Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 06.05.2005, 17:57
eniskaya

Standard Ben sahsen hapiste öleni görmedim duymad

im... TR ABD hapisaneleri degilki.. ikide bir insan ölsün....

Seninkisi Iftiradir... varsaysak, insani öldüren Müslüman olamaz...

Ayni sekilde IFTIRA atan .... yani SEN ve SENIN gibilerde... MÜSLÜMAN olamaz....

Dünyayi siksan söyle 1 milyon gercek anlamda Mümin bulamazsin
Alt 06.05.2005, 17:59
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard Senin Derin Devlet anlayisin

Müsliman oluyorda Devlet Mafya el ele olanlar Müsliman oluyorda Cecenler mafya ve Müsliman olamiyor demek :O=))))))))))

Bir aralar socular lamba acip kapatiyorlardi devlet mafya el ele diye sokaklarda millet bagiriyordu yani simdi türm türkiye Müsliman deyilmi

Sen Cecenler diyorsun bütün Cecenlermi kafa ucuruyor sen cendermemisin loooooooooo
Alt 06.05.2005, 18:01
Neuer Benutzer

Standard yani TR de hapishanelerde hic

adam öldürtülmüyor haaaa vayy anasini vayyy demek avrupa kanallari bizi kandiriyor yahuu TR nin sistemide abd sistemi gibi deyilmi hmmm
Alt 06.05.2005, 18:02
eniskaya

Standard Devlet basindakiler ne zaman Müslüman

olduki.....

Sen gec bunlari... dedim yaaa

Dünyayi siksan 1 milyon Müslüman bulamazsin..

HIc bir zaman devlet zirvesi tam anlamiyla Müslüman olmamisti kiiii o yüzden KENDI SAHSI DINLERINI HER ZAMAN MONTA ETRMEYE CALISMISLARDIR...

LAIKLIK ISE SENI BU DIN YOBAZLARINDAN KURTARAN SISTEMDIR...

Mesela Yasar Nuri bile Basbakan olsa... yine seni ondan koruyan sistem LAIKLIK olacaktir....

DIN degil.... bir korunma mekianizmasidir....

Artik anla be adam nala bunu
Alt 06.05.2005, 18:04
eniskaya

Standard Herhangi bir bilgin varsa

git bunlari TV ye yada Gezeteye varsen daha hayirli olur...

Burada bizler Avukat yada Hakim degiliz.....

Varsa elinde herhangi bir belge... gidip haber etmede fayda var...

Cünkü bizim amacimiz Seffaf ve medeni devlettir...

Hapisanlerde ölüm olayi eglence yapilacak... yada Iftira edilecek olay degildir....
Alt 06.05.2005, 18:08
Neuer Benutzer

Standard Kel Yasar´in rüyasi............

Kel Yasar´in rüyasi............
Yazan Kişi: murteza
Tarih: 04-30-05 02:12

Bu, Kel Yasar diye adlandirdigim sahis ehl-i sünnet´e kin püskürüp, sacma sapan gayri samimi gerekcelerle SIRK ile suclarken, kendisini Peygamber sifatina sahip ve sanki o mevkideymis gibi göstermekten de cekinmemistir.
Neden mi?

Kisaca anlatayim...........

Ehl-i Sünnet´ce bilinmektedir ki, Peygamberler disinda "hicbir insanin" gördügü rüya delil degildir(!).Peygamberlerde ki gibi "Rüya-yi sadika" sayilamaz, mümkün degildir.Kesinlikle onlara (rüyalara) göre hüküm verilmez!

Is bu, gelelim Kel Yasar´in rüyasina........yani bizlere "Kur´andaki Islam" adli kitabinin 209-210. sayfalarinda aktardigi rüya.........
"Su anda, o rüyanin, sadece Yusuf suresi ile ilgili kismi anlatmaya izinliyim..."
diye söze basladiktan sonra insan hemen kendi kendine soruyor ........"Acaba kimden,nasil ve nereden aldindi bu izini ? Söylediklerinin hep Kur´an´a uygun oldugunu söyleyen Kel Yasar acaba hangi ayetden cikarmistir bu teblig metodunu ve ayreten izin hangi makam tarafindan verilmistir???".........

