| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() james ikimiz ayniyiz bu hafta :-))
kessyleinchen bübbchen yani tavuk olali bir pirinci buldun :-) |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Galatasaray, Juventus maçına tarihi bir hazırlık yapıyor. 50 bin bayrak bastırıldı. Yönetimin sürprizi eşi benzeri görülmemiş cinsten
Üç dev bayrak UEFA’nın ‘tarafsız saha’ kararıyla mağdur duruma düşen Galatasaray, ‘kader maçı’ gözüyle bakılan Juventus karşılaşması için müthiş hazırlıklar yapıyor. Sahada kazanılması planlanan zaferi, tribün şovlarıyla desteklemeyi tasarlayan yönetim, tam 50 bin adet bayrak bastırdı. Ayrıca üç adet 100 metre boyunda Atatürk, Türkiye ve Galatasaray Bayrağı da hazırlandı. Bu bayraklar, maçtan önce stada asılacak ve 90 dakika boyunca dalgalanacak. İlk kez yapılacak Yönetimin en önemli sürprizi ise stat konusunda olacak. İki gündür Borussia Dortmund Kulübü yetkilileriyle görüşen Sarı - Kırmızılı yöneticiler, tek karşılaşma için stadın ismini değiştirmeyi hedefliyor. Almanlar kabul ederse, Westfalen yazısının üzerine Ali Sami Yen yazılacak. Giriş kapısının önüne de dev boyutlarda, “Ali Sami Yen’e hoşgeldiniz” pankartı asılacak. Proje hayata geçerse, bu uygulama ilk kez yapılmış olacak. Biletlerde rekor satış Juventus maçı için biletlerin satışa çıktığı cumartesi günü 15 bin koltuk alıcı bulurken, dün bu rakamın katlanarak arttığı bildirildi. Pazar günü olması nedeniyle gurbetçilerin biletlere yoğun ilgi gösterdiği öğrenilirken, yaklaşık 30-35 bin civarında biletin elden çıktığı tahmin ediliyor. Satışların bugün de, maçın oynanacağı Westfallen Stadı’nın gişelerinde süreceği kaydedildi. Yarın oynanacak dev maç öncesi tüm biletlerin tükenmesi beklenirken, yetkililer karaborsa konusunda uyarılarda bulundu. Bilet fiyatları 15 ile 140 Euro arasında değişiyor. Kaynak: fanatik.com.tr |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() bizim lig baslar baslayali iki gülümüz yaklasim 12 penaltimiz verilmedi birde hojdonk iyi firikik atiyor diye hakemler ceza sahasi önündeki pozisyonlardada fenere frikik vermiyorlar. sizin önceki maclarinizi bilmem ama dünkü macta ne penalti vardi nede kirmizi kart hakeden bir oyuncu vardi. Hakem bir kac tane ufak tefek hata disinda iki kart fazla gösterdi birde maci iki dakika erken bitirdi baskada hata görmedim. anlasilan sen mac görmemisin her sert girene kirmizi kart gösterilse ingilterede hemem hemen her macta ortalama 5 kirmizi kart cikardi. ha unutmadan sirf clde oynuyorsunuz diye takiminin kayrilmasini istemende bjk ta´raftarinin zavaliligini gösteriyor bunu gecen yilar gslilerde istemisti ve olmustu. temiz bir lige gelince ben orada sana katiliyorum bu lig temiz degil ama ne zaman olduki?
|
|
||||
|
||||
![]() morgen wird es eine super stimmung sein....hoffe galatasaray bringt sein eigenen AMIGO und stadionsprecher mit nach dortmund.
BU MACI ALACAGIZ BASKA CARESI YOK! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() seytanin bacagni bir kiramadim hehe
|
|
|||
|
|||
![]() Penaltilik pozizyon vardi. Okani ceza sahasi icinde engelleyen Luciano idi galiba.
Ama verilmedi diyede kiyamet kopmus degil. Nede olsa son dakikada olmus bir olay degil. Kendi baslarina beraberligi yakalayabildiler. Sari kart olayina gelince. Senin dedigin gibi, her faul sari kart degerinde olmamali ama hakem yanlis yerde verdi kartlari. Ali Günesin ilk sari karti, kartlik degildi mesela. Veya Serkan"in pozisyonu. Ama Alinin ikinci faulune sari vermememek hata. Cok sert girdi cünkü. Ama dedigim gibi, mac olmus bitmis. Daha fazla tartismada anlam yok. Hakemlerde ellerinden gelenleri yapiyorlar, benim bundan süphem yok. Selam ve saygilarimla |