| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ALLAH sizi beraber hasretsin :-) Birisi küfür olan demokrasiyi savunuyor digeride onu sonuna kadar destekliyor, simdi anliyorum Cehennemin bosuna yaratilmadigini :-) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Beni hic kimse aldatmadi :-) ALLAHa sükürler olsun, ki benim maddi ve manevi yönden hicbir problemim yok. Ailemle Akrabalarimla Kardeslerimle huzurlu bir sekilde yasiyoruz, kimseden alip verecegim yok benim :-) Önce sen bana demokrasiyi aciklamalisin, eger bilmiyorsan ben sana ögretecegim tamam | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ALLAHin Emrine karsi gelmektir ALLAH sana Nur suresi 31 de basini örteceksin diyor sende hayir ben seni tanimiyorum diyorsun anlasildimi? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ALLAH Kitabinda bildiriyor :-) Su anda dünyanin dörtte ücü kafirdir tamam :-) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Dalga Denizde olur :-) Müslümanlarla dalga gecmek isteyenler dalgada bogulurlar hanimefendi :-) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ben sana soruyu sordum karsilasdiralim diye düsünüyorum.... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  iyi oku ufaklik demokrasi savunmak ayri onu sorusdurmak ayri onu lanetlemek ayri   ) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Sen kör isen bu senin sorunundur :-) Zulmün ne oldugunu körler gördü sagirlar duydu. Zulmün ve katliamin ne oldugunu anlamak istiyorsan guentanamaya ve ebu gureybe biraz bak. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Tamam karsilastirma yapalim :-) Sen küfür olan demokrasiyi savunuyorsun ve buna görede demokrasinin ne oldugunu bana sen söylemek durumundasin. Ben ise elhamdülillah Müslümanim  ve ISLAM Devleti Hilafet i savunuyorum, dolayisiyla Hilafet in ne oldugunu sana aciklayacagim. Sende bana demokrasiyi anlatacaksin ki karsilikli kiyas yapalim tamam anlasildimi hanimefendi? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  iyi okudum Hanimefendi :-) Demokrasinin ISLAMla uzaktan ve yakindan hicbir alakasi yoktur.Onun icin pis ve kokusmus olan küfür düzeni demokrasiyi ISLAMa maletmeye calisma. |