"Hem hatira, hemde gercegin ifadesi" diye söze basladiktan sonra, 9 yasindayken (!) gördügü rüyasini su sekilde anlatiyor bizim Kel Yasar:...

" Ucsuz-bucaksiz bir cölde yol almaktayim.hem ümit hem korku hem de ürpertiyle doluyum.bir kum tepesinin bagrinda acik bir kapi ve arkasindan gelen sesler duydum.Sevinc ve ferahlikla iceri daldim.halka cevirip oturmus üc kisilik bir kutsal meclis vardi.yaklastim. güler yüzlerle beni yanlarina cagirdilar.aydinlik yüzlü genc bir tanesi kalkip beni elimden ve omuzumdan tuttu ve söyle dedi :"Bizler .....uz (!). Ben Hz.Yusuf´um.Senin bu uzun yolculugun sürüp gidecek. bizim bu soframizdan nasibin olacak, özellikle beni cok sik hatirlayacak ve ziyaret edeceksin.merak etme, biz sana hep destek olacagiz.SIkIstigin zaman buraya ugra." (Sh.209-210)

Simdi bu rüya Kel Yasar´in kendi tanimlamasiyla "Hangi gercegi" ifade etmekte?Rüyada "Bizler ....uz" kimdir ve neden aciklanmamistir?Hz. Yusuf´un güya davetine nasil icab edilecek? Rüyasinda "SIkIstigin zaman buraya ugra" denilen yer neresidir ve nasil ulasilir?
Tabii ki bütün bu sorular askida kalmistir.

Ehl-i sünnetden ilim ve hal erbabi hicbir zaman "benim rüyam gercegin ifadesidir" veya "rüyamin sadece surasini,burasini aciklamaya izinliyim" gibi palavraci iddialarda bulunmamistir.

Ve yine "Bi-l Icma" ile Peygamberler disinda hickimsenin rüyasi "sadika" niteligini tasimaz, ve onlara göre hüküm verilmez!

Hic kimse kendisinde bu Peygamberlere has olan özelligi tasiyormus gibi görünüme yeltenmesin.

Kel Yasar cilara sözüm su ki ; sizler suni bir telas icinde BOS BIR RÜYA pesinden yürüyorsunuz.

Cum´a´niz mübarek ola............................

<a href="redirect.jsp?url=http://www.turkdunya.de/forum/read.php?f=46&i=105465&t=105465" target="_blank">http://www.turkdunya.de/forum/read.php?f=46&i=105465&t=105465</a>
Alt 06.05.2005, 18:13
Neuer Benutzer

Standard Y.S.Ö Maun tarikatinami mensup ?

ACABA?

Hakancan
27 Şubat 2002, Çarşamba - 18:49
DINDE REFORUM VE yasar nuri Öztürk

Muh.Arkadaslar !
Dinde reformu ve yeniligi biz Yasar nuri denen profilo kafadan duyduk.Daha önce öyle seyler duymazdik.

Ben bu sekilde yazinca, Tarafsiz bana bu insanlari tanimadigini varsa bir delilin yaz demisti.

Yasar Nurinin Amerikada bulunan Maun tarikatina mensup oldugu belgeleri ile sabittir.En azindan savundugu fikirler Islam adina dört mezhebin disinda bulunan,Merkezi Misirdaki Ezher üniversitesi olan Vehhabilerin görüsüdür.

Bu fikirde ki insanlar,kurandaki ayeten baskasina inanmaz,peygamber hadislerini itibara almazlar,hatta sünnet yada peygamberin tavsiye ettigi seyler onlara göre sirk tir.(küfürdür)
YASARNURI ÖZTÜRK:Ayse özgünün programlarina cikip islam adina konusma yapmasi icin 170 milyar lira aldigi,bu paralarin lions kulupleri ve maun tarikati tarafindan atv kanalina iletildigi belgelerle sabittir.

