| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Insallah Ilhan gibi bir "DIVA" olarak cikmaz   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  kazandin koc ! dimi ?!   ))))))))))))))))) helal sana !!!!!!!!!!!! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  maalesef hayir Bolton 1:0 kazandi ama uzatmalarda atti golü benim bildigim. Dün ben tutturdu bi oddset ama miktari az, bunada sükür :-) HARBI BESIKTASLI | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  hat er schon UNTERSCHRIEBEN ? Nein ? Dann ist es DEDIKODU ! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  bende sasiyorum ata... ata ya marko ya alex... ama benim bilidigim kadar fenerin alacagi alex´i bayern münchen kapmis | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  serefsiz bolton ya... resmen yakdi beni... of of.. dedim madem chelseayi yendin..kesin evinde yenerler..insallah bu sene ikinci lige düserler hahaha | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  gecmis olsun o.T. ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  takma kafana benim rostock yüzünde am Samstag 10000 Euro kacti beterin beteri var:-) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  17. Hafta tahminleri Arkadaslar vaybee futbol tahmin yarismamizin 17. haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz. Sezon sonunda 3 tane birinci secilecegini unutmayalim:  1. toplamda en fazla puan alan 2. ortalama en fazla Puan alan ( en az 15 mac tahmin etmek gerek) 3. En fazla haftanin birincisi olan Böylece yeni katilan arkadaslarin da kazanma sansi var. Iste 17. haftanin maclari : Samsunspor - Bursaspor Malatyaspor - Fenerbahçe Beþiktaþ - Çaykur Rizespor Elazýðspor - Galatasaray Trabzonspor - Gençlerbirliði Ýstanbulspor - Konyaspor Denizlispor - Adanaspor Ankaragücü - Akçabaat Sebatspor Diyarbakýrspor - Gaziantepspor herkese bol sans sevgiler, saygilar airdem & ATA | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ... Samsunspor - Bursaspor:1-1  Malatyaspor - Fenerbahçe:1-1 Beþiktaþ - Çaykur Rizespor :2-0 Elazýðspor - Galatasaray :0-1 Trabzonspor - Gençlerbirliði:1-2 Ýstanbulspor - Konyaspor :1-0 Denizlispor - Adanaspor :3-1 Ankaragücü - Akçabaat Sebatspor:2-0 Diyarbakýrspor - Gaziantepspor :1-3 |