| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() yazdiginiz cük kestirme ufak yasta (Sünnet) yani ilk önce temizlige isabet oldugunu gösteriyor.
Modern dünyada doktorlar tarafindan da onaylanmistir. Ama Dövmenin veya piercingín faydalari nedir? Güzel görünmek mi yoksa insan kendisine ilgi cektirmek mi ? Änderung des Körperbildes Die gesteigerte Selbstwahrnehmung bei Änderung des Körperbildes beunruhigt und führt zu verstärktem Schamgefühl und Zunahme des Intimitätsbedürfnisses. Der Körper wird als peinlich empfunden, der Jugendliche fühlt sich unsicher, wie er auf die Umgebung wirkt, versteckt den Körper unter weiter Kleidung Versuche das Körperbild zu verändern können sein: Anorexia nervosa (= Pubertätsmagersucht - siehe auch Trojovsky et al., 1995), Übergewicht, Selbstverstümmelung (Pearcing = Selbstverstümmelung und Schmuck). Die Grundlagen können in einer Ambivalenz zwischen Ablehnung und Akzeptanz der eigenen Körperlichkeit, der Rollenverständnisse und Lebensführung der Eltern liegen und oft auch unbeholfene Versuche der Pflege der eigenen Person darstellen. Dini bilmeyen ve ögretilmeyen insanlar bence bunlari yapiyorlar. saygilarimla |
|
||||
|
||||
![]() GÜNLER NE GÜNLERDİ, YA MUHAMMED,
ÇAĞLAR NE ÇAĞLARDI; DAHA DÜNYAYA GELMEDEN MÜ?MİNLERİN VARDI..... VE BİRGÜN, Kİ GAFLET ÇÖLLER KADARDI, HALİME?NİN KUCAĞINDA ABDULLAH?IN YETİMİ AMİNE?NİN EMANETİ AĞLARDI. HATİCE?NİN GONCASI, AİŞE?NİN GÜLÜYDÜN. ÜMMETİNİN GÖZBEBEĞİ GÖKLERİN RESULÜYDÜN.... ELÇİ GELDİN, ELÇİLER GÖNDERDİN... RUHUNU ALLAH?A ELİNİ ÜMMETİNE VERDİN. BEŞİĞİN; YURDUN, YUVAN MEKKE?DE BUNALIRSAN MEDİNE?YE GÖÇERDİN. BİZ BU DÜNYADAN NEREYE GÖÇELİM, YA MUHAMMED ? ------------------------ **alinti** |
|
|||
|
|||
![]() amerikadaki yahudi doktorlarin uydurmasi birsacmalikdir..koskoca hiristiyan alemi uzak dogu alemi sünnet olmaz onlarin cükleri pislikden sismez..
sünnet olma eski misiir firavunlarinda kalma bir gelenekdir..eski misirli firavunlarin resimlerini git gör hepsinin cükü sünnetlidir..yahudlere bunu misirdan almislardir..bizim salako din alimelri ve dangalak müslüamnlarda cükk diye yahudlerin kucagina otumuslardir kuranda tevrattda böyle seyler yoktur yahudi irkinin sürdürdügü müslnlarinya yaptirdigi seydir.. tatoo percing bilmem ne zikkima gelince bunun din ile ne alaksi var..allahin acikca günah demedigi bir seyi yapmayin demdigi seyi siz nasil dötten uydurma kurallarla günah sevab diybeilrisinizki..kekomusunuz siz ? |
|
|||
|
|||
![]() islami biliyormus gibi konusan körükörüne dini hükümler veren kuranda olmayan seyleri din gibi gösterip kendini ben ne din bilgili döt hocayim bak ne güzel dötten atmasyon kaynagi belli olmayan kocakarilarin aralaridan kkonustuklari kapaasitede dini bilgiler verdim diyenlere denir..
ben ce sen git senin alimlerin hocalarin gelsin karsima.. cünkü yazdiklarindan kuran bilgisinin sifir oldugunu anliyorum.. hadis madis uydurmasyon masallari din yerine koymus bir müsriksin... müslümanlarin sadece bir kaynagi vardir oda kurandir gerisi seytanin oyunu fuzuli zaman kaybidir.. ama bunu sen checken yapip kavrayana kadar bir firin ekmek yemen lazim.. sana burdan kuran ayetleri yazarim sasirip kalirsin sonrada takim tutar gibi inatla daha kafirlesirsin gicigindan o yüzden yazmiyorum.. ama gusül abdestin ve normal abdestin kuranda oldugunu tarifinin ince ayrintili sekilde yapildigini bilmeyecek kadar zavallisin..sözde dini savunuyorum dekrne seytanla birlikde kurani kücümsüyorsun hadislerle sözde kurani takviye ediyorusn.... 45/6. Bunlar, sana gerçek olarak okuduğumuz ALLAH"ın ayetleridir. ALLAH"tan ve ayetlerinden başka hangi hadise inanıyorlar?*[ Yasin( 36) 62 şeytan sizden pek çok milleti kandırıp saptırdı. Hâla akıl erdiremiyor musunuz? Zuhruf( 43) 37 Şüphesiz bu şeytanlar onları doğru yoldan alıkoyarlar da onlar, kendilerinin doğru yolda olduklarını sanırlar. not;Verdigin internet cevablarinada müthis güldüm seni dötten atmasyon kaynaksiz münafik müsrik seni ...kime yutturuyorsun öyle sallama seyleri ![]() |
|
|||
|
|||
![]() sacma sapan kaynagi olmayan islamla müslümanlikla kuranla alakasi olmayan seyleri kücük yasta cocuklara vererek onlarin kuran yerine yobazligi ögrenemsine sebeb oluyorsunuz..
ciplaklik pislikler bilmem neler acikca görünen seyler ama sizin yaptiginiz pislikler beyin yikamalara seytanin ordusu olmasi yahudi kopyaciligi kula kulluk ettirme tarikat marikat ayaklari hacilarin hocalrin kiclarini yalatmak cok daha büyük bir dejenerasyon!!! |
|
|||
|
|||
![]() muhammede yalvracagina allaha yalvar...muhammed öldü senin bu sacmaliklarin kime ? allah urlaubdami muhammed bize elci yollasin ne sacma sapan bir siir.. kafir siiiri galiba..
ne zaman normal bir peygamber olan muhammedi allah yerine koyup ona aglamakdan vIZ viz yapmakdan kurtulacaksiniz... sanirim hep müsriksin hemde kendini cok güzel müsmin sanyiorsun..vah vah vah.. seytanin hipnozu sagolsun..eline sizi iyi gecirmis.. bence hemen bu sacmaliklari unut imanini tek bir allaha özgüle...acikca müsrik oluyorsunuz..sonra jenseitsda banaa demediler kazigi sokmayin bana demiyesin ![]() |
|
|||
|
|||
![]() dinden islamiyetten bahsediyorsun ama yazdigin iki kelimeden bir tanesi pis kelimeler( kusura bakma ama benim terbiyem müsade etmiyor tekrarlamaya)
hayret dogrusu! sen baskalarini yargilamadan önce kendine bak, benden sana bir tavsiye. sen kendi yolunu secmissin, birak baskalarida istedigi gibi yasasin, seni hic ilgilendirmez, anladinmi?? |
|
|||
|
|||
![]() traurige angelegenheit, das wissen wohl alle, die die medien etwas befolgen,, aber was kannst du da schon machen?
Protestieren, ok, das ist der erste schritt, aber wir haben auch in der nahen vergangenheit gesehen, das es nichts bringt. es haben tausende millionen von menschen gegen den krieg ausgesprochen--- doch es kam trotzdem dazu. es mussten trotzdem viele unschuldige menchen sterben. so is es nun mal auf dieser welt, der stärkere gewinnt, und der unterlegene kann nichts dagegen machen, das war schon immer so, und wird immer so bleiben. und solange menschen versuchen ihre meinung den anderen aufzudrängen wird es immer krieg geben, es werden immer auch unschuldige menschen sterben. |
|
||||
|
||||
![]() selamunaleyküm sevgili coach!
evet burada hangi mezhep daha iyi oldugunu tartisilmadigini bende gayet iyi biliyorum, hatirlatmanin icin sol olma sag ol! aziz kardesim, bir biri ile 1001 celiski icinde olan o "dört büyük mezheplere" gelince: islam aciklik ve netligi önemser! yoksa biri "eger vücüdundan kan akarsa, abdestin bozulur!" digeri "yok bozulmaz!" vs vs gibi halkimizinin kafasini ve yüce islam dinin ezo gelin corbasi gibi karistirmaktadir! muhterem kardesim! sevgili peygamberimiz (s.a.a.v) gadir hum"da o meshur veda hutbesinde hangi iki emanet bizlere yani en hayirli ümmeti olan islam ümmetine ne birakti ise, onlara sarilmamizi önemserim! yoksa kac günden beri öyle kup kuru iddialar ve utanc verici küfürler hic kimsenin isine yaramaz! islam düsmanlari müslümanlarin böyle vaziyetine gülerler! kal saglikca! ve selam! |
|
|||
|
|||
![]() senin yazdigin $una benzedi ilaca inaniyorum ama doktora degil.
Saygilarimla |