KUR´AN DAKI ISLAM KITABI::
Yasar nurinin kurandaki islam isimli kitabinda,güya onun aklinca peygamber hadisinden ve ona tabi olmayi emreden ayet yokmus gibi cogu ayetleri kitabina almamis,alakasiz ayetlerle müslümanlarin kafalarina karistirmyaya özen göstermistir.
iste size cok acik bir kac misal.
Ebubekir Sifil in Modern islam düsüncesinin tenkidi isimli kitabinda,yasarnurinin safsatalarian verdigi cevaplardan alinmis bir bölüm sunuyorum.

Yazar yasarnuri,kitabinda Hz peygambere itaati emredn ayetleri gizlemis kafasina göre tefsirler yapmis.Islam inancina göre,Kim bir ayeti kendi görüs ve düsüncesine göre tefsir ederse kafir olur.

KURANDA Peygamberimize tabi olmayi emreden ayetler:

Allah ve rasülüne itaat edinki rahmete kavusaniz.Ali imran süresi,132.ayet

Kim Allaha ve rasülüne karsi isyan eder ve sinirlari asarsa Allah onu devamli kalacagi atese sokarve onun icin alcaltici bir azap vardir.Nisa süresi ayet 13.

Eyyy Iman edenler!Allaha ve rasülü ne itaat edin.Isittiginiz halde ondan yüz cevirmeyin.Enfal sütresi 12.ayet.

Her kim Allaha ve rasülüne itatt eder,Allahdan korkar,Ondan sakinirsa,iste asil mutluluga eren onlardir.
Nur süresi 52. ayet.

Yazarin daha inkar cihetinden kitabinda zikir etmedigi 31 ayeti kerime vardir.
Burda hepsini yazsam can sikici olabilir.
Ama merak edenlere Ebubekir sifilin Kayihan yayinlarindan cikan kitabini tavsiye ederim.
Birazcik dini bilgisi olan lara soruyorum.Dinde reforum yapmayi kendine meslek edinmis bu zavalli, iman hirsizi madem kuran daki islama inanin diyor.yani bu ayetleri Peygamberimizden bahsettigi icin okumayalimmi ?

Siz, yasar nuriyi ister taniyin ister tanimayin.Ben Allah icin sesleniyorum bu zaata, ne olur,Aldigin paralar yeter.Bu gün türkiyede en cok kitabi satilan bir fesatcisin tebrik ederim.
Ama artik birak müslümanlarin yakasini.Cünkü sen ne yapsan haala bu kanallarda islam adina yazan ve güzel islere vesile olan arkadaslar bile,seni tanimadiklarini söylüyorlar.Dogrusu anlamak zor.Istediginiz kadar beni benzine yada baska seylere benzetin hakikat bu.Saygilar

<a href="redirect.jsp?url=http://cgi.dostweb.com/pano/messages/40/5215.html?1014929612" target="_blank">http://cgi.dostweb.com/pano/messages/40/5215.html?1014929612</a>
Alt 06.05.2005, 18:19
eniskaya

Standard Erkeksen sen bunlari TV de ona anlat o.T

ohne Text
Alt 06.05.2005, 18:20
eniskaya

Standard Auch mit solchen IFTIRA könnt Ihr nichts

ändern was im Kuran geschrieben steht
Alt 06.05.2005, 18:41
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Allaha iman ney onu biliyormusun ?

Allahin tekligine inanmak önemlidir ve sadece o iman olur. Vay Allahin karisi var oglu var demek sirktir. Ve bunlar kafirlerdir ve cennete giremezler bu kuranda yaziyor. Kuranin o bölümlerini degistirdiyseniz anlayamazsiniz. Sadece Allaha iman eden cennete girer. Puta muta tapan degil.
Antwort