Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 18.03.2004, 13:45
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard Aydinin kural hatasini FB"ye mi yüklü-

yorsun ???????
Alt 18.03.2004, 13:46
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard lö UltraChats yine birseyler söyledi! :D

ohne Text
Alt 18.03.2004, 14:09
airdem

Standard Terim? :) o.T.

ohne Text
Alt 18.03.2004, 14:10
airdem

Standard Eh, hier spricht Erfahrung :D o.T.

ohne Text
Alt 18.03.2004, 14:12
airdem

Standard Hayir, ama onun sayesinde, yani

yaptigi hata sayesinde bir puan yerine üc puan aldiginizda, sorun yoktuda, dün aksam turu gecemediniz diye mi hatali oluyor?

Ayrica maci bende izledim 30uncu dakikadan sonra. Bir iki pozisyonda sari karc cikarabilirdi ama sonucu degistirecek derecede hatali karar vermedi.
Alt 18.03.2004, 14:57
Benutzerbild von ryanphillippe
ryanphillippe ryanphillippe ist offline
Neuer Benutzer

Standard der wäre echt ne gute alternative...

...zumal er dort mehr geld zur verfügung hätte und sich somit seine lieblingsspieler kaufen könnte...

aber bayern ist ein wenig türken-feindlich das ist ja bekannt von daher siehts schlecht aus ;o)
Alt 18.03.2004, 15:27
Benutzerbild von jamesdean
jamesdean jamesdean ist offline
Neuer Benutzer

Standard :)

daha 9 hafta var hersey olabilir
Alt 18.03.2004, 15:29
Benutzerbild von jamesdean
jamesdean jamesdean ist offline
Neuer Benutzer

Standard Fenerbahce Sampion!cekemeyenler catlasin

19 20:00 D.Bakır - Beşiktaş 2-1

20 13:30 G.Antep - Samsun 1-0
20 13:30 Konya - Adana 2-1
20 19:00 G.Saray - Ç.Rize 1-1

21 13:30 G.Birliği - A.Sebat 1-2
21 13:30 İstanbul - Malatya 2-0
21 13:30 Trabzon - Denizli 3-1
21 13:30 Elazığ - A.Gücü 1-2
21 19:00 F.Bahçe - Bursa 2-2
Alt 18.03.2004, 17:22
unknown

Standard arkadaslar mehmet yozgatli ve kemal

in sakatliklari hakkinda bilginiz var mi?sampiyonluk icin önümüzde bursa engeli var o maca kadar ikisi de hazir olacak mi? ne kadar ciddi durumlari bilgisi olan lütfen bana bildirsin. benim bildigim fenerbahce taraftari yine kadiköyü dolduracak 55000 kisi orda fenerbahce diye diye bagiracak hooijdonk, tuncay, nobre sahada bizler televizyonlarda sehircimiz stada kenetlenip bu maca ölümüne asilacak. haydi fenerim vur davula bir daha herkes inlesin.
Alt 18.03.2004, 17:37
unknown

Standard Daum, "Futbolcularımı Kutluyorum"

Teknik Direktörümüz Christoph Daum, Türkiye Kupası yarı final maçında Gençlerbirliği"ne 4-2 yenilerek, hayal kırıklığı içinde kupadan elendiklerini söyledi.Maçtan sonra düzenlediği basın toplantısına, futbolcularını mücadelelerinden ötürü kutlayarak başlayan Daum, ""Maç içinde pes etmeden mücadeleyi sürdürdük. 2-1"den sonra gerekli şans yanımızda
yoktu. Rakibimiz 2-0 öne geçince 2-2 yapıp oyunu lehimize çevirerek uzatmalarda kazanacağımız düşüncesindeydim. Ama golü bulamadık"" dedi.

HAYALKIRIKLIĞI İLE ELENDİK
Daum, şöyle devam etti: ""Bu tip önemli maçlarda ayrıntılar çok önemlidir. Biz ayrıntılarda hata yaptık. Genç bir takım olduğumuz için, bazı oyuncularda zaman zaman iniş-çıkış oluyor. Birinci ve ikinci golde bunu gördük. Sonuç olarak hayal kırıklığıyla kupadan elendik. Rakibimiz iyi bir oyun sergiledi.""
Gençlerbirliği"nin ligde geçen hafta yapması gereken Adanaspor maçının ertelenmesini anımsatarak, bu konuya esprili bir yaklaşım gösteren Daum, ""Artık sadece yapmamız gereken, lig şampiyonluğuna
konsantre olmak. Dinlenmemiz lazım. Hem fiziksel, hem beyin olarak. Çünkü Futbol Federasyonu"nun bu hafta sonu yapacağımız maçı erteleyeceğini sanmıyorum"" diye konuştu.Daum, bu konuyla ilgili bir başka soruya da, ""Ağlamak ya da sızlanmak istemiyorum. Yenilgimizin sebebinin bu olduğunu da
söylemedim. Bunun oyun planıyla alakası yok. Bugünkü hataları hiçbir maçta yapmamamız gerekir"" yanıtını verdi.

ERKEN HAVAYA GİRMEMELİYİZ
Fenerbahçe"nin, bazı çevrelerce, henüz sonuca ulaşmadan hem lig şampiyonluğunu, hem de Türkiye Kupası"nı kazandığının ısrarla söylendiğini ifade eden Daum, ""Ama görüldü ki, sonuç böyle olmadı. Bu yenilgiden ders aldık ve ayaklarımız yere basmaya başladı. Bu durumun önümüzdeki lig maçları için takımıma konsantrasyon etkisi
sağlayacağına inanıyorum"" dedi. Daha önce birçok maçta yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle
kadronun dışında bıraktığı Petkov"u, antrenmanlarda iyi olduğu için takıma aldığını anlatan Daum, Serhat"ın da tek devreyi çıkarabileceğini düşündüğünü, daha erken oyuna girmesi gerekeceğini ise hesaplamadığını kaydetti.
Antwort