| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
Kimsenin eline almadigi " Bok " dolamissin o demokrat diline,simdi gelmis hukuku mu ,guguk mu bir seyler geveleyip Günah cikartmaya calisiyorsun..
Ben Papaz degilim ki seni Af edeyim.. Bu Toplum seni Af etsin Kibar feyzocugum ) |
|
|||
|
Iki satir yazida Bu kadar kendisi ile celismek Yanlizca sana ait bir yetenek Muhterem peder
)Yazdigin Ortada.. Politik Forum da : Dr. Jackl Din Forumun da : Mr. Hyde )Daha ne olsun ?.. Kivir kivirabildigin kadar.. Sana ne demistim ?.. Sen daha aynada kendini tanimaktan acizsin ) |
|
|||
|
Karsimda Sürekli Madara olmak..
Beni devamli sucladin )" Karanlik Kisilik " FBI"dan bekci CIA "den cayci filan gibi )Hic karsimda Kepaze olmak yerine Düsündün mü ?.. Bir düsün: Sen neden bu kadar Cahil bir zavallisin ?.. Aydin takilmak istiyorsun ama,Görgün bilgin kapasiten yetmiyor.. Bu yillardir Böyle.. Hala biraktigim yerde otluyorsun be muhterem )Acikli bulmuyor musun Bu halini ?.. Bak bazen sana aciyorum da; " He Agam " filan diyorum.. Ben simdi Komunizm i savunsam Seni Bu alame Sebek ederim. Yani Icinde oldugun Ideolojinin bile cahilisin .. Bu yüzden diyorum ki: Aptallik ve bilgisizlik yirtigi yama kabul etmez.. Bunlari yaziyorum.. Cünkü Buradaki Insanlar seni zaten tanimis.. Ici bos Bir cuval oldugunu biliyorlar.. Bu yüzden Lafi kisa kesmek Lazim Vesselam. |
|
|||
|
Kanitida Burada Aktardim Icilerini..
Inkar mi ediyorsun ?.. Sizofren misin nesin ?.. Yazdigin Küfürlerin Bilincinde mi degilsin ?.. Ne ?.. |
|
|||
|
En azindan Fazla rezil olmadan birakmayi ögrendin.
Bu da bir sey.. |