| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() katiliyorum sana...!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() selam,
maalesef Türk kadini Atatürkün istedigi yeri alamamistir Türkiyede. Niye mi? Bizim yüzümüzden-Erkekler-. Diskolara gidiyoruz ama kadinlara yasak Seks yapiyoruz ama bekar bir Türk kadini istiyoruz. mayolarla yüzüyoruz ama kadin bikini giydigi zaman ayip oluyor. evli tük erkekleri genelevlerine gidiyorlar ama kadin aldatti mi namussuzluk oluyor. Birakin bu hikayeleri yaa, ondan sonra manyagin bir teki cikip namus ugruna kiz kardesini öldürüyor. Ulan dürsü sen genelevinde kari kiz pesindeyken acaba kimin namusunu sattin. senin namusunu degil mi? Yok abi bu böyle gitmez, ya hepimize "free sex" ya da hepimize "seks yasak". onun icin ben diyorum ki: Kizlarin ve Erkeklerin cogu zaten cinsel uygulamalar yapiyorlar onun icin bunun yasaklanmasindan yana degilim. Anadolunun Türk Kadinin elbette Türk Toplumunda Hak etiigi yere varacaktir cünkü onun kadar fedakar bir kadin dünyada görülmemis. hadi eyvallah |
|
||||
|
||||
![]() ..das ist zwar hart aber der einzige weg.
das es geht kann ich bestätigen. mein vater war grauer wolf, ich hab ihm die rote karte gezeigt, ich bin zwar traurig drüber, dass es nicht anderst ging, muss aber sagen, wenn ich es nicht gemacht hätte würde keiner der weiblichen mitglieder meiner Familie mehr leben. glück gehabt. mfg fevzi |
|
||||
|
||||
![]() zu deinem beitrag: hast du das selber geschrieben, oder hast du eine andere quelle? und falls ja, könntest du die dann angeben...
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Dieser Text ein Produkt der westlichen Köpfe,die alles kritisieren, hinterfragen und in Frage stellen..
Orient kennt weder Feminismus noch Bewegung.. deswegen hat es keinen Sinn,dass du zum Untermauern deiner rückständigen Auffassung solche Texte benutzst |
|
||||
|
||||
![]() ehre Du Deine Frau - und gebe ihr den Platz dem sie gebührt !
Ich denke, dass das reichen würde. |
|
||||
|
||||
![]() hay gözünü sevim......yasa be. sonunda yanliz olmdigma cok sevindim.
|
|
||||
|
||||
![]() gibi kerhanelerde sat ne haklarmisss yaaa muahhahahahahahaaa
|