| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Aman Dikkat
Kritik maçlarda kırmızı kart gören, sinirlerine hakim olamayan, taraftarla kavga eden, özel yaşamında sorunlar olan Hollandalı, ülkesinde istenmeyen adam F.Bahçe ve G.Saray"ın almak için kapıştığı Hollandalı santrfor Pierre Van Hooijdonk için ülkesinden pek de iyi sinyaller gelmiyor. İki tarafın da anlaştığını iddia ettiği 34 yaşındaki yıldız futbolcunun kaprisleri, özel yaşamındaki sıkıntılar ve önemli maçlarda hırçınlığının getirdiği problemler ve her düşündüğünü dile getirmesi Hollanda"da büyük tepkilere neden oldu. |
|
||||
|
||||
![]() ben bununla daha fazla muhattap olmak istemiyorum o yüzden bu is size düsüyor moderator olarak. gerekeni yaparsiniz artik ?
|
|
||||
|
||||
![]() Klas bir ATAsinya!!!
Bravo !!! |
|
||||
|
||||
![]() ya birazda sakin olsan ne olacak ... insanlari provoke etmek cokmu hosuna gidiyor ???
biraz sakin olmani sana tavsiye ederim... HAHAHAHAHA yazacagina millete laf atacagina dostca sohbet etsen olmazmi... neyse... keyfin bilir A.D. |
|
||||
|
||||
![]() Yoksa beni mi provoke etmek istiyorsunuz!?!?!
1. Biriniz cikiyor yok Fenerbahce ilen ugrasmiyor ... GS ilen BJK ilen ugrasiyor diyor! 2. Biriniz diyor "Provoke" ediyor! Ben simdi "ATA" denilen sahisa ne yapmisdim !??!?!!??! Önceki laf atmalarina bile deginmedim! Cikti bu FORUMU BU HALE GETIRDIN diyor! Sinirmi etmek istiyor! Kim diyor ona ilaha oku diye!?!? Begenmiyorsa okumasin! Airdem, Kes de yazi yaziyordu aynen BUGÜN benim de attigim gibi!!! NE FARK eder ?!?!?!? ATA beni korkutamaz! Kendisi isterse gitsin yeni FORUM ACSIN: TEK_PRO_BJK: Forumu diye!!! O zaman karismam! Sende hemen onu TEK YANLI Müdaafa et! Tutumunuz o zaman böyle aciklaniyor! Ali |
|
||||
|
||||
![]() Ona küfür etseydim daham mi iyiydi!?!?!?!
Hatta onu birak Besiktasa!!! (BEN ETMEM BESIKTASA KÜFÜR!!! ATA"nin yüzünden degil ama !!!) Fazla kizmayim diye tek öyle yazdim! O yine bana satasti! Sonrada Airdem ve Kes"i imdadina cagiriyor! Pes yani!! |
|
||||
|
||||
![]() A.Gücü - Beşiktaş 0:2
D.Bakır - Konya 1:2 Malatya - Ç.Rize 1:2 Denizli - Samsun 0:1 Elazığ - F.Bahçe 0:2 G.Antep - G.Birliği 1:3 İstanbul - A.Sebat 1:2 Trabzon - Adana 2:0 G.Saray - Bursa 2:0 |
|
|||
|
|||
![]() A.Gücü - Beşiktaş 1:3
D.Bakır - Konya 3:0 Malatya - Ç.Rize 5:0 Denizli - Samsun 3:1 Elazığ - F.Bahçe 1:4 G.Antep - G.Birliği 4:4 İstanbul - A.Sebat 2:3 Trabzon - Adana 8:0 G.Saray - Bursa 2:2 |
|
|||
|
|||
![]() A.Gücü - Beşiktaş 2:3
D.Bakır - Konya 1:2 Malatya - Ç.Rize 2:0 Denizli - Samsun 1:1 Elazığ - F.Bahçe 0:3 G.Antep - G.Birliği 2:2 İstanbul - A.Sebat 3:3 Trabzon - Adana 2:0 G.Saray - Bursa 2:1 |
|
|||
|
|||
![]() naja wen"s spass macht..
|