| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() wicht...
Zeig mal dein GEsicht und gib dich zu erkennen du feigling!!! Ne bicim yazilar yaziyorsun??? Herkese laf atip duruyorsun, herkesin beitraglarini gülüp duruyorsun, kendini göklere kaldiriyorsun, dindar misin dinsiz misin belli degil, erkek misin kadin misin belli degil, müslüman misin müsrik misin belli degil, adam misin kari misin belli degil... SEN NESIN??? Cevapla!!! KAcma her seferki gibi... ancak korkaklar kacar!!! |
|
||||
|
||||
![]() var ki herseyi bilenlerdendir... herkesden daha üstündürler... basklarini müsrik diye hitab etme yetkisine sahib olandandir... yine bazilari var herkesi elestirme ve asaglandirmak hakkina sahib olandandir... iste bunlar herseyi herkesden daha iyi bilenler, kendilerini Allahla esit görenlerdendir... yüce Allah ve Resulü ile dalga gecenlerdendir!!!
Senin son cümlene gelince... Bütün Insanlar Allahin Kuludur... sen Insanlar arasinda ayirt ediyorsan iste ozaman senin o gözündeki yobazlardan hicbir farkin olmaz!!! |
|
||||
|
||||
![]() Kitabin ismi: KADINLARLA ILGILI YALAN HADISLER olduguna göre yazara göre Yalan hadisler mevcut olduguna göre ve Yalan dedigine göre onun tersini yani Dogru hadislerde mevcuttur diyor.
Yani bu kitapla Hadislerin tümmü yalandir diyemezsiniz. Yalan hadislere bende karsiyim efendi. Benim nasil ayrim yaptigimi sen anlamazsin anlamak dahi istemezsin !!! |
|
||||
|
||||
![]() Cilam kardes buraya bakarsan cok sevinirim. Elaziz yakin dostun olabilir ama burada böyle edep disi kelimelerin kullanmasi hos bir durum degil. Sadece *copy+paste* yapanlari azarlayacagina böyle ahlaksizlikar yapanlarida milletin önünde rezil etmeni beklerdim. Adaletli ol kardesim. Cünkü Adaletli olmak müslümanliktan gelir.
|
|
|||
|
|||
![]() yazismaya yetmiyor.. dinde akil isidir..
allah kimine az vermis kimine fazla vermis.. yani busaatden sonrada senin benim yazdigimi anliyacgaini sanmiyorum.. o yüzden seni azad ediyorum...IQ su düsük kafalarla tartismam ben onlara sadece acirim allah daha akil fikir verssin derim... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Birak su edepsizi kendini bu VAYBEE FORUMUN Alimi saniyor. O öyle sanmaya dursun. Millet biliyor zaten burda kim ne oldugunu. Iman Ahlaktan gelir. Ahlakta imandan gelir !
Kafani yorma degmez ! selamlar |
|
|||
|
|||
![]() aksama kadar burda namaz kiliyorum bakin ben namaz kiliyorum diye show yapanmüsrik kafalardir r..
yukaridaki yazimdada hic bir ahlaksizlik göremiyorum...döt kelimesi arsch kelimesi herkesin sahiüp oldugu bir organ ! sikistinizmi cidam midam demeyin kanciklar erkek gibi tartisin ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Havana bakilirsa sanki 4 ünüversite bitirmis gibisin. Beni tanimadigin daha dünden belliydi. Ve simdi anlamanida beklemiyorum. Sadece bozuk düdük gibi zirt birt ötüp durman rahatsizlik veriyor. Sen bu Forumdaki kimseden üstün bir tarafin yok. Akli ve manevi olarakta bu Forumun en düsük sinifinda oynayacak kabiliyetin var. Bunu ben demiyorum herkes diyor. Ahlakini düzetmedigin müttetce senide adam yerine koyanda olmaz burada. IQ testlere katildigini bilmiyordum. Gecenlerde *ARABELLA* da öyle bir programm vardi sendemi oraya katildin
![]() |
|
||||
|
||||
![]() O show yapmak degildir. Forum icinde yapilmiyor zaten.
Ahlaksizligi millet cok iyi bilir. EDEPsizligide !!! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|