| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Hic bir fark yok aralarinda....
Hatta Yasar Nuri Öztürkten sonra bin bir Proflar ciktiki onlarda ayni seyi söylüyor... Bilirsin eskiden Türkiyede böyle seyleri aciklamak kolay degildi, dayak falan yeme olayi cok yakindi... ama devletimiz cagdaslayinca bu gibi asil aciklamalar duymaya basladik.... ve kurana geri döndük... yoksa uzaklasip giderdik.... Bir seye kuru kuru inanilmaz, o yüzden Kuran evrim gibi bir cok delil vererek Allah kelami oldugunu kanitlamis bir Ilahi kanundur.. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Allah bizi Y. Nuri Öztürkcülerden korusun !
|
|
|||
|
|||
![]() Dünyada ün yapmis, en önemli 10 bilim adami arasinda yerini almis, Türkiye cumhiriyetinin en büyük Hocalri arasinda gösterilen Yasar-Nuri Öztürkü nasil kabul etmezsin....... kücümsersin hatta modern Hoca dersin....
Bense Hayrettin Karaman Hocayi red etmedimki.... mutlak oda iyi bir Hocadir Ben diyorumki is Haci Hoca isi degildir, umumu dinde temizlik sarttir |
|
||||
|
||||
![]() Benim koydugum deliler sana sayif geliyorsa yani Allahin ayetleri sayif geliyorsa ben sana baska delil getiremem.
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Ben onun kendine has yorumlarini sevmiyorum o kadar. Tabiiki piyasada en cok satalardan ürünleri. Bunuda Kuran mealini degisik modern kesime göre yorumladigi icindir muhakkak. Her medya organinda kendi kitaplarinin reklamini yapan andamin nasil samimiligine inanirim ben. Sen baska bilim adamlarini gördüm medyada reklam yaptigini ürünlerini ?
|
|
|||
|
|||
![]() Bende sana ayni sekilde Mellaer... Üniversitelerin mutabik görüslerini.... halkin uyandigini gösterdim...
Bu isler herhangi birisinin Meliyle, tefsiriyle cözülmez.... ancak hepsinin ortak calismalariyla olur |
|
||||
|
||||
![]() Ben hoca degilim onu niye yadigimi biliyorsun. Bende Prof. lerin sözlerine inanirim. Ama Y.N.Öztürkün degil . Bu benim sahsi düsüncem.
|
|
|||
|
|||
![]() söyledikleridir.....
Kuranin kagidimi dahah degerlidir yoksa, acip okumakmi..... |