| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Gülli Polanski LoL & was für eine Rolle wird mir maßgeschnitten von Ihnen,!? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  HÖ?!!! Er sieht unverschämt gut aus???? HÖNK?? = hat Charme und ist ein Selfmade-Millionär = HAHAHAHAHAHAA | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Wie HÖÖÖÖÖÖ.!? Ne var bis auf das das er kine grünen Augen hat, ist passt alles zum groß-Meister henry, hem ne var Linse takar;*p | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  bende su an onu düsünüyordum iste :) sana hangi rol verelimki? hmmmmmmmmmmm Mir fällt im Moment nix ein ya, ich kenn die Namen nicht auswendig  hab besseres zu tun als TV zu glotzen *lol* Ama bence sana Charlie yakisir  yani drei Engel für Charlie var ya, iste o  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  nö, bence ona küfürbaz tecavüzcü Coskun rolu yakisir hahahahaha | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  GoermetGülly;*p berdirb nicht den Brei BITTE:-/( Big-Meister Henry self Made Millionär:-) *kiskananlar catlasin* | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  lölllll jaaaaa, stimmt unutmusum yaw hadi ven cikiyorum, benim evdeki esas milyoner beni bekliyor   ) ciao ciao | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  bak bak bak! giz ben $imdik ne edem sana gariban coskunu niye einmischung yapiyon !?? senin $imdik original koordinatlarini tespit eder,dikey ve dü$ey kesitlerinin izdü$ümsel orta noktasini alir kavrar, sonrada saclarina gonca güller takip seni bir o yana bir bu yana cevirip HAM yaparim!!  )) muahahahaha PS: tabii kilcikli degilsen ve di$lerimin arasina takilmaszan makbüle gecer,sevinirim | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  yarim mi tam porsiyon mu istersin?:)) ayipsin güeller...ben bir önceki hayatimda bir masal prensiymisim,deniz de kum ben de masal yani anlayacagin..bos bir vaktimde anlatayim...  ) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  kücükken benimde Annem masal anlatirdi, büyüyünce her sey hep masal olacagini sanirdim. Hakliymisim, bu yasima geldim, kadinlar halen bana masal anlatiyor :-) |