| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Neresi Türkiyenin heykelle doldu.
Sen galiba Atatürk"ü kast ediyorsun, eger kast etmiyorsan devam okumana gerek yok, cükü o zaman Seni kast etmiyorum, yok ama Atatürk"ü kast ediyorsan, cevap bekliyorum.... Bizler Atamizi cani gönülden seviyoruz, onun kendisinde veya heykelinden falan medette ummuyoruz. Aziz Türk Milleti icin, hayati boyunca yaptigi fedakarliklardan dolayi Rahmetle aniyor ve seviyoruz. Sen kalkipta Atatürk"e secde edeni gördünmü, yuvarlak laflara karsiyim ben. 1.) Devletin olmzsa Hüriyetin olmaz 2.) Hütiyetin olmazsa dinin olmaz Benim icin hayatimda ilk sirayi devletim ve milletim alir.... Atatürk"ü sevmeyen bir Türk olamaz, benim Babamin bir Rum olmasini engellemis, ben elbette Rahmet okurum ona. Selamlar |
|
|||
|
|||
![]() baktin kuranla basa cikilimoyr dötten atmasyon hadislerle simdidie kurani manupileye basladin..demek allah ve melekleri peygambare salat yani namaz kiliyorlar.hehhehe
ama hic degilse kuran ayetleri cikarmissin buda iyidir bir kasarlanmis beyni yikanmis müsrik ici..en azindan ilgini kurana cekmeyi biraz olsun basardim...okumaya devam et.. sirf peygambere tapicaksin diye sen kuran ayetleride cikarirsin.. ulan ben kuran peygamberine niye hakaret edeyimki..dangalak abdi... yani peygamber öldü demek hakaretmi zirtapoz o zaman ebubekirde ömerde hakaret etmisler zamaninda he eh eheh OGLUM MESELE ORDA degil mesele sizin müsrikliginiz cikiyorki kuran peygamberinize öldü demek bile zorunuza gittigine göre ne kdar ONU tanrilastirmisiniz meydanda... yani elbette senden hemen herseyi anlamani beklemiyorum..bir müsrik olarak belkide ilk defa böyle seyler duyuyorsun... yani mucize beklemiyorum senin bu verdigin akilsizlik ve mantiksizlik örneklerine aliskinim... foruma bakarsan hemen hemen her soruna detayli sekilde örnekle cevab verdim... allahin peygamberine itaat demek ona bidat demek günümüzde sadece kurani izlemekle olur ..ama senin müsrik beynin halen basmiyor.. insallah yavas yavs basicak o kildigin namaz jimnastik hareketinden ve bir eglencden ileriye geccicek... cünkü kuran ayetlerine gecerek ilerleme kaydettin ![]() Biz, Peygamberimiz Hz.Muhammed"e niye uyarız? Çünkü O, Allah"ın elçisidir. Yani Allah"ın mesajını alıp getiren kişidir. Elçinin mesajı, Allah"ın gönderdiği mesajdır. O mesaja uyulunca hem Allah"a, hem o mesajı getiren elçiye uyulmuş olunur. Elçiye "Elçi" denmesinin sebebi, kendisinden olmayan mesajı taşımasındandır. Elçiyi devreden çıkartıp Allah"a varmamız mümkün değildir. İtaat edilmesi emredilen kişi olan Elçi, kendisi namına değil, göndericisi Allah namına konuşmaktadır. Bu yüzden "O"na itaat, gönderene (Allah"a) itaattir" mantığı, Kuran"ın bu ayetleriyle verilmektedir. Allah"ın elçi yollaması, bizimle irtibat kurmak kurmak için seçtiği tek yoldur. Elçi, mesajı insanlara ileteceği, O"na davet edeceği için, Elçi"ye itaat, O"nu gönderene itaat olacaktır. "ELÇİYE İTAAT EDEN, ALLAH"A İTAAT ETMİŞ OLUR." (4/80) KURANA ITAAT KURANI IZLEMEK PEYGAMBERI IZLEMEK VE ALLAHA ITAAT DEMEKTIR AMA KALIN müsrik kafa halen illa buharinin kicini yalicam diyor ![]() |
|
|||
|
|||
![]() muhahaha hadislere karsi mi geliyorsun bak muhammed demiski kim benim hadislerimi yazarsa ve söylerse kafir olur muhahhaha
allahin komik kirosu ...gidip kicina hoca sakali sürdür de beynin calissin muahahahah |
|
|||
|
|||
![]() bu adamin hocasida zayif..
imanada gelecege benzemioyor... sacma sapan seyler yaziyorlar ordan burda kendileride anlamiyorlar.. her zaman derim islam demek akil demek..akli olmayanla bosuna tartismayin bence.. cünkü bunlar daha kuran ayetiyle bir kac dötten atmasyon hadisi bile ayirt edemiyorlar.. buna ossuran seytandan bahsedecen hamanda 31 ceken melakeleri sorucan bunlarin avratlari bas örtü takip göbeklerine hoca sakali sürdürürp cennete gidecekklerini saniyorlar muhahahah |
|
|||
|
|||
![]() putperestlik basina vurmus okuduguna anlamyiorsun..adam kurani degsitirin demiyor..
yani öküz gibi bögürerek kurancimi oldun böylece muahhaha hz muhammeden sonra isz müsrikler buhari tormizi maliki bilmem hangi ibni ibine arabi münafigiyla islami degsitirmediniz mi sanki.. illa muhammede tapicaksiniz tapin kardesim.. ama kurani okuyup muhammede tapmak istemiyenlerde var..namazda ettehiyat okumayip sirke girmek istemeyenlerde var.. kuran disinda bir beseri hayatda var.. ama kasarlanmis siz putperest müsrikler biraz zor anlarsiniz..siz sadece birseyin desgimesinden korkarsiniz.. hz muhammedede böyle yaptiniz..en büyük reformcu muhammed peygamberdir...braz tarih oku.... |
|
|||
|
|||
![]() atiyor ama cevab vericek yürek yokki...
"Benden Kur"an disinda hicbir sey yazmayin. Kim benden Kur"an disinda birsey yazmissa onu imha etsin" (Muslim, Zuhd- 72, Ahmed b. Hanbel 3/12, 21, 39) tas gibi hadis alin karilarinizin göbegine muska diye asin ![]() |
|
|||
|
|||
![]() simdi iki sakal biraksam birde takke taksam tesbih elimde dötten uydurmasyon alim evliya laflari dizsem buhariden masal anlatsam benimde kucagima iotururmusun ..
hic degilse zemzem suyu ile yikanmis hecarulesved putuna sürmüs okunmus sakalimdam bir tutam keseyim al basuruna sür iyi gelir..dua ile hemde muhahahha komik kiro seni .. domal bundan sonra senin imamin benim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() birak.
Efendice bir soru sordum, eminim kendisi cevaplayacaktir. Eger radikal bir sekilde konusmayi kesersek asla ilerleme kaydedemeyizki... Benim amacim müzakere edip görüs alis verisinde bulunmak... Böyle devam edersen olmaz, lütfen degistir biraz uslübunu, bir Müslüman simdi senin gibimi yazmali...??? Selamlar Enis |
|
||||
|
||||
![]() [Zitat]
"Jeder Mensch ist ein Funken und wenn er stirbt, schmilzt der Funke zur ursprüblichen Energie zurück!" [Zitat Ende] So ist es! *Daumen Hoch!* <<....Wahrlich, wir kommen von Allah und zu Ihm kehren wir auch zurück!>> Und wo steht das geschrieben? Oh! Im Koran :-) s. 2.Sure Bakara Vers 156 MfG |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|