| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() (sistemi okuyabilmek)
en dogrusunun, yeni bir baslik acip, kendimi ve benim anladigim kadariyla DAUM"un sistemini size anlatmak olacak. Onlarca baslik aciliyor, dauma akil vermeye calisiliyor, kendi dogrularimizi yaziyoruz, soyle yapsa, soyle oynatsa daha iyi olur diyoruz. Daum bu takimin TDsi ve onun dedigi olacak. Madem oyle, biz Daum"un sistemini once kavrayabilelim, sonra yanlislari, yanlis yapilanlari konusalim. DAUM bizlere bu sene bir futbol soleni seyrettirmek istiyor, Lutfen 2li hatta 3lu onliberolu sistemler uretip, Serhat Tuncay Nobre, PvH, Alex den bir veya birkacini kenara cekip, bizlere bu yetenekleri seyrettirmekten mahrum birakmayin. Herr Daum, asla korkak Lucescu degil !!! Mac ve skor itibari ile elbette kenarda kalmalari dusunulebilirler, ancak Daumun sisteminde top rakip alanda kalacak ve kanatlar olabildigince kullanilacak. Bu futbolcular bu sistem icin bicilmis kaftan. Bu seneki sistem 4-4-2 gectigimiz sezondan tek farki, beklerin cakili oynamamasi ve onlerinde aciklarla oyun icinde yer degistirmeleri. Bu sebeple Serkan neden sagbek oynadi firtinasi koparken, Daumun Serkani neden sagbek oynattigi hic akla getirilmiyor, sorgulanmiyor. Sanki kanun varmis, Serkan ortasaha haricinde baska bir bolgede oynayamazmis gibi. Serkan, 3-4 cigerli bir oyuncu. itirazi olan? Daum 80-90 metrede oynayacak bir oyuncuyu da takimin en cigerlisinden secti. Sebebi bu. Fabiano kac kez korner direginin dibine depar atti, esas yeri, sablon uzerinde bizim yarisahadaki korner diregi iken. Serkan da orta saha deneyimi, teknigi, surati vs ile Daumun teorik olarak ideal sagbeki goruntusundeydi. Ceza sahasi icinde kademe almayi bilmeyisi ve son adam oldugunda yapacaklarinin pas vermeyi engellemekten, pas verecegi yeri kapatmaktan ziyade, top calmaya yonelik olacagini anladigi gun ideal sag bek de oynar. Sonuc olarak Daum 4-4-2 sahaya surup, top ayagimizdayken 2-4-4 oynamaya calisiyor. . Ilk yaridaki goruntu ve guzellik iste buradan kaynaklaniyordu. Top rakipteyken ise, oyuncular yerlerini bulamadilar. Bu da zamanla olacak. Sabir .. Daum"a guven .. Futbolculara guven.. bizim yapmamiz gerekenler de bunlar... Once Daum"u anlayalim Sistem geliyor.. Guzel gunler geliyor.. Bizlere dusen istasyonda beklemek... __________________ ....onun icin Kadikoy"de ** 10 KAPLAN ** gucunde derler... |
|
|||
![]() kafayi yemis bunlar.. allah akil fikir versin.. baska habermi yok yav?
