| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Kur’an-i kerimde buyuruluyor ki:
“Ey iman edenler, Yahudileri de, Hiristiyanlari da dost edinmeyin! Onlar, (Islama olan düsmanliklarinda) birbirinin dostudur. Onlari dost edinen de onlardan olur. Allahü teala, (kafirleri dost edinip, kendine) zulmedenlere hidayet etmez.” (Maide 51) “Müminler, müminleri birakip da, kafirleri dost edinmesinler! Onlari dost edinenler, Allah’in dostluðunu birakmis olurlar.” (Ali Imran 28) “Allah’a ve ahiret gününe iman edenler, babalari veya oðullari veya kardesleri ya da akrabalari olsa bile Allah"a ve Resûlüne düsman olanlari sevmezler.” (Mücadele-22) Hadis-i serifte de buyuruldu ki: “Bir kavmi sevip de onlarla dostluk kuran, kiyamette onlarla hasrolur” (Taberani) Vatikan, bu inanç yikilmadikça, Müslümanlarin Hiristiyan olmayacaðini bildiði için, “Diyalog” vasitasiyla bu inanci yikmak istiyor. |
|
|||
![]() Die Lausanner Bewegung im Internet:
<a href="redirect.jsp?url=http://www.lausannerbewegung.de." target="_blank">http://www.lausannerbewegung.de.</a> |
|
|||
![]() benim söylemediklerimi söylemis gibi yapma tamammi.... das als erstes...
Kuranin ruhu cercevesinde Allaha inanan ve ayni zamanda Ahirete inan her kisinin kestigi yenilir... Yani Buschmanin avladigi av yanilir... zerre kadar mahsuru yoktur..... Cünkü bir sekilde her insan Allaha ve ölüme inaniyor.... Also wo ist dein Problem ?????? Somit herkesin kestigi veya yaptigi yemek elbette yenilir....... Kuran evrenseldir... zamansal degil... Ben mesela Cin yada Hindistan restaurantinda yemek yedim.... ne yani... simdi harammiydi onlarin yemegi bana... Kuran ettten metten bahsetmiyor... yiyeceklerden bahsediyor..... ette icine girer... somit ist die Sache geklärt..... |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Allah dini bize vermis.... dimi
Simdi Allahinda bizim dinden olmus olmasi o bizden daha lat kademede olamsi gerekir.. ki HASA düpedüz dinsizliktir bu anlayis... Gelelim bizim anlayisimizla dine.... dini yaratici kullari icin düzenler..... eger Allahin dini varsa... o zaman Allahtan daha üst boyutta bir gücün olmasi lagzim...... Anlirsen simdi ????? |
|
||||
![]() anlamistim zaten. Bu irkci takimini, iki yil kadar önce ceviz kabugu programinda izlemistim.
bunlari 1000 defa mat et, yinede bildiklerini okurlar. bunlari türkiyede ara caddelerde rastlamak lazim. Akshalille ugrasilmaz. |