| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zülfü Livaneli... kasetini bugün arabada dinledin...
Yilmaz Güney... 2 gün önce filmini izledim... Nazim Hikmet... gecen hafta bir kac siirlerini okudum. CHP"nin pili bitmis ve AKP iktidarda. Türkiye"nin en güvenilir teskilati yüce Türk Silahli Kuvvetleri"miz. Solcularden ne miras kaldi simdi? Kasetler, filmler ve kitaplar haric? Bu sorulari kendine hic sordun mu... cocuk? |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ... kime ne.
Yeterki Almanci olmasin. |
|
||||
|
||||
![]() senin kafan az cok calisiyor delikanli ama bu milliyetcilik seni cürütüyor,beyninin daha saglikli calismasini engelliyor gibi geliyor bana..bazi seyler biliyorsun ama bütünlük ve baglantiyi kuramiyorsun..
ben milliyetcilige degindim,solculuga degil! ama yine de sorularina bakalim; 1-Türkiyenin en güvenilir yüce teskilati Ordumuz solcularin üzerinden buldozer gibi gecer,hapishaneneler tikar,iskencelere koyarsa,2 defa yönetime el koyup solcu avina cikarsa sol adina bir sey kalmaz tabiii!! 2-En büyük sairi Nazim"i solcu oldugu icin hapse tikayip rusyalara sürgün edersen, en büyük sinemacisi yilmaz güneyi hapse tikayip fransada exilde ölmesine yolacan "cok deegrli ordumuz" ve milliyetci aziz türk devletinin evlatlari olduktan sonra sol adina ne ariyorsun???? Solun böyle temelini kazirsan ektigini bicersin; Gerici-dinci-milliyetci güruhlar 3-Chp nin sol parti olduguna kargalar bile gülüyür artik :-) zaten hic bir zaman olamadi sol parti..benim nazarimda AKP su an chp den kat kat daha soldur..banim nazarimda sol degisim-dönüsümdür..ve su an tr. de degisimin öncüsü akp dir..chp nin ise tarihten silinme vakti coktan geldi de geciyor.. |
|
|||
|
|||
![]() kime küfür ettim yada olmayan bir seyimi söyledim....
Forum Politika Forumuysa adam gibi tartisalim.... CemDean ve askhalile bir soru sorduk... cevap verecekleri yerine.... Bos ver gel Trabzonsporu tartisalim..... Fesuphanellah... gel o zaman Trabzonsporu Futboll Forumunda tartisalim.... burada degil.... kaldiki ben kimseye kendiligimden assagilayici kelimeler burada kullanmadim ve en fazla bana söylenen kadarini kullandim ve cogu zaman kesinlikle onlarin gerisinde kaldim... Üslubum tatli serttir....... herkesin kadar bende kirici olurum..... ve gercekleri en azindan Politik alanda söyleyeni her zaman Forumda yazilarimlka takdir etmisimdir.... Küfür basmadigim halde, küfürbaz diye Vaybeeye sikayat etmenin bir anlami yok.. kaldiki eski yazilarima bakilabilinir öyle bir sey varsa... ben veya baskalarininkinden daha assagilayi ise, kendiligimden gitmeye hazirim.... Zaten Vaybeeye veya baskalarina hasta falan degilim... Amacim sadece arada sirada sohbet etmek ve görüs alis verisinde bulunmak...... Katildigim tek Forumda bu degil elbet, ama en karisik karakterlere sahip olani kesinlikle burasi...... Arada sirada sorulan sorulara yada yapilan aciklamalara cevap verirsek belki daha medeni sekilde sohbet etmis oluruz... Selamlar Enis |
|
|||
|
|||
![]() und zweitens hat viel mehr die USA mit uns zusammengearbeitet bzw. wir mussten.... da gefshr bestand, von der damaligen UdSSr paar auf die Fresse zu bekommen...... dehalb hat sich ja die TR der Nato angeschlossen um seine Demokratie zuwahren....
Wir haben früher nur eine passive politik verfolgt, aber da es sich jetzt zu einer aktiven Politik umgeändert hat, haben wir große Spannungen zwischen den Amis und der Türkei..... Merke dir eins fürs Leben... du bist solange für die Amis gut solange die dich brauchen und du nicht stärker wirst als Sie es möchten... Die Kurden in Irak sind nur ein vorwand die Türkei in ein Krieg zu ziehen.... und ein Krieg wirft die Türkei wieder um Jahre zurück..... Und genau das kommt der EU und den Amis zu gute |
|
|||
|
|||
![]() rund 70 Milionen in der Tr... und rund 7 - 15 Millionen im Ausland....
sagen wir mal 15 Millionen..... 1 * 15 mil = 15 mil... das heisst du würdest nur 15 Millionen Euro sammeln...... Das ist absolut nichts.... Um die EU zu beschtechen brauchts du merh als 15 Milliarden...... die Sie dir am ende als Subventionenen zurück geben...... Wie einfach doch die Mathematik ist... Cool nicht war.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() kimseyi karalamadim. Bak ellerim de boya filan yok, temiz!
![]() Yakismaz öyle arka kapidan kacip, sikayet etmek. Aldirma. Cesaretsizmis de gec. Yürekliysen, support"dan izah iste. Gerisini bosver arkadas. -Okadar- |
|
||||
|
||||
![]() Weil hinter jedem Forum ein Nik/Admin steht. Nur hier nicht!
Das war eine simple Frage. Da braucht keiner zu weinen und mich mit roter Farbe zu bekleckern! Püeh. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|