Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 27.09.2004, 01:05
airdem

Standard Yöneticiler bunlari acikladilar:

Beşiktaş"ta Bosque"nin kaderi çiziliyor! Yönetimin 5 saatlik olağanüstü toplantısı sona ererken, "toplantıdan toplantı kararı" çıktı. Asbaşkan Kıvanç Oktay, Bosque ile yolların ayılabileceği sinyalini verdi..

İşte Kıvanç Oktay"ın 5 saate yakın süren toplantının ardından yaptığı açıklamalar;

"Yönetim olarak toplandık ve bir değerlendirme yaptık. Şimdilik değerlendirmemizde yarın (Pazartesi günü) hocamızla da görüşme kararı aldık. Görüşmemizde gerekli önlemleri alacağız ve devam edeceğiz. Çünkü Perşembe günü çok önemli bir Bodo maçımız var, bu dönemde çok dikkatli olmalıyız."

-HOCA KADERİNE KENDİ KARAR VERECEK-
"Hoca ile bu görüşmemizde gidip gitmeyeceği konusunda da bir karar alacağız. Hoca ile yönetim olarak her detayı masaya yatıracağız. Bir ayrılık olur mu, olmaz mı bilinmez ama Beşiktaş"ın menfaati ne gerektiriyorsa bu saatten sonra, bu kadar kayıptan sonra onu yapacağız. Fakat dediğim gibi, şuan sadece Bodo maçına konsantre olmak zorundayız. Bu sebeple her şeyi hocamızla konuşarak karara bağlayacağız. Yönetim kurulumuzda da bu konuda bir görüş birliği var. Herkes toplantıda görüşünü iletti ve oy birliği ile bir karara varıldı. Zaten bunun dışında da bir şey olamaz."

-B PLANIMIZ VAR-
"Bosque belki iyi neticeler alamadı, başarılı olamadı ama kariyeri çok iyi olan, çok iyi bir profesyoneldir. O da kariyerini yok etmek istemez. Senelerini verdiği bir işte kendisini silip atamaz. Bu sebeple onun da görüşlerini alacağız. Hocamızla görüştükten sonra destek kararı da alabiliriz. Aldığımız her kararın da arkasındayız. Fakat Beşiktaş yönetimi olarak her zaman B ve C planlarımız da var. Hiçbir zaman Beşiktaş sahipsiz değildir. Beşiktaş"ın menfaatleri için de her türlü kararı alabiliriz"

-SİNAN ENGİN GELMEYECEK-
"Sinan Engin"in menajerliğe dönmesi konusunda bir görüşmemiz olmadı. Bu gibi bir durum yok. Sinan benim iyi arkadaşım. Onunla sürekli görüşüyorum. Onun da böyle bir talebi kesinlikle olmamıştır. Sinan iyi dostumuz ve iyi bir Beşiktaşlı ama bu tür spekülasyonların çıkmasını kendisi de istemiyor. Kendisinin de böyle bir çalışma düşüncesi yok"

-DİSİPLİNSİZLİĞİN HESABI SORULACAK-
"Saha içinde futbolcularımızın oluşturduğu disiplinsiz davranışlar yönetim zaafı değildir. Şuan takımımızın başında Del Bosque var. Bu maçta Tayfun"un yaptığı hareketin ve bunun takıma verdiği olumsuz katkının hesabı sorulacaktır. Ancak bu tür hareketlerden şimdi hocamızın kontrolünde ve disiplinden de o sorumlu. Yarın hocamızdan bu konuda da görüş alınacak. Kesinlikle biz yönetim olarak disiplin zaafına müsaade edemeyiz."

"Beşiktaş"ın böyle kötü gideceğini düşünmüyorum. Beşiktaş iyi bir takım ve Del Bosque iyi, kendisini ispatlamış bir hocadır. Ama maalesef iyi gitmeyen şeyler var. Bunun sepeplerini hocamızla görüşeceğiz, kötü gidişin sebeplerini soracağız. Biz iyi sonuçlara ulaşacağız. Hocaları gönderdikten sonra sıra bize gelecek şekilde bir düşüncenin olacağını sanmıyorum."

-TARAFTARA ÇAĞRI-
"Biz yönetim olarak üstümüze düşen her şeyi yapıyoruz. Taraftara layık olmak için çalışıyoruz. Beşiktaş taraftarı bizi İnönü"de, deplasmanlarda bile destekleyerek büyüklüğünü her zaman göstermiştir. Taraftara şuan çağrımız şudur; Ligde kötü sonuçlar aldık. Yerimiz bu olmamalı. Ama biz düzeleceğiz. Bu yönetim kurulu Beşiktaş"ın menfaati için her şeyi yapacaktır. Taraftarımızdan yine Perşembe günü bizi yanlız bırakmamalarını istiyoruz."

