Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 10.06.2004, 02:09
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Allah kelimesi ?!?

Allah = Tanri ??
Alt 10.06.2004, 02:13
Benutzerbild von abizettin
abizettin abizettin ist offline
Neuer Benutzer

Standard bak koc! yazinin icerigine bakmiyosun

tam tersine gidip adami dönek diye sikayet ediyosun baskasina..bunu da anca dedikoducu avratlar yapar yalanmi??
bunu bilmek icin yazilarini okumaya gerek yok
Alt 10.06.2004, 03:14
eniskaya

Standard Sen niye kiziyorsunki???

hala anlamis degilim...... gercekten....

Böyle iki seksen havaya niye ucuyorsunki.....???

Yok Aleviligi anlamiyormusum.... yahu ben Sünniligi bile anlamiyorum.... seni nasil anlayimki......

Ben Kurani anlama pesindeyim... her hangi, Ali Veli Hüseyin ve Humeyni pesinde degilimki....

Benden hic beklemeki, Aleviligi, Sünniligi, Hadisligi, Yezitligi, Hüseyinligi, Humeyniligi..... Senligide olabilir.... bunlari dinden sayayim...... bunlarin hepsi DINDISIDIR....

BUNU BEN DEGIL KURANIN SÖYLÜYOR......

EGER SENIN ALEVILIGIN; VEYA SÜNNILIGIN DIN OLSA, KURANDA YERI OLURDU..... olmadigina göre..... din degildir ..... sevgili arkadasim....

Sende bana lütfen, baskalari gibi din satmaya kalkma...... yok sen sunu tanirmiydin... yok bunu tanirmiydin.....hayir tanimiyorum, Peygamberde tanimazdi......
KURAN VARKEN SEN BENI VEYA BEN SENI TANIMAM GEREKIYORMU.....????

HURAFET ERKEN KALKAR..... (Baris Manco)

Insanlar Hurafet hikayeleriyle putlastirilmaz.......

Asil din Kuranin dinidir..... eger bu cizgiden zerre kadar disari cikarsan.... bu söylenenlere katlanirsin....

Bak bana.... ben birine kiziyormuyum.... veya bana takilmalarindan rahatsiz oluyormuyum..... dogrulari söylerim...... ister yapin veya ister yapmayin derim.....
Sen simdi belki dersin, kendini Resul falanmi zannediyor.... alakasi yok.....

Kuranin cercevesinden disari cikan zamanla kaybolur gider.....

Bak Araplarin... haline... dünya su anda Araplari ve Irani medenilestirme pesine düsmüs... Bushu demiyorum... oda onlar gibi bir cani.... UNO yu demek istiyorum.

Kriesen Herd... Araber mit Ihren Dummen Ideologien....und die Yuden mit Ihren Verfluchten.... Selbstvergötterung.....
Alt 10.06.2004, 03:17
eniskaya

Standard Bu demektirki

senin saydigin... Proflar azinlikta....

Benim dedigim Proflar daha fazla......

genel olarak bu böyle.....

Ister inan ister inanma...... gercekler degismezki
Alt 10.06.2004, 03:22
eniskaya

Standard Müslüman boyunduruk altina

girmeyenidir.....

Kaderimizi kendimiz cizeriz..... ancak kendi imkanlarimiz disinda olusan olaylara kader denir..... OK.

Biz Raplar icin müslüman degilizde... onlar bizim icin nasil müslüman oluyor....

Kiclari sikistiginda .... sizde müslümansiniz yardim edin.....

Sonra arkadan baskalariyla isbirligi yapip seni öldürmeye kalkarlar.....

Evet yanlis anlamadin beni.... Araplarin dini Araplara... Türklerin Kurana dönüs dini Türklere......

Bu dinsel bir olay degil.... SOSYOLOJIK bir olaydir..... bunu ayirman gerek.... cünkü lafla isler olmuyor....
Alt 10.06.2004, 03:29
eniskaya

Standard Teskkür ederim

dediklerinin hepsi dogru.......

Bunlara bir sey diyen yokki.... zamanin en gelismis Ülkesiydi.... elbette bir Türk olarak gurur duyuyorum...... ama dediklerimde dogru...

Padisahlarin bir cogu zevki sefasi icin savas yapmislardir....... ayni su anda Amerika gibi.....

Sen istedigin kadar... yaz ciz, bana yutturamazsin.... zevkine savas yapmislar bazi uckursuz Padisahlar.... bu böyle....

Simdi sen diyeceksiki.... Politik sebepleri falan varmiymida .... mis mis mis....

Evet haklisin, Bizim Viyana seferi Politik bir savasti...... Amerikaninda Iraka savasi Politik savastir......

kapische..... ben bunu söylüyorum... baska bir sey degil.....

Bununda dinle falan filan, alakasi yok.... sanki Hiristiyan Allaha inanmiyor.... sanki Müslüman baska Allaha inaniyor..... gecin bunlari...

Ben bunu dilke getirmek istedim....
Alt 10.06.2004, 03:32
eniskaya

Standard Bende sana tek bir sey

söyleyim o zaman....

ALEVI ESIT DEGILDIR DIN VEYA KURAN....

und was jetzt.....

Das gilt auch für die Restlichen Ideologien....

Bilirsin hemso ... Kuranin disindaki yol Roma degil. Nordpola gider..... ha ha...
Alt 10.06.2004, 03:35
eniskaya

Standard birde su var

ben bilmedigim bir seye bilmem derim.....

Öyle birine veya baskasina yaranma hareketleri bulamazsin bende.....

Dün ne dediysem... bugünde aynisini kosurum.... ICH HABE FERTIG (Trapatoni)
Alt 10.06.2004, 03:38
eniskaya

Standard Sende ayni

benden farkin ne??????

Sende kendine göre bulmussun Proflarini.....

Benim Proflarim hem daha fazla... hem daha cok dünyada tutuluyor.... arastirmalari zamana daha iyi cevap veriyor.....

Das ist nun mal so...

Birak sen sunu bulmussun... veya baskasini bulmussun...laflarini....

Ben doruyu söyleyen ve Kuranla isbatlayabilen her bilim adamini severim....
Alt 10.06.2004, 03:46
eniskaya

Standard Aha degistirmis?????

bak sen... ne demezsin....

Bunu senden baska kimseden duymadim.... degisik veya eski köye yeni adat getiriyor duydumda... bunu hic duymadim... ganz Originel valla..... niemand hätte besser formulieren können.... ich bin ganz und weg, von dieser Aussage....

Ne süper bir adammis Öztürkki.... senin Kuranini degistirmis..... Allahin kitabina sirk katmis..... Vaybeeeeeeeee ne adam dogrusu....

Hemso isin icinden cikamadinmi.... yine Hikayelere daliyorsun..... ya senin Kurani yanlissa ne yapacaksin.... bir düsündünmü....

Senin Kuranindan olanlarin hali belli...... Sosyal hayat sifir... ilim irfan sifir..... daha sayayimmi????

Ha birde sunu söyle Kuranin hangi Ayetlerini degistirmis... bizim olsun bari... Yasar Hoca...

Numaralarini verirsen iyi olur... bende bir bakmak istiyorum....
Antwort