| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Yıllarca aynı rol aynı perde
Yillarca ayni hep ayni yerde Sevdim de katlandım bunca derde Ama çok yanlıştı, adı yanlış aşktı Ama suç hep bende Geändert von gelincik02 (15.04.2009 um 00:49 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Birden masal olduğunu unutmuştum
Zaman alıp akıp giderken kavrulmuştum Aşkı herzaman ki doğru gülüm Bakma korkma seven gibi bak bende soldum Git git hiç durma nasıl olsa bir gün gelir Kavuşuruz öyle değilmi Git git hiç durma nasıl olsa bir gün gelir Kavuşuruz öyle değilmi Şimdi gidiyorsun vakit kaderin Ağlama ne olur iyi yüreklim Bir tuhaf telaş sardı içimi Bilirim sen değil ben üzülmeliyim |
|
|||
|
|||
![]() 'cause everytime we touch
I get this feeling and everytime we kiss I swear I could fly can't you hear my heart beat fast I want this to last need you by my side 'cause everytime we touch I feel the static and everytime we kiss I reach for the sky can't you hear my heart beat so I can't let you go wan't you in my life maggie reilly - everytime we touch |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Fos abi, geri dönebilecegin kadar yol git ve dönüsü olmayan yollardan sakin kendini ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Yüzünü dökme kücük kiz.. birak üzülmeyi..yalniz senmisin bi düsün..unutan sevmeyi?
|
|
|||
|
|||
![]() Dün gece hic tanimadigim bir erkege sirf sana benziyor diye usulca sokulup "Merhaba" dedim..
|
|
|||
|
|||
![]() ugruna döktügüm gözyaslari icin yagmurdan özür dilerim dilerim
|
|
|||
|
|||
![]() Hadi değiştirelim herşeyi
Devrim olsun bunun ismi Başlıklar değişsin Çirkinlik ve güzellik hepsi Sessiz ol kimse uyanmasın Bir yudum iç şundan hemen ısınırsın Kaçıp evden uzaklara Şehre bakalım aylak aylak Kaçıp gerçekten uzaklara Hayallere dalalım teslim olmadan Güzel bir özgürlük var bu gece İçimde ve dışımda Don Kişot olsun ismim bu gece Rüzgaralara savaş acalım O daha delice Bir nefes çek sundan alısırsın Yıldızlar gibi geceye hemen karışırsın redd - don kişot Geändert von vanityfairy (18.04.2009 um 22:18 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() bir gün yolda giderken bir sarki duydum, icim acidi, hepsi bu.
|
|
|||
|
|||
![]() Hadi cok özledim gel artik, gecti günler dayandik. Icimde iyiki sen vardin seni hic unutmadim.
|