Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 05.06.2004, 13:53
Benutzerbild von xsuigenerisy
xsuigenerisy xsuigenerisy ist offline
Neuer Benutzer

Standard dinin ve coach kardesin evrimi

coach kardes bizim degisiklikleri isteyip istememiz önemli degil..bizim istegimize bakmadan degisiyor cok sey.. ne yaparsin zamanin ve mekanin ötesinde pek bir sey yok gibi..
peki o zaman neden önce cok tanrili dinler varken, sonra tanrilar bir kac taneye inmis ve en son tek tanrili dinlere gelmisiz .. simdi ise tanrinin yaninda peygamberin ve din alimlerinin yeri ne olmali onu tartisiyosunuz.. ve kimileri tanri tek mutlak güctür peygamberi be ruhban sinifini pek takmayalim diyor... birileri daha da ileri gidip tanri salt yasadir, doga kanunudur diyor... bakalim bunun sonu nereye varacak..kimse bunu simdiden kestiremez.. onun icin fazla korkma sen degisiklikten..
Alt 05.06.2004, 14:00
eniskaya

Standard Peygamberin sözü

Kurandir, Kuranin tefsiridir.

Kuranin orijinalini varken, 300 veya daha fazla bir zaman sonra derlenen toplanan Hadisler sence ne kadar sahihdir????
Alt 05.06.2004, 14:10
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Allah belani versin

Allah belani versin elazilispor. Allah senin cehennemin dibine soksun. Ve sein gibi din düsmanlari rezil rusfa etsin.

Yazini okudum Turban ile ilgili, senin gibi cahil senin gibi edepsiz ve serefsiz birini görmedim. Sen bir serefsisizn tekisin.

Oglum uydurma hadisleri yazmissin, edepsiz.

Senin derdin ne? Insanlar zaten din den sogumus senin gibi haydutlar insanlari dahada dinden uzaklastiriyor. it sin sen it.

Demek sen binlerceeeeeeeeee kadinlari gül gibi cicek gibi esit tutalan hadisleri, kadinlarin bir nigmet olduklari hakkinda olan hadisleri sen bi kenara yitttttttt ve o uydurma hadisleri yaz. Vallahi Billahi Tillahi boynu yere serilecek bir it varsa o da sensin yahudi bozmasi.
Alt 05.06.2004, 14:12
eniskaya

Standard Derhal müdahale

senden alinti
----------
"uygulamada ve yargilamada esas alinan kanunlar ilahi kanundan üstün tutulmakta."

TC-Anayasasinin hangi kanunu Kurandaki evrensel olan Kuranin-Anayasasina uymuyor???
Derhal yuvarlak laf üretecigine misal ver, kaynakli konus....!!

Bilmiyorsan ögretelim, Kuran hem bir ibadet kitabi olmakla beraber, devlet islerine evrensel boyutta isik tutan bir Ilahi-Anayasadir......?????

Sizler bunu kavrayamamissiniz....

Devöet siteminin laik kelimesinin kullanilmasinin tek nedeni, DIN YOBAZLARI yüzündendir.
Nasil Insan degilde bir seytana benzeyen, dün Türkiyede laik sistemi protesto icin, 4 saat ayakta duran INSAN AZMANI gibi, eminim haberleri okumussundur.

Laik sistem seni bu gibi insanlardan koruyor, sen bunun farkinda degilsin ve senin icin gercekten ümitsizim.
Atalarinin sana din diye dayattiklarini bir türlü atamiyorsun üzerinden.....

Misalini, hangi kanunun dinimize uymadigini Kuran Ayetleriyle bana derhal acikla.....

Derhal cevabini bekliyorum........... bilki Kuran Ayetleriyle, eger bilmiyorsan bilmiyorum diyeceksin, müslümanlikta burada baslar...

Selamlar
Enis
Alt 05.06.2004, 14:13
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard demek dinciler kadin düsmani?

mir fehlen die worte du hund.
Alt 05.06.2004, 14:23
eniskaya

Standard söyle söylesen daha

iyi olur bütün kaiinat, akla gelebilen ve akla gelemiyer her sey tanrinin sisteminde vardir, vardida ve var olacaktir.....

Evrim ise bizler bir gercektir, bütün dinler bunu kabul ediyor, en basta Kuran.

Bayraktar Bayrakli, yeni Elmalinin yeni cagdas Mealini düzenlerken, bir Ateist olan Ali Demirsoy Profesörden evrim bilgisi almak icin kendi Üniversitesine konferans icin davet etti.
Prof. Ali Demirsoyun o an ne kadar mutlu oldugunu bir görseniz.

Bu olay Hulki Cveizoglunun canli yayininda oldu, Bayraktar Hoca yeterli sekilde tercume edemedim dedi, daha bilgiye ihtiyac var nedeniyle davet etti.

Konuda suydu: Ilka hayat suda baslamis olmasi.....

Burda dogru veya yanlis sözkonusu degil, sde ve sade gercekler önemlidir....
Alt 05.06.2004, 14:27
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard derhal cevap

uygulanan türban yasagi. ilahi kanuna bir müdahaledir.
Alt 05.06.2004, 14:30
eniskaya

Standard Hangi ayetlere dayanarak

söylüyorsun ????
Atalarimizin dini öyle söylüyor, bakalim Kuran ne diyor....

Acikla bana cehaletimi bagisla ve gider Ayetler ver.... bakalim dedigin dogrumu???
Allaha cok sükürki Kuran degismemis....

Cevabini bekliyorum..........
Alt 05.06.2004, 14:43
unknown

Standard yahudi boszmasi muahhahahahahahhahahahha

ohne Text
Alt 05.06.2004, 14:51
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Methodlar

ödeme sisteminde cesitli metodlr var. Kredi karti, havale, nasil uygun ise