| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() hani bir söz vardir ya ATALARIMIZIN IT ürür kervan yürür neyin ne oldugunu bilmeden etmeden o komünist düsüncelerini al da Rusyaya git cünkü senin gibi düsünenlerin Anavatani orasi....
Biraz olsun düsün.... bana 2de bir gazete makalesi indirip cok bilmislik taslama memleketinin tarihini kültürünü ögren ondan sonra meydana cik.... ve sakan aman sakin bu yazdiklarin TÜRK INTIKAM TUGAYININ kulagina gitmesin kim bilir sana neler yaparlar.....Korkusuz Cengaver seni ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Pisliğinden belli olurmuş derler. Hık demiş burnundan düşmüş.
Bir daha ki sefere sana dede korkut masalları anlatırım. Uyusunda büyüsün ninni falan, nede olsa artık katilleri daha kıçını temizleyemeyen, beyin yerine ot taşıyan gerzeklerden ve sübyanlardan seçiyorlar. Hadi tıpış, tıpış yatağına evladım, uyuda büyü emi. Sütünü içmeyi yine unutma olur mu, katil olacak sabim benim. |
|
|||
|
|||
![]() mal. Was redest du hier drum herum? Wahnsinn echt.. Entweder stellst du hier Kritiken gegen oder für mein ersten Beitrag oder du lässt es so einfach ist das. Du schwaffelst hier drum herum, da kan man echt Wahnsinn werden. Komm doch gleich zur Sache.
Saygimla, << aber so was kennst Du ja auch nicht. Cem |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Nedense müslümanlar genelde ibne oluyor !
Hemcinslerine sulanmadan yapamiyorlar ! Ama sansina küs, ben müslüman olmadigim icin ibne degilim ! Sansini dinkardeslerinde ara ! :-)) Iste sizin müslümanliginizda zaten bu kadarcik, yani sizin müslümanliginiz ibnelikden öteye gidemiyor ! :-)) Ve birde küfür, küfür,... Domuz yemiyorsunuz ama bir domuzdan bile igrenc ve adisiniz ! Nanoslar sizi ! :-)) |
|
||||
|
||||
![]() lan adam ol hayvan dünyadaki tüm müslüman camiasi senin yedi sülalenin amina koysun orospunun evladi sana burada konusma firsatini verenlerinde taaaa am..a koyim serefizler....
|
|
|||
|
|||
![]() ...ne güzel ve akilli sözler. müslüman cemaati seninle gurur duyuyor!
|
|
|||
|
|||
![]() Iste yazdiklarimda ne kadar hakli oldugumu, dogrulari yazdigimi tastikleyen, belgeleyen, ispat eden bir müslümancik ! :-))
Örnek müslümancik seni ! :-)) hahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaa :-)) Zavalli yaratigin edebiyatida, dinide imanida küfür olmus ! :-)) Ne diyordu müslümanlar !? Cennet analarin ayaklari altinda ! :-)) Nedense yinede ayni müslümanlar tartisma esnasinda ilk olarak karsisindakinin anasina küfür etmekle basliyor ! :-)) Tipik bir müslüman kilasigi... :-)) |
|
|||
|
|||
![]() yoksa vaybeecilere bedavami veriyorsunda halen burda istedigin gibi küfür ediyorsun
soysuz sopsuz pic seni |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|