etme tutamazsın Yüz çevirsem duramazsın Bu yerlerden kaçamazsın Tek başına yapamazsın Ne kadrim bilinir ne sözüm geçer Ağlayıp sızlayıp bu ömrüm biter Bin kere gelsen şu yalan dünyaya Ne gonca gül sana ne de laleler... ... -Kirac youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=EnXomUyv1-c |
|
|||
|
|||
![]() Murat Boz - ben özledim galiba seni
-------------------------------------------------------------------------------- Dışarıdan gördüğün gibi değilim Bir kez olsun buradan bakmadın Üzüldüm zannediyorsan şunu bil Canım yandı geçti çok yakmadın Yaz gelir içimi sarar aynı telaşlar Kim bilir belki de bir aşk başlar Dalgalanır deniz ne çıkar Durur yavaşlar Kim bilir belki de bir aşk başlar Ben özledim galiba seni Bu yüzden bu kadar sitemlerim Sen üzülme Acıdan bu sözlerim Karsımda görsem dolar gözlerim Ben özledim galiba seni Bu yüzden bu kadar sitemlerim Sen üzülme Acıdan bu sözlerim Karsımda görsem dolar gözlerim |
|
|||
|
|||
![]() Bu sarki Zeki Müren'nin kendi besteledigi bir sarki. Rahmetliye bosuna sanat günesi demiyorlardi. O günes batti artik. Karanliklar cöktü artik sanat dünyasina...
Bir yuva düşün aşk ormanında Tükensin ömrüm senin yanında Kuşlar bizimle şarkı söylesin Yağmur ağlarken çiçekler gülsün Penceremdeki mavi sarmaşık Toprak güneşe ben sana aşık Benim gibi sev Benim kadar sev Aşk bahçemizde eflatun kuşlar Hergün yeniden bir ömür başlar Hüzün dolmasın bu aşk yuvası Hep kabul olsun gönül duası Kirpiklerinden bir yudum su ver Öpme gözümden ayrılık derler Beni terketme bırakıp gitme Beni terketme .... - Zeki Müren youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=5Syo4o3tLS0 |
|
|||
|
|||
![]() Zeki Müren - simdi uzaklardasin
Simdi uzaklardasin gönül hicranla doldu.. hic ayrilamam derken kavusmak hayal oldu sevda bahcelerinin cicekleri hep soldu hic ayrilamam derken kavusmak hayal oldu |
|
|||
|
|||
![]() Söyleyin sevgilim nerde istanbul sokaklari..
Care bulun bu derde istanbul sokaklari. Onu benden siz aldiniz, onu benden siz caldiniz simdi yalniz biraktiniz istanbul sokaklari Sevgilimi verin bana istanbul sokaklari dünyam döndü zindana istanbul sokaklari Onu benden siz aldiniz, onu benden siz caldiniz simdi yalniz biraktiniz istanbul sokaklari |
|
|||
|
|||
![]() Öykü ve Berk Gürman kardeslerin bu sarkisi da cok güzel. Öykü'nün sesi de bir baska güzel
![]() Hep senmi ağladın hep senmi yandın Bende gülemedim yalan dünyada Hep senmi ağladın hep senmi yandın Bende gülemedim yalan dünyada Sen beni gönlünce mutlumu sandın Gönlümü boşyere çalan dünyada Sen beni gönlünce mutlumu sandın Ömrümü boşyere çalan dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüme gülen dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüme gülen dünyada Bilirim sevdiğim kusurun yoktu Sana karşı benim hayalim çoktu Bilirim sevdiğim kusurun yoktu Sana karşı benim hayalim çoktu Felek bulut oldu üstüme yağdı Yaşları gözüme dolan dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüme gülen dünyada Ah yalan dünyada yalan dünyada Yalandan yüzüme gülen dünyada ... - Öykü ve Berk Gürman youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=EgSxOLSvP70 |
|
|||
|
|||
![]() Öykü ve Berk'ten bir neseli sarki daha...
Evlerinde lambalari yaniyor Göz göz olmus cigerlerim kaniyor Beni gören deli olmus saniyor Ölürüm de ayrilamam yar senden Evlerinin önü boyali direk Yerden yere vurdun sen beni felek Her aciya dayanamaz bu yürek Ölürüm de ayrilamam yar senden Ölürüm de ayrilamam yar senden ... -Öykü ve Berk youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=rz75u3BWcyY |
|
|||
|
|||
![]() bu iki kardes cok cici, kardes kardes müzik yapiyorlar :-)
|