| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Domuz bokunuda yeee !!! Kurani Kerimde Domuz boku yemeyin demiyor !! Salak oglan cahillik kafanami vurdu !!!
|
|
|||
|
|||
![]() kitablar orda numaralarda belli kütübhaneye git oku veya hayrettin karamana mail at ve sor..
sapsal herif.. hem bence senden iman sorulmamali..iman icin akil sart!!!!..sende beyin yokki akil olsun.. |
|
||||
|
||||
![]() ya ben bundan gayet mutluyum ve bu yolumu buldum ve sectim ve buna devam etmekten bana mutluluk ve hayatin anlamini görüyorsam bu benim meselemdir, senin dalga gecmen tabi beni üzer, bu benim hayatim, zar zor sectigim yol. bir insani tanimadan gecmisini bilmeden ve inandigi kutsalini sen alay edebiliyorsun.
peygamberler bile alay etmemisdir ya, bana bu huylarin yabanci. yani ailem bile senin alay ettigin kadar etmemisdir. Evet hava annemiz kaburga kemiginden yaratilmisdir ve kuranda kadinlari erkekten yarattik diye geciyor. ve ben buna inaniyorum, ve kadinlarin erkeklerin degisik fitratlara sahip olduklarini da inaniyorum ve erkeklerin kadinlardan her konuda güclü oldugunu. Ve bir erkek hergün kadini dövsün demiyorum, ama gerekirse dövülmesi gerekir, ve bundan neden rahatsiz olayim???Yani bir erkek kadina disariya cikma dediginde ve kadin ,erkek herseferinde uyardigi halde cikarsa dövülmeyecekmi??? tekme tokat girisinler demiyorumda. ya bilmem elazi vergiss es. Degisik düsüncelere sahip oldugumu biliyorum ![]() Eine Frau ist nun mal eine Perle die Schutz braucht neyse bidaha konuyu dakka basi acma danke |
|
|||
|
|||
![]() liyor...yani sadece domuzun pisligi degil hic bir hayvanin pisligi yiyilmez..neden abdest aliyoruz saniyorsun....... hem sen yagla pisligi boku aynimi tutuoyrsun..hastamisn sen..
müsrik...! kafayi calistir lütfen..show yaparak müslümanlik olmaz |
|
|||
|
|||
![]() bior sey yazmiyor..eski ahitde yazar..
adem ve esini ayni anda allah yaratir..kuranda öyle gecer.. bak bana havvanin ademin kaburga kemiginden yaratildigini ayetleri cikarirmisin..sana hausaufgabe...havvanin adi bile gecmez kuranda.-.. ben sana tevrattan cikarayim...kurana iftira atma.... diger yazdiklarinda bir beyin yikamanin sonucu..eninde sonunda seni mutsuz edicek cünkü yanlis yoldasin arkdasim ..kuran otobahnina cikman lazim... |
|
||||
|
||||
![]() Domuzun YAGINI ye YAGLAN domuzun karakterini al. OKis. Ya domuzun süttü icilirmi ?? o yaziyormu Kuranda ??
|
|
||||
|
||||
![]() elazi vallahi ayip billahi ayip tillahi ayip yeter lütfen, ben utaniyorum ya, en azindan hadi beni bir cahil gerici yobaz say, ama benden baska bayanlarda var, hani allahdan bari utanmiyorsan burdaki olan bacilardan utan. subhanallah
su g...ve b... gibi küfürleri kullanmazsak daha güzel bir forum olurdu sanirim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() mod mudur nedir o nerde ya???
|
|
||||
|
||||
![]() düzeltemezsin bunu !!
|
|
||||
|
||||
![]() ben sana diyorumki kuranda havva olarak gecmiyor ama, kadinlari erkeklerden yarattik olarak geciyor, buldugumda yazarim, wallahu alim yarin yazarim simdi gec oldu geceleri allah bize uymamiz icin yaratti, sende gidip uyusan hic fena olmaz.
ya su coach abime ve haydut abime ve fujitsu abime daha güzel davransan memnun olurdum ve enisi de unutuyordum, evet enis abiyede iyi davran, onlara saldirdiginda bana saldiriyormusun gibi rahatsiz oluyorum. |