-İLHAN"A KAPIMIZ AÇIK-
"İlhan Mansız"la daha önce de bir kaç kez görüştük. Şuan ocak ayına kadar oynamayacak. Ama tedavisi iyi geçtiği ve verimli şekilde oynayacak durumda olursa Beşiktaş"ın kayıpları ona her zaman açıktır."

-MUHTAR: ""CAMİA MERAK ETMESİN""-

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Reha Muhtar ise camianın kaygı duymamasını isteyerek, ""Beşiktaş camiası merak etmesin, olağanüstü toplantımızda her şeyi masaya yatırıp analiz ettik ve gerekli önlemleri alacağız"" diye konuştu.

Önlerinde Bodo Glimt ile oynayacakları çok önemli bir UEFA Kupası maçı bulunduğunu hatırlatan Muhtar, ""Bugün hocamız Del Bosque ile bir araya gelip geniş bir toplantı yapacağız. Daha sonra da gereken kararları alacağız"" dedi.

Muhtar, geçen ocak ayından bu yana başarısız sonuçlar aldıklarını hatırlatarak, ""Biz yeni yönetim olarak göreve geldikten sonra ilk aşamada dünyanın en kariyerli hocasını takımın başına getirip, yeni transferler yaptık. Ancak başarısız sonuçlar devam etti. Camiamız merak etmesin, her türlü önlemi alacağız ve takımımızın toparlanması için elimizden geleni yapacağız"" şeklinde konuştu.

Del Bosque"nin yönetime istifasını verip vermediği ile ilgili bir soruya da Muhtar, ""Hayır Del Bosque"nin bize istifası gelmedi. Bunlar doğru değil"" dedi.

Yönetim kurulu toplantısında Del Bosque"nin istifasını isteyenler olup olmadığı ile ilgili bir soru karşısında da Muhtar, ""Yönetim toplantısında tüm arkadaşlar futbol takımı ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Biz herhangi bir karar almadık. Önümüzde çok önemli Bodo Glimt maçı var. Turu geçmek istiyoruz. Bugün de hocamızla, (o bizim dostumuz) oturup takımın durumunu enine boyuna görüşeceğiz"" demekle yetindi.

Bu arada, yönetim kurulunun bugün Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri"nde öğleden sonra Del Bosque ile toplantı yapacağı bildirildi.

-ANTRENMANLAR BASINA KAPANDI-

Öte yandan, siyah-beyazlıların 30 Eylül Perşembe günü oynanacak Bodo Glimt maçına kadar yapacakları tüm antrenmanların basına kapatıldığı ve futbolcuların röportaj vermelerinin yasaklandığı öğrenildi.

Kaynak: ajansspor.com
Alt 27.09.2004, 10:37
arsena

Standard lalalaaaaaaaa :-)) und isch werde besser

:-) Jay und Braty Baby bin dieses Jahr euch auf den Versen nun setzt du bitte 2 Spiele aus und Braty Baba hehe du darfst ruhig weiter spielen dich kriege ich ja eh :-)
Alt 27.09.2004, 12:32
unknown

Standard su bjk yakiyor beni her haft

bu ne ya.. battikca batiyorum...
Alt 27.09.2004, 16:38
unknown

Standard :-)

Es macht wieder spass POWER_Fusball von CIMBOM zu sehen, werden von Woche zur Woche besser:-)

*kiskananlarcatlasin*
Alt 27.09.2004, 18:01
unknown

Standard biraz gec kaldik ama

istanbuldaydim. bjk-gs derbisine gittim. besiktasin yenilenmis stadyumunu cok begendim. insallah nice zaferler yasarsiniz yenilenmis mekaninizda. (gs maclari disinda taabi ) ....

darisi ali samiyenin basina insallah

saygilar
Alt 27.09.2004, 20:17
airdem

Standard Hosgeldin :) o.T.

ohne Text
Alt 27.09.2004, 22:06
Benutzerbild von ata
ata ata ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

hangi tribündeydin ? Gs ye ayrilan yerdemi ? ben Kapalidaydim...

dileklerin icin tsk ler ama bu sezon gecti artik :-)
Alt 28.09.2004, 00:30
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard besiktas bu hehe o.T.

ohne Text
Alt 28.09.2004, 16:57
airdem

Standard Manchester - Fenerbahce o.T.

ohne Text
Alt 28.09.2004, 16:58
airdem

Standard Insallah galibiyetle döner bizim takim!

Ich will dann unbedingt die englischen Fressen und Medienberichte sehen und lesen!!!

BASTIR KANARYA!!!
Antwort