| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() küfürle falan alaka yok..
|
|
|||
|
|||
![]() ben daha alrtlardakiler icin yazdim..hem senin icin yazdigim ise asagida
|
|
|||
|
|||
![]() falan degil..ama bu insanlari kullanmak icin kullanilan : "götten bacak" küfürdür..ve poposu yere yakin insanlara denir..
|
|
|||
|
|||
![]() ya gercekten bunlar küfürle ne alakasi var??
argo konu$mak kötü bir$ey degil aslinda insanlar bunu kötüye cekti, öyle deyilmi?? benim verdigim örneklerde hic $erefi haysiyeti zedeleyen bir kelime varmi?? ist nur pure sarkastik ![]() Sen benim dediklerime katilmiyormusun? |
|
||||
|
||||
![]() agizina saglik ...
üstüne basdin bacim: ARGO KÜFÜR esit DEGILDIR !!! biz güncel hayatimizda cooooook bilinciz yada bilerek argo terimler kullaniyoruz bunlar küfürmü yani ? Tabiki Argonunda münasebetsiz bölgelere yansiyan kelime hazinesi oldukca kabarik lakin küfürü bile ayri ! burda Forumda bile kullaniliyor m: bir kac örnek : Argo: mal mal bakiyor veya öküz trene bakar gibi bakiyor = bön bön bakiyor Argo: s.....carfa dolamak = bi gelmiyor elinden Argo: ne o arnavut bulgur pilavi gibi ötüyorsun ? = kadin gibi dir dir ediyor Argo : cek arabani = devam et Argo : topukla = hizlan Argo: vitez tak abi = hizlan Argo : eyvallah abi = eksik olma, sag ol, tsk Argo : E5 kara yolu gibi röfle = cok kalin röfle daha neler neler ![]() |
|
|||
|
|||
![]() arkada$ bi sen anladin beni vallah,
birde gerisine anlata bilsek argonun küfür olmadigini. |
|
||||
|
||||
![]() gici yere yakin olandan cekin ....derdi babam ...
yada mor dudakli olandan ... |
|
|||
|
|||
![]() oh bee
eine 2. person die mich versteht, und mein bericht nicht abstempelt nur weil ich noch etwas jung bin ![]() 3 ki$i ayir ede biliyoruz, gelin cahilere anlatalim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() evet poposu yere yakin olana BOY FUKARASI DENIR
![]() Lala1 kiz, sen gelde bana sor ![]() ma$allah ayiptir, söylenmez ama biliriz ![]() |
|
||||
|
||||
![]() bin verändert sich schnell alles man muss wirklich hocken und alles beobachten....und das macht so spass....
|