Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 19.02.2005, 17:53
eniskaya

Standard Yok Mezhep yok... hepsi Hurafet o.T.

ohne Text
Alt 19.02.2005, 17:55
unknown

Standard o.T.

Alle Propheten waren direkt gläubiger

Auch der drehend tanzende Derwisch stammt von Hz. Noah.

hafta sonu yahu kafami simdi bunlarla mi yorayim
Alt 19.02.2005, 20:19
unknown

Standard hangi islam dini?

Islamdan baska islam dini de mi var/vardi?

Allah kolaylik versin sana!!

Sen anlatta bizlerde okuyalim ve degerlendirelim.
Alt 19.02.2005, 20:23
eniskaya

Standard Klasik hastalik iste

immer reagieren... wie wärs mal mit etwas agieren.... Islam Alemi su anda ayni senin gibi yapiyor... nur reagieren.... oysa Kurandaki din zayif ve hastalikli beyinli insanlari ve toplumlara iyi gözle bakmiyor....

Günün birinde sende anlarsin bunu..... HZ Muhammed reagieren etmiyordu.... evrensel insanlik cercevesinde kendi dogrularini yasiyordu
Alt 19.02.2005, 20:34
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard SAKIZ CIGNEMEKTEN YORULDUM!!!

IKIDEBIR BEN BURDA KAYNAK VERIP DURACAK DEGILIM; TEKRARLAMAKTAN HIC HOSLANMAM SEVGILI ENIS!!!PAPAGAN´DA DEGILIM.....BURDA YAPTIGIN BI TAKIM OLAYLARA ACIKLIK GETIRMEK DEGIL; SANKI COCUK BAHCESINDE YARIS YAPMAK VE ...

"aaaa, bak Babam bana bunu aldi, sende vaaaaarmi?" TARZINA DÖNÜSTÜ....BEN BU YA$I COOOOKKKKTANNN GECTIM...KEMALE ERMISIZ ARTIK; GÜLÜP GECMEKTEN VE SÜKUT´TAN BASKA BI SEY YAPMIYACAGIM!!!!

SENIN BENIM YAZDIKLARIM BEYNINE GIRMIYORSA BENIM PROBLEMIM DEGIL; 40 KERE AYNI SEYI TEKRAR EDEMIYECEGIM!!!!OKUMADAN DÜSÜNMEDEN YATZIYORSUN VE SONRADAN KANIT SUNULDUGUNDA ISE

"aaaa ben öyle bi sey demedim, tabikii var yada tabikiii öyle..."
demekle yetinmek benim hic tarzim degil Allah´a sükür...

Sen Müslüman olmayi tercih edebilirsin...
Anlayisin bu kadar!

Ben Mümin olmayi tercih ediyorum!

Allah´in Selam´i herkese erisir insaallah...!
Alt 19.02.2005, 20:45
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Selam vermenin manasini biliyormusun???

Bence bilmeden istersen hic bi sey söyleme ne dersin?

Kerio arkadasin bi düsüncesine katiliyorum,

Yüce Insan Hz. Ali ömrününü "Salat" ile gecirirken, Yüce Zat Hz. Muhammedin yanindan ayrilmazken, hangi cahil Hz. Ali´yi yada Hz Muhammedi birbirinden ayirabilir????
Alt 19.02.2005, 20:45
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Selam vermenin manasini biliyormusun???

Bence bilmeden istersen hic bi sey söyleme ne dersin?

Kerio arkadasin bi düsüncesine katiliyorum,

Yüce Insan Hz. Ali ömrününü "Salat" ile gecirirken, Yüce Zat Hz. Muhammedin yanindan ayrilmazken, hangi cahil Hz. Ali´yi yada Hz Muhammedi birbirinden ayirabilir????
Alt 19.02.2005, 21:40
eniskaya

Standard Birincisi onlar senin yazdiklarin degil

diger uzmanlarin sözleri ve benim yazdiklarimda aynen diger Üstadlardan derlemeler....

Yaris gibi her seyi algilamana anlam vermisde degilim....

Söylediklerinden neyi kabul etmedim... kaldiki Mümin Hiristiyanlaradada ve Yahudilerde, hatta Afrikada bile vardir... sei es auch ein Buschmann......

Ben kendimi Mümin degil, Münin anwärter olarak görüyorum, belki 10 yil sonra o erdemi yakalarim.......

Ben dediklerinde neyi kabul etmemisim onu merak ediyorum dogrusu.....

Nedir senin söylediklerinde kabul etmediklerim.. hepsine katildim, hatta seni övdüm ama firca cektin.... geceleim onuda...

Yazilarimda hata nerde.... ????
Alt 19.02.2005, 21:57
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Firca felan attigim yok benim..

ne yazarsam karsi cikiyorsun cok bilmisilik tasliyarak, ayni simdi yine yaptigin gibi! her insanin bi siniri vardir...

Bütün insanliga rest cekiyorsun ve bununla insanlari tartismaktan soguttugunun ve Islam´dan da dahil farkinda degilsin!

"Gel ne olursan gel" dir bizim Moto muz, sen ne yapiyorsun? Herkesi disliyorsun!

Yapmiyorum deme, yazilarin bi gözden decir...

yok islam devletleri yok bu böyle yok su söyle... ben bahsettigin devletler dogru yoldalar yada yanlis yoldalar diye demiyorum...

sadece kabulleniyorum... Neden? Allah sisteminde öyle " Ol " demekte, öyle oluyor su an...

Aramizdaki fark bu...

Insan Sükür ve hayret ve görmek kivaminda olmali!
Alt 19.02.2005, 22:18
eniskaya

Standard BIr Yasar yada Hulusinin Müslümanligiyla

Islam Alemi düzelmiyor..... kabullenmek zavalli hale gelmektir... ben kabullenemem... hele hele su anki dünya üzerindeki dine Islam demem ne ahlakla ne mahtik.. hic bir seyle bagdasmaz.... kaldiki görünen köy klavuz istemez....

Kabullenmek dahin vegetieren etmektir ki ben hayatimda en cok o halimden korkarim......

Su anki Ilim adamlarindan yararlanmayipta ne zaman yararlanacagiz... ??????

Hepsi birer deger ve cok kaliteli insan ve Hocalar....

Oezsucugum lafla Müslümanlik olmuyor laflada kabullenmeklede dünya düzelmiyor hele hele Islam Alemi.......

Hadismis madismi yada Ehli Sünnet Imamlariymis hepsi fasa fiso... A dan Z ye uyduruk ve Cehaletin ve erkek hegomonyasinin birer eseri.....

Tekrar söylüyorum islam Alemi kötü sekilde ziyanda.... 200 yildan beri feci sekilde Cehalet batagina batmis ve bu bataklikta kendilerini Allaha es deger sayiyorlar......

Aslinda sen iyi bilmelisinki, Allahi en iyi Sünnetullahla taniyabiliriz... bir tabiata bakmayla yada bir yildizlara bakarak Allahin icinde yasadigini insan nasilda aninda bir kere daha anlar ve rahatlar......

Allahin Sünnetullah sisteminde yok iste öyle kabullenmek.... insan Allahin evrensel kanunlarini ve Allahin varligini kabullenir, ama gözle gürülen Islam Alemindeki hangi sisteme dayatarak kabullenebilirimki...... mümkünmü böyle sey....

Takrar ediyorum, Allahi taniyan yer yüzünden eksik olmaz.... ama bunlar azinliktir ve kaldiki ISlam Aleminin genellikle kabul edilen Allahi merhamet Allahina dönüsmüs.. ki onlara gökten bir seyler yagdirsinki, tüm dünyayi kendi Ideolojileriyle donatsinlar..... ama Allah aciyan degil, sevendir, o yüzdede insana akil Lütfetmi... kullan aklini ve Sünnetullahin icinde adam gibi yasa.....
Antwort