Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 05.06.2004, 15:29
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Sabir

Du hast es nicht gelesen, oder du hast es gelesen und es ist nicht angekommen.

Wir reden über Religionen und Kulturen und nicht über die islamischen Länder die ihre eigenen Gesetze haben..

Nenne mir ein Land der die Gesetze Allahs anwendet. Nenne mir 1. Es gibt keine.

Also hüte deine Zunge.
Alt 05.06.2004, 15:39
unknown

Standard was sag ich immer es gibt auch kein

Islamisches land der rein nach Islam lebt und leben lässt.

Die Osmanen haben´s mal versucht aber es scheiterte

Saygilarimla
Alt 05.06.2004, 15:50
eniskaya

Standard Ahzap 59

evet cok ünlü baska bir Ayette Nur 31.

Ahzap 59
Ey Peygamber! Eşlerine, kızlarına ve müminlerin kadınlarına söyle, dış giysilerini üzerlerine alsınlar. Bu, onların tanınmaları ve incitilmemeleri için çok daha uygun bir yoldur. Allah Gafûr"dur, Rahîm"dir.

Sen Türban diye Erbakan-Peygamberin dini diye Ayette bir sey gördünmü?????

Yok efendim hapislerde sucsuz falan filan...

Ben niye hapisde degilim, sen niye hapisde degilsin. Mevcut kanunlara uy hayatini yasalar cercevesinde yürüt.

Eger begenmiyorsan, ben daha iyisini bilirim diyorsan, git Millet Meclisini düzelt, Basbakanimiz ol..... eger kapasiten su anki sistemden daha üstünse..... tabi.

Arkadasim lafla dünya döynmüyor bilgiyle her sey düzenlenir. Kuranda evrensel cevaplari verir....

Gästebuchuna bakmadim ama, tahmin ediyorumki bir erkeksin.

O halde bir kadinin yüzümü daha cekicidir sexydir yoksa saclarimi. Sen kadinda sadece saclarinimi sey objesi olarak görüyorsun.

Dilber dudakli, al yanakli, isik sacan gözler..... bunlar bosunami...
Kadinin yüz güzelligi saclarindan 1000 kac daha cekicidir, ah bir öpebilsem su dudaklari diyor insan, ah su saclari bir görebilsem diyormu????

O halde Kadinlar bundan sonra baslarini acsinlar, yüzlerine pece taksinlar, ayni Allahin üzerlerine pislik yagdirdigi talibanlar gibi....
Alt 05.06.2004, 15:52
Benutzerbild von xsuigenerisy
xsuigenerisy xsuigenerisy ist offline
Neuer Benutzer

Standard Gottes Gesetze und ihre Anwendung:

guck mal mein freund;
nach welchem kriterien sollten wir eine theorie-dogma-religion bewerten??
natürlich danach, wie sie in der praxis erlebt werden..
-die aussagen oder grundlagen einer lehre oder religion hat keinen sinn wenn sie nicht in der praxis Anwendung und Verwirklichung finden..
-also wenn es kein land gibt oder gegeben hat in dem gottes gesetze anwendung finden, dann ist das nicht bedeutet, dass gottes gesetze unpraktikabel sind????..

-wie sind die gottes gesetze überhaupt und wann haben sie in der geschichte Anwendung gefunden und wann werden sie endlich finden??
Alt 05.06.2004, 16:00
eniskaya

Standard Evet

Lekum dinikum veliyedin..... Kafirun suresinin son Ayeti, bizler Kurani en derin noktasina kadar biliriz.

Biz Kuranin cercevesinde yasayip sadece Allaha tapanlardaniz. Yani Müslüman....
Ne Peygambere tapariz nede baska bir kula....
Kurandan baska hic bir seyi kutsallastirmayiz.
Kuranin diliyle bütün insanlar kutsaldir....
Bu kadari bizlere

Ya sizler hangi ideolojiye tapiyorsunuz, hangi insani Putlastirip onun sütünden besleniyorsunuz......??? lütfen söyle öyle kacma falan yok.... tartisacaksak tartisalim...

Simdi Elmalili Kurani bilmiyor Süleyman Ates bilmiyor, Yasar Nuri Öztürk bilmiyor, Diyanet bilmiyorda sizlerin belkide her gece bir bakireyle yatan ALLAHSIZ Hocalarinizmi biliyor....

Kuranin disina cikani ben asla dinden saymam bunu bilmis ol, isterse babam olsun....

Kuranin cercevesinde benla tartisacaksan tartis, veya benim gibi görüslerini efendice yaz....

Beitrag olarak senin din anlayisini rica edecegim, burda nefes tüketmeye zamanim yok.

Yeni bir Beitrag olarak, dinin temellerini Kuranin cercevesini anlat, aynen benim yptigim gibi.... Bakalim baskalarida ne diyorlar senin görüsüne...
Alt 05.06.2004, 16:04
eniskaya

Standard ha birde su var

Senin begendigin Tefsiri bize söyle, rica ediyorum, bizde arastiralin bakalim kimin nesiymis onu bunu yazanlar..... görelim anlayalim, kimin nesi Profesörmü, köy Hocasimi...

Veya sen Tefsirlerin yanlis yapildigini söylüyorsan demek dogrusunu bulmussun veya biliyorsun.... bize anlat.... yuvarlak düz laf degil, öyle söyle yapmislar sununicin laga luga yok, acik ve net olacak....

Bizleri aydinlat lütfen, Süleyman Demirel gibi laf geveleme yok
Alt 05.06.2004, 16:13
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ahlaksiz

Ahlahisiz !!! Ahlahisiz !!! Ahlahisiz !!! Ahlahisiz !!! Ahlahisiz !!! Ahlahisiz !!! Ahlahisiz !!! Ahlahisiz !!! Ahlahisiz !!!

Sen önce usubunu degistir ondan sonra senin yazilarini okurum.

Allahtan kork !!! Allahtan kork !!! Allahtan kork !!! Allahtan kork !!! Allahtan kork !!!
Alt 05.06.2004, 16:15
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Bu ahlaksizin yazilarini ...

haydut kardes bu ahlaksizin yazilarini okumayin. Ahlak olmadan inanc olmaz bunu bilmiyor bu !
Alt 05.06.2004, 16:17
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Benim burda küfürlu konustugumu ...

Benim burda küfürlu konustugumu idia edemezsin. Sor diyer arkadaslara. Kim küfürlü konusuyormus. Ahlaksizligin alasi sende var Elaziz. Bir Atheist bile senden ahlakli.
Alt 05.06.2004, 16:22
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Peygamberin

peygamberin sözü kurani kerim degildir enis kardes. Kuranin sahibi Allahtir burada yaniliyorsun. Kuranin sözleri peygamberimizin sözleri degildir. Peygamberimizin sözleri onun Hadisleridir yani onun sünnetidir.

Selamlar
Antwort