| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ben burda saka yapiyorum..also mit denen ich mich auch gut verstehe..dazu gehörst du ja...
|
|
||||
|
||||
![]() herkesi kiskirtan o ya...
sanki gizli bir amigo! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() heute. Mactan sonra bile yorum yapmadi.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Fenerin solugunu ensesinde hissdince besiktaslilar bir saga bir sola satamaya basladil allah bu ligin sonuna hayira getire
|
|
||||
|
||||
![]() wusste garnicht das es so viele gibt hehe
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Lucescu"dan şok açıklama..
"Ben bu maç sonrası istifa etmeyi ve bu ülkeyi terketmeyi bile düşünüyorum".. İşte bu sözlerin sahibi Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu.. Olaylı Samsunspor maçı sonrası gündem yaratacak açıklamalar yapan Rumen hoca, "Avantajımızı silip, sıfırdan başlamamız iyi olacak" dedi.. [25/01/2004-21:43] Lucescu, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, Samsunspor karşısında hakem Cem Papila"nın maçın bu duruma gelmesinde tahrikte bulunduğunu öne sürerek, ""Rakip defansın bizim oyunculara yaptıkları nedense görülmedi. Bizim oyuncularımız ise kolayca atıldı. Bu yaşadıklarımıza üzülüyorum. Aynı şey Galatasaray"dayken de başıma geldi. 4 futbolcum atıldı. Bir takım hak ediyorsa sahada kazanmalı, dışarıda değil. Bu yaşananlardan sonra istifa etmeyi ve bu ülkeden gitmeyi bile düşünüyorum. Çünkü böyle bir ligde olmak çok zor"" diye konuştu. Lucescu, ilk yarının sonundaki Çaykur Rizespor maçında 5 sarı kart gördüklerini, bugün de kendilerine karşı inanılmaz hatalar yapıldığını belirterek, şunları söyledi: ""Bize doğru ve dürüst davranılması için kaç puan daha kaybetmemiz lazım. Gerekirse avantajımızı silelim, sıfırdan başlayalım. Belki herşey daha dürüst olur. Ligin gücü eğer şanslar eşit dağıtılır ve kurallara riayet edilirse ortaya çıkar. Artık takip ediliyoruz. Bu ekip sadece sayısal üstünlüğü kaybederse maç kaybederdi. Nitekim böyle oldu. Söylenecek fazla birşey yok. Öyle bir atmosfer varki 2 aydır bize vurulacağını bekliyorduk. Aşağılanmaya izin vermeyen bir ekibim var. Bence bu maç da tekrar edilmeli. Ama böyle bir istekte bulunmayacağım. Ahmet Yıldırım pozisyonla alakası yokken kırmızı kart gördü. Diğerleri de sahada aşağılanmaya tahammül edemediler. 5"e karşı 2 kişi oynamayı kabul etmeyeceklerini biliyordum. Üzgünüm."" Toplantı sırasında son derece sinirli olduğu gözlenen Lucescu, bu açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan odadan ayrıldı. |