Fenerbahce"nin kendisi büyü zaten....Stada giren büyülenip cikiyor, kargasi , saibesi hepsi büyü altinda eziliyorlar. Harbiden stada gelen daha soyunma odalarında kalıyorlar stadımız o kadar modern ki sahaya çıkana kadar mest oluyorlar. Türkiyede başka hiç bir stadda böyle karşılanma olmadığı için konusup duruyorlar. 6-0 lik mactada esek eti yedirmisler mondrettin"e yoksa yemezmis o kadar sonra cincona kara buyu yapmislar o yuzden 6. bitirmis sezonu, sonra Olimpiyat stadina nefesi kuvvetli hocalar gidip ufurmusler oralara o yuzden tikanmis yollar sonra Halic"in altinda altinlar varmis Japonlar gelip cikaralim ama yarisini aliriz demisler kabul etmemisler, sonra sonra sonra azzzzz sonra zzztarda... yok daha neler!!! Korkunun ecele Faydası yok ztarrr Burası kadıkoy burdan çıkış Yokkkkkk!!!!! __________________ ATAM İZİNDEYİZ BİZDE SENİN GİBİ FENERBAHÇELİYİZ !!! |
|
|||
![]() Serhat ın ayagına yuregine saglık .. Kapasitemizin belki cok altıyla oynadıgımız su macta 2 3 futbolcumuz on plana cıktı ve buda galibiyete yetti .. Serkan, Servet hakkaten kalpten oynadılar ama serhat ı ayrı bi yere koyalım. Adam maca saatler oncesinden gelen taraftarın gormek istedigi futbol u kendi bolgesinde ortaya koymaya calıstı. Forvette bitiriciligi eksik dediğimz serhat kanatta gercekten cok yararlı bi sekilde can basla oynuyor ve kanımca enerjisini sonuna kadar harcayıp heryere yetismeye calısıyor. Herseyden onemlisi taraftarı yaptıgı hareketlerle heyecanlandırıyor. Ideal ve cok iyi bir kanat oyuncusu oldu bnce. Alternatifide iyi oldugundan ( mehmet y.) calısmayı da azaltmayacak gibi. Dilerim sampiyonlar ligindede on plana cıkar, kendini gosterir ama bogamz mabedinden ayrılmaz.(Daha avlanacak cok karga var .Umarım cok abartmıyorumdur. Tesekkrler Serhat..
Cok guclu bir sprinti var.. Serkan"la da iyi anlastilar.. Avrupa da cok is yapar Serhat, hic olmadi; Inonu"de her zaman is yapar. dün Serhat Tuncaydan 2 gömlek üstün oynadi....Serhati sevmeye biliriz ama lütfen objektif olmaya calisalim. Serhat Samsun ataklarinda geri geldi pres yapdi -> bir kanat oyuncusunun görevi ...Tuncay bunu yapmiyor. israrla söylüyorum....rakipl erin sol kanatdan girdigi cogu pozisiyonlarda Tuncay geri dönmedigi icin bizim sol-backi maymuna ceviriyor rakipler. Serhati dün beyenmedim dersen bundan saygi duyarim, ama Tuncay dün nasil Serhatdan fazla katki sagladi bunu aciklarmisin. girdigi pozisionlari diyorsan ozaman Serhatda geri dönmeyip önde forvet gibi pas beklesin bizde Serhatin nasil gol atdigini konusalim ama Tuncayi ve Serhati kanat oyuncusu olarak degerlendirirsek Serhat dün Tuncaydan cok iyi oynadi ve takima cok daha fazla faydasi oldu. Not: Tuncaya herhangi bir antipatim yok ama bence Tuncay sol kanatda cok kötü oynuyor ! saygilar |
|
|||
![]() o günde türkiyedeydim -altinoluk-..balkon da uyuyordum baslayinca uyandim...milletin korkusu ve perisani daha hale gözümün önünde..
|
|
|||
![]() uyumuyordum. Her sey bir anda olup bitmisti.
Kaybettiklerimize tekrar Allahtan rahmet, geri kalanlara sabir ve acisiz bir gelecek dilerim. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Vaybee! Futbol Tahmin Yarismasinda yeni sezonun ilk haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz.
Önceki sezonlarda oldugu gibi yine üc dalda birinci secilecektir: 1. Toplam puanlamada 2. Ortalama puanlamada 3. En fazla birinci olanlar Iste 03. haftanin maclari: 21 17:00 İstanbul - F.Bahçe 21 19:00 G.Birliği - B.Ş. Ankara 21 19:00 Malatya - Trabzon 21 19:00 Samsun - Konya 21 20:00 Denizli - Beşiktaş 22 17:00 A.Sebat - D.Bakır 22 19:00 G.Antep - Sakarya 22 19:00 G.Saray - Ç.Rize 22 19:00 Kayseri - A.Gücü Herkese bol sanslar! airdem & BratPitt